shadoe írta: ↑2020.10.30. 21:12Tiszttartó őméltóságát is lapátra tenniHát nem lenne új dolog. Volt már ilyen, pl.: Roxy, Danubius, Class FM...

Igazi túlélő, mindig felfelé bukik.

Garfield írta: ↑2020.10.30. 09:48Helyettem is leírtad, hónapok óta jelzem itt én is. Már a Retro is több zenét ad a 90-es évekből, mint a Petőfi. Utóbbi ráadásul nem kereskedelmi rádió, így semmi keresnivalója a no-name zenéknek harminckettő hétig a naponta ötször játszottak között, és ez a 90-es és 2000-es évek 10-20 atomslágerére is vonatkozik. Az órakezdő zenéket illetően pedig látom, teljes az egyetértés. Két dolgot kéne tenni ez ügyben, kivágni Alvaro Soler, Rita Ora összes 18 hónapos hülyeségét a High Hopes-zal, a Zero-val és a Boyfriend-del együtt, majd ha ez megvan, Tiszttartó őméltóságát is lapátra tenni, felszámolni ezt a félbalkáni, nemtörődöm rádiós mentalitást, és csinálni végre egy tisztességes, országos közszolgálati rádióhoz méltó zenei repertoárt egy arra alkalmas zenei szerkesztővel, ahogy mellesleg tőlünk keletre, északra, délre és nyugatra csinálják.Tomi76 írta: ↑2020.10.30. 08:03Akkor viszont ki lehetne szélesíteni a 90-es és 2000-es dalok repertoárját, mert már jópár éve ugyanabból a kb. 20 számból áll. A magyarok közül meg csak a United meg a Tankcsapda van, pedig azért vannak még olyanok, amik jók pl. Republic (miért csak az új számaikat játsszák?), DJ Szatmári, Animal Cannibals, Zanzibár stb... Tehát lehetne mit fejleszteni ezen a téren, ha már Hot AC.Garfield írta: ↑2020.10.29. 21:15 Ez amúgy AC vagy CHR akarna lenni?Elvileg Hot AC.
Béci09 írta: ↑2020.10.30. 17:47 Ezek az órakezdő zenék Tiszttartó hülyeségei, azóta van így, amióta ő a főnök a Petőfin (meg tán már a Class-on is így volt). Szakmailag szerintem egy orbitális baromság, ha ő annyira szereti Enrique Iglesias, Eros Ramazotti, Rita Ora stb. dalait, akkor nyugodtan hallgassa otthon amennyit akarja, de a rádiót indokolatlanul nem kéne teletömködni velük.Na ezzel egyetértek, simán mehetne Crystal, Zanzibar, Hooligans, Unique stb. régi nagy slágerekkel, hiánycikk most.
A recurrent dalok tekintetében a külföldi rész kielégítő, a magyar dalok közül viszont alig játszanak 5-7 évesnél régebbit... Ez így nem igazi AC, pedig lenne rá igény, hiszen mióta a Class megszűnt, a Best pedig olyan lett, amilyen, (többek között) nálunk sincs normális AC rádió. Ja, és ha már szóba kerültek a magyar dalok, az is elfogadhatatlan, hogy sok noname/kiégett sz*rt beb*sznak a rotációba, és három hónapig hallgathatod őket orrvérzésig, közben meg sok valóban népszerű magyar előadót (pl. Burai, Majka stb. ) szinte teljesen ignorálnak, hogyrohadnánakmeg....
Garfield írta: ↑2020.10.30. 09:48Szerintem inkább AC, nem Hot AC. A recurrent/gold dalokkal szerintem semmi gond nincs a Petőfin, cserélik is őket folyamatosan, lassan, és túl sok zenét amúgy sem lenne helyes egyszerre rotációba engedni.Tomi76 írta: ↑2020.10.30. 08:03Akkor viszont ki lehetne szélesíteni a 90-es és 2000-es dalok repertoárját, mert már jópár éve ugyanabból a kb. 20 számból áll. A magyarok közül meg csak a United meg a Tankcsapda van, pedig azért vannak még olyanok, amik jók pl. Republic (miért csak az új számaikat játsszák?), DJ Szatmári, Animal Cannibals, Zanzibár stb... Tehát lehetne mit fejleszteni ezen a téren, ha már Hot AC.Garfield írta: ↑2020.10.29. 21:15 Ez amúgy AC vagy CHR akarna lenni?Elvileg Hot AC.
Tomi76 írta: ↑2020.10.30. 08:03Akkor viszont ki lehetne szélesíteni a 90-es és 2000-es dalok repertoárját, mert már jópár éve ugyanabból a kb. 20 számból áll. A magyarok közül meg csak a United meg a Tankcsapda van, pedig azért vannak még olyanok, amik jók pl. Republic (miért csak az új számaikat játsszák?), DJ Szatmári, Animal Cannibals, Zanzibár stb... Tehát lehetne mit fejleszteni ezen a téren, ha már Hot AC.Garfield írta: ↑2020.10.29. 21:15 Ez amúgy AC vagy CHR akarna lenni?Elvileg Hot AC.