RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193071  Szerző: nermalcat

asr27 írta: 2021.06.22. 20:29 Pénteken és szombaton +2 óra a WIM-nek! :yes: :party: :yeah:
Ja, de hálistennek éjszaka, amikor egyébként sem hallgatja lófax se. :D Cserébe hátha megszűnnek a délutáni mixek.
 #193070  Szerző: asr27

Pénteken és szombaton +2 óra a WIM-nek! :yes: :party: :yeah:
 #193066  Szerző: Andris

Ezen èn is felnevettem (kínomban), h itt nincs felesleges locsogás igy esre 9 v 10kor, hát nem tudom ilyenkor melyik rádioba van az a nagy felesleges locsogás de jol megmondta :D
 #193065  Szerző: hajdus

Eddig csak passzív olvasó voltam, de a frissítés kapcsán felvetnék egy ötletet, amit hátha elolvas itt valaki a rádió részéről is (ha másnap attis) :)

Érthető, hogy egy műsorvezetővel nem lehet 365 napban élő műsort tolni minden este, de kicsit bipoláris most a helyzet. Egyrészt erőltetjük az élőben vagyunk, sokat beszélünk, interakcióba lépünk vonalat (ami szerintem teljesen helyes), majd amikor jönnek a konzerv adások, akkor tolja Geri a "most X másodpercet szólalok meg csak, mert tudom, hogy nem szeretitek a felesleges locsogást..." szöveget. Ezt igazán el lehetne hagyni, mert semmi baj egyik véglettel sem, de így ironikus :D
 #193064  Szerző: almos629

Nem küldenek el senkit, a jelenlegi rezidensek mellé érkezik hét újabb DJ, úgyhogy értelemszerűen mindenki 1-1 órát lesz adásban, feltéve, hogy nem kap a WIM több műsoridőt. Ha van eszük, úgy oldják meg a beosztást, hogy a kevésbé rádióbarát stílust képviselő DJ-k 11-től mixeljenek. Elvileg ma este 9-kor árulnak el több részeletet.
 #193063  Szerző: Andris

Nem hiszem h elküldtek bárkit is, de ilyen dj virus meg nem tok kiket soroltak fel h jönnek :D
 #193062  Szerző: nermalcat

Andris írta: 2021.06.22. 13:32 28.-tól frissitès a wimben, lesz pár uj
nagyon fura nevű dj ès Antonyo.
Legalább elküldenek párat a mostani bagázsból? Tommyboy például nem sok embernek hiányozna. Tónibácsit nem nagyon értem, miért vették most fel, ha 2019-ben nem kellett nekik.
 #193060  Szerző: Snake05

Beci45 írta: 2021.06.22. 13:14 Több recurrent dalt!! A rescue me-t, you broke me first-öt, Liam Paine/Rita Ora- For You-t, 220 kid- I don’t need love-ot, Halsey- Bad at love-ot és még pár agyonjátszott borzalmat elfelejthetnék már!! Ezek számomra több magyar zenével párhuzamosan elkapcsolási faktorok.
+1
A Blájdinglájc - Be kind - Breaking me triumvirátustól is tele van már a tököm.
 #193058  Szerző: Andris

28.-tól frissitès a wimben, lesz pár uj
nagyon fura nevű dj ès Antonyo.
 #193057  Szerző: Beci45

Több recurrent dalt!! A rescue me-t, you broke me first-öt, Liam Paine/Rita Ora- For You-t, 220 kid- I don’t need love-ot, Halsey- Bad at love-ot és még pár agyonjátszott borzalmat elfelejthetnék már!! Ezek számomra több magyar zenével párhuzamosan elkapcsolási faktorok. Ha már a Best-et teljesen elcseszték, a Retro meg már nem hű a nevéhez és hallgathatatlan, legalább ez az egy maradjon hallgatható.
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 1022