És ennyi. Még a moderált hozzászólások mellett is jobb, ha itt lezárjuk ezt a témát.
radio1attis írta: ↑2021.05.28. 17:28És tudod mi a legszomorúbb az egészben?Na, akkor kezdjük itt!Pontosan tudom, hogy ki vagy. Írhatnál messengeren is - ahogy régen - vállalva magad... de inkább arctalanul tolod, fröcsögsz... itt. Az indokot, a szándékot nem értem. Ha ezután szeretnél valamit, ott megtalálsz.
Nyilván azt fogod írni, hogy nem ismersz. Az is téged minősít a szememben.
Nem ismerlek, nem tudom, ki vagy. Sosem írtam neked, messengert ritkán használok, f@szbókot is csak este 8 és 9 között. Viszont ismét beégetted magad, mert ha te ismersz, akkor nem is vagyok arctalan, ugye? Ha ez így van, írjál már valamit a messengeren, lécci!

És akkor most minősítettem magam, mert nem ismerek egy ilyen Budapesten világhírű sztárt?

radio1attis írta:Egyedül Rickykeee írt e-mailt, ő már tudja, hogy kinél az igazság.Nyilván nagy titok, kinél van az igazság, éppen ez okozza ezt a hatalmas feszültséget. Rickykee már tudja, ez jó hír, talán majd bemondja a Híradó is, hogy mi is megtudjuk.Én úgy gondolom, hogy mindig az papol "intelligenciáról" és az "IQ-ról" akinél a legnagyobb hiányosság van-e téren.

Ha nem haragszol, én azért délben meghallgatom a harangszót, bár nem Harangozó Terike előadásában...

Látom, IQ terén fel sem vehetem veled a versenyt, én kérek elnézést.

Peace!