RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#189589  Szerző: shadoe

Csoda a Petőfin. Az évekig tiltólistás Ariana Grande és Taylor Swift új számai ugyanazon slágerlistás órában. Igaz, hogy közben három év alatt csináltak vagy hét slágert, ami sose látott Petőfi Rádiót, de ma (bizonyára csak átmenetileg) megtört a jég.
 #189539  Szerző: fdm019

Snake05 írta: 2020.12.14. 14:16 Az "újsláger???"-től egyszer meg fogok háborodni.
Garfield írta: 2020.12.13. 20:01 Ez a "Dalra magyar" egy baromság...
+1
+1
Az utána levő hsz. - ekkel is egyetértek, sajnos ez a helyzet.
 #189535  Szerző: Garfield

Szerintem a zene nem olyan rossz, az igazi baj az arculattal és a műsorvezetéssel van. Iller kamu SMS-ei, Rita kajás témái kikészítik az embert hosszú távon, a 2013-16 között használt Ákos-féle kickoffokat pedig baromság volt kidobni.
 #189534  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2020.12.14. 21:23
Snake05 írta: 2020.12.14. 14:16 Az "újsláger???"-től egyszer meg fogok háborodni.
Ne tedd. Annyit nem ér. Én már letettem erről az ócska rádióról, és nem háborodok meg, de hogy oldjam a hangulatot, pár hete hallgatom a Dikh Tévé slágerlistáit (ne nevessetek!!!). Őrület. Chris Brown új számai, Shawn & Justintól a Monster, olyan külföldi zenék, amiket a Petőfi a büdös életben játszani nem fog (mondjuk más hazai rádió sem...). Egyébként ha már "arculat", és "állítólagos" Hot AC formátum, George Ezra "Shotgun"-ja, Lewis Capaldi "Someone You Loved", Harry Styles "Watermelon Sugar", Justin Bieber "Holy" mi a jóistenért nem is fér bele ebbe a formátumba? Csak finoman jelzem, mértékadó slágerlistákon No. One-ok voltak, vagy az élvonalban jártak hetekig.
A Someone You Loved-ot már hallotam, de eggyet értek, remélem minél előbb eltűnik ez a rádió a föld felszínéről. Addig is neg hallgathaunk Rúzsamegdit, halottpénzt, ákost, EMF-et, tubtubpinget, Destiny Childot orrvérzésig.
 #189531  Szerző: shadoe

Ne tedd. Annyit nem ér. Én már letettem erről az ócska rádióról, és nem háborodok meg, de hogy oldjam a hangulatot, pár hete hallgatom a Dikh Tévé slágerlistáit (ne nevessetek!!!). Őrület. Chris Brown új számai, Shawn & Justintól a Monster, olyan külföldi zenék, amiket a Petőfi a büdös életben játszani nem fog (mondjuk más hazai rádió sem...). Egyébként ha már "arculat", és "állítólagos" Hot AC formátum, George Ezra "Shotgun"-ja, Lewis Capaldi "Someone You Loved", Harry Styles "Watermelon Sugar", Justin Bieber "Holy" mi a jóistenért nem is fér bele ebbe a formátumba? Csak finoman jelzem, mértékadó slágerlistákon No. One-ok voltak, vagy az élvonalban jártak hetekig.
 #189521  Szerző: Snake05

Az "újsláger???"-től egyszer meg fogok háborodni.
Garfield írta: 2020.12.13. 20:01 Ez a "Dalra magyar" egy baromság...
+1
 #189517  Szerző: Garfield

djlacee írta: 2020.12.13. 21:13
Garfield írta: 2020.12.13. 20:01...most pl. egy "Hobó" nevűvel, akiről gőzöm sincs, hogy kicsoda
OFF
hát...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hobo_Blues_Band
Jó, nyilván utána lehet nézni, de én arra céloztam, hogy a Petőfi célközönségének ezek az interjúk teljesen érdektelenek. Egyébként a magyar rádiós piacon így is feltűnően sok kiégett sztárokat megszólaltató műsor van, többek között a Dankón, a Sláger FM-en és a szintén országos Retron is, utóbbin ráadásul irreálisan nagy arányban. :x
 #189516  Szerző: djlacee

Garfield írta: 2020.12.13. 20:01...most pl. egy "Hobó" nevűvel, akiről gőzöm sincs, hogy kicsoda
OFF
hát...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hobo_Blues_Band
 #189513  Szerző: Garfield

Ez a "Dalra magyar" egy baromság. Annyira nem illik bele a rádióba, amennyire csak lehet. Az a lényege, hogy Patkó Béla beszélget öreg, kiégett zenészekkel, most pl. egy "Hobó" nevűvel, akiről gőzöm sincs, hogy kicsoda, de nem is nagyon érdekel, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Gondolom, felülről erőltetik ezt a műsort, mert még Tiszttartóból sem nézném ki, hogy ennyire szakmaiatlan dolgot csináljon.

Nagy Feró rockműsora egy darabig érdekes volt, de most már kezd egyre unalmasabb lenni. Hónapok óta ugyanaz a kb. 50 dal hallható benne, semmi változatosság. Inkább hagyták volna meg az Elevent.

Csak hogy jó dolgot is mondjak, a héten Dóri vezette a délutáni műsort, és nagyon jól csinálta, öröm volt hallani minden megszólalását. El tudnám őt képzelni állandóra ebben a sávban, mint ahogy 2016-ig volt. :yes: Ritával sincs bajom, csak ő elég egysíkúan vezeti a műsort, meg túl kiszámítható is, szinte előre tudod, hogy mikor mit fog mondani. Ugyanez vonatkozik Illerre is.
 #189499  Szerző: Jozsfm964

Pontosan! Én azt sírom vissza de nagyon! Sokkal több zenét vadásztam akkor, hogy mi az amit játszanak. Olyanok is voltak amiket más rádiók nem nagyon vállaltak be.

Sokkal, sokkal, sokkal egyedibb és "közrádiósabb" volt a 'Nagyon Zenés' Petőfi. Ez azonban csak az én személyes véleményem.
[/quote]
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 625