RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193262  Szerző: zenefalo

Most ugrott az eszembe, de lehet, hogy ezt már más is megírta, hogy a 89.5 ismét egy hálózatba került a balatoni 92.6-tal és 101.3-mal, anno a Juventus szólt rajtuk.
 #193261  Szerző: pavatomi

Igen, a 92,6 és a 101,3 nagyon ócskán szól fm-en. Érdemes lenne ránézni főleg így a szezon alatt.
 #193257  Szerző: djlacee

nermalcat írta: 2021.07.06. 19:32 Lesz egy önálló techno műsor valami ismeretlen hülye nevű dj-vel, hurrá. Mindeközben pl. egy tisztességes R'n'b óra sincs a rádióban, mióta DJ Revolution-t elküldék. Szerintem ennél a programigazgatónál bajok vannak a toronyban.
Megint kezded? Sikztah Győr-Moson-Sopron megye egyik legjobb és legismertebb techno DJ-je, mellesleg Yamina párja.
Mellesleg reméltem, hogy a Petőfi Rádióban köt ki, de sajnos nem ez történt.
 #193256  Szerző: nermalcat

Lesz egy önálló techno műsor valami ismeretlen hülye nevű dj-vel, hurrá. Mindeközben pl. egy tisztességes R'n'b óra sincs a rádióban, mióta DJ Revolution-t elküldék. Szerintem ennél a programigazgatónál bajok vannak a toronyban.
 #193255  Szerző: Andris

Volvos írta:
nermalcat írta: 2021.07.05. 21:17 Hát oké, engem kurvára zavar, de ha egyedül vagyok így a fórumon, akkor nem fogok itt magamnak hisztizni. :D Mondjuk szerintem meg a hangzásbeli problémákat misztifikálják túl egyesek. Én is érzem a különbséget a miskolci meg mondjuk a debreceni között, de azért annyira nem szar, mint ahogy sokan állítják. A mélyhangok és adásproci beállítások szerelmeseinek javaslom, hogy használjanak 800 forintos kínai fülest, és akkor nem fognak feltűnni az ilyen apróságok. El van kényeztetve a fületek. :D

Az RDS pedig fos, az RT kb. mindenhol más, ebben maximálisan egyetértek Adam-mal. Tiktokozás helyett inkább foglalkozhatnának azzal, hogy egységes legyen, ha már a Best-nél sikerült ezt elérni.
Már bocsi, de ha neked megteszi a "800ft-s kínai füles, hát hallgasd TE azt! Az hogy egyes emberek szeretik a minőséget, szvsz az nem "fülelkényeztetés" szimplán csak igényesség. Esküszöm, a 80-90'es években a német TV adók szebben szóltak mint ma a Magyar rádiók. A Viva meg különösen. Szerintem nálunk az országos rádiók közül a rég MR2 "nagyonzene" szólt a legszebben. Az a mérnök nagyon értette a szakmáját. Nem tudom ki fogta közületek anno a szolnoki Rádió2000 adását, a 2000-es évek elején nálam az mindent vitt hangzásilag... Ezekhez képest ma az R1 sehol nincs még a nagy frekin sem.
Èn szolnoki vagyok, a R2000-re már nem emlèkszem de itt pl. az Aktiv is szèpen szól, jól be van állitva, a R1ről átkapcsolva olyan èg ès föld h fuuu.... A Petőfi is tènyleg jól szól.
 #193251  Szerző: p0tyi

Nincs itt semmi túlmisztifikálva. Rossz munkát végzett az egyik technikus, és lusták kijavítani.
 #193250  Szerző: Volvos

nermalcat írta: 2021.07.05. 21:17 Hát oké, engem kurvára zavar, de ha egyedül vagyok így a fórumon, akkor nem fogok itt magamnak hisztizni. :D Mondjuk szerintem meg a hangzásbeli problémákat misztifikálják túl egyesek. Én is érzem a különbséget a miskolci meg mondjuk a debreceni között, de azért annyira nem szar, mint ahogy sokan állítják. A mélyhangok és adásproci beállítások szerelmeseinek javaslom, hogy használjanak 800 forintos kínai fülest, és akkor nem fognak feltűnni az ilyen apróságok. El van kényeztetve a fületek. :D

Az RDS pedig fos, az RT kb. mindenhol más, ebben maximálisan egyetértek Adam-mal. Tiktokozás helyett inkább foglalkozhatnának azzal, hogy egységes legyen, ha már a Best-nél sikerült ezt elérni.
Már bocsi, de ha neked megteszi a "800ft-s kínai füles, hát hallgasd TE azt! Az hogy egyes emberek szeretik a minőséget, szvsz az nem "fülelkényeztetés" szimplán csak igényesség. Esküszöm, a 80-90'es években a német TV adók szebben szóltak mint ma a Magyar rádiók. A Viva meg különösen. Szerintem nálunk az országos rádiók közül a rég MR2 "nagyonzene" szólt a legszebben. Az a mérnök nagyon értette a szakmáját. Nem tudom ki fogta közületek anno a szolnoki Rádió2000 adását, a 2000-es évek elején nálam az mindent vitt hangzásilag... Ezekhez képest ma az R1 sehol nincs még a nagy frekin sem.
 #193249  Szerző: nermalcat

Hát oké, engem kurvára zavar, de ha egyedül vagyok így a fórumon, akkor nem fogok itt magamnak hisztizni. :D Mondjuk szerintem meg a hangzásbeli problémákat misztifikálják túl egyesek. Én is érzem a különbséget a miskolci meg mondjuk a debreceni között, de azért annyira nem szar, mint ahogy sokan állítják. A mélyhangok és adásproci beállítások szerelmeseinek javaslom, hogy használjanak 800 forintos kínai fülest, és akkor nem fognak feltűnni az ilyen apróságok. El van kényeztetve a fületek. :D

#193248  Szerző: Adam

nermalcat írta: 2021.07.03. 20:18 Lassan két hónappal a váltás után még mindig katyvasz az egész arcualt. Főleg a helyi műsoroknál érzékelhető a probléma, de pl. Aantonyo-s kickoff elejére is sikerült berakni a régi termékmegjelenítés/korhatár felhívást valamelyik szakembernek. A reklámkitöltő szpotokat sem ártana néha frissíteni, tele vannak elavult zenékkel és információkkal (pl. a TOP50-et már egy hónapja nem ismétlik, úgyhogy nincs mit elkapni).
Ez amit írsz, biztos szép és jó, csak a kutyát nem érdekli. Ha ez nekem nem tűnik fel, akit az átlagnál jobban érdekel a rádiózás, és szinte egész nap szól, akkor az átlag hallgatót biztos hogy nem érdekli :)
Ennél sokkal lényegesebbek pl a hangzásbeli problémák bizonyos frekiken, illetve az RDS text rossz beállítása amik megzavarnak bizonyos autórádiókat, a helyi sávok jobb összehangolása, és a többi. De sajnos ezek sem ütik meg az ingerküszöböt.
 #193237  Szerző: Jozsfm964

tomee írta: 2021.07.01. 22:50 Amúgy bármiféle kötekedési szándék nélkül: miért jó, hogy mostanra már 20+ darab felett van dj-k száma, ha amúgy javarészt ugyanazt a stílust játssza az egyik, mint a másik?
Nagyon jó a kérdés. Játszanának ők szerintem mást, ha nem mondanák meg nekik mit játszanának. Az elhallgatott Music FM-en ilyen nem volt, azért is volt jobb az a műsor. A rádió 1-en meg Andro játsza ATB, Topic- Your love-ot, majd egy óra múlva a következő dj megint lejátsza. Értem én, hogy játszunk igazi mai slágereket, de akkor nézzük már össze ki milyen playlistet volt letolni. Sokszor azért kapcsolok el én is, mert nem hiszem el, hogy annyi jó dj van az országban és mindenkinek ugyanazt a pocsék zenét kell lejátszani.
A másik a marketing. Az Antonyo csak online streamelt az egész pandémia alatt, sok helyre nem láttam volna, hogy hívják, most újra vissza rakják rádióba, hátha lesz fellépése. Csaj fronton megint tudjuk, hogy csak promó, jól el tudják majd sütni a girl power bulikat.
Pl Joer Junior-t is hallgattam. Kérdezte a Geri tőle, hogy mit fogsz játszani. Majd jött a sablon válasz: Ő igazából mindent.
A Rádió 1-nek amúgy is az ilyen zenegép dj-k kellettek idáig is.
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 1034