RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192754  Szerző: noartist

És ennyi. Még a moderált hozzászólások mellett is jobb, ha itt lezárjuk ezt a témát.
 #192747  Szerző: Glenn

radio1attis írta: 2021.05.28. 17:28És tudod mi a legszomorúbb az egészben? :x Pontosan tudom, hogy ki vagy. Írhatnál messengeren is - ahogy régen - vállalva magad... de inkább arctalanul tolod, fröcsögsz... itt. Az indokot, a szándékot nem értem. Ha ezután szeretnél valamit, ott megtalálsz.
Nyilván azt fogod írni, hogy nem ismersz. Az is téged minősít a szememben.
Na, akkor kezdjük itt!
Nem ismerlek, nem tudom, ki vagy. Sosem írtam neked, messengert ritkán használok, f@szbókot is csak este 8 és 9 között. Viszont ismét beégetted magad, mert ha te ismersz, akkor nem is vagyok arctalan, ugye? Ha ez így van, írjál már valamit a messengeren, lécci! ;)
És akkor most minősítettem magam, mert nem ismerek egy ilyen Budapesten világhírű sztárt? :shock:
radio1attis írta:Egyedül Rickykeee írt e-mailt, ő már tudja, hogy kinél az igazság. :) Én úgy gondolom, hogy mindig az papol "intelligenciáról" és az "IQ-ról" akinél a legnagyobb hiányosság van-e téren.
Nyilván nagy titok, kinél van az igazság, éppen ez okozza ezt a hatalmas feszültséget. Rickykee már tudja, ez jó hír, talán majd bemondja a Híradó is, hogy mi is megtudjuk. :lool:
Ha nem haragszol, én azért délben meghallgatom a harangszót, bár nem Harangozó Terike előadásában... :hehe:
Látom, IQ terén fel sem vehetem veled a versenyt, én kérek elnézést. :blush:
Peace! :yes:
 #192746  Szerző: radio1attis

Glenn írta: 2021.05.28. 11:10 Te hárítasz, magyarázkodsz, pedig téged idézett Máté. Ha nem pontosan, akkor ő hibázott, ha pontosan, akkor te. Ez ilyen egyszerű. :gonosz:
Nyilván ez IQ kérdése is, az meg pláne, hogyan és miért viccel valaki más nevével. Egy rádióban meg súlyos hiba (szakmaiatlan és gagyi).
Részemről befejeztem, csak ismételném önmagam. Egyedül Rickykeee írt e-mailt, ő már tudja, hogy kinél az igazság. :) Én úgy gondolom, hogy mindig az papol "intelligenciáról" és az "IQ-ról" akinél a legnagyobb hiányosság van-e téren. :) És hogy kétszer sem tudtad értelmezni azt amit írtam, az már eléggé ijesztő. :o

És tudod mi a legszomorúbb az egészben? :x Pontosan tudom, hogy ki vagy. Írhatnál messengeren is - ahogy régen - vállalva magad... de inkább arctalanul tolod, fröcsögsz... itt. Az indokot, a szándékot nem értem. Ha ezután szeretnél valamit, ott megtalálsz.

Nyilván azt fogod írni, hogy nem ismersz. Az is téged minősít a szememben.

Pacsi!
 #192743  Szerző: Rickykeee23

Ha kíváncsi vagy a konfra, akkor írj Attisnak. Feldobta a labdát. Szerintem jól volt előadva. Nekem személy szerint tetszik a csipkelődés. Anno is bírtam amikor Bochiék "figurázták" Balázsékat. És fordítva. Ha nincs túltolva, akkor belefér.

Ha a Harangozó Teris akaszt ki, akkor is azt tudom mondani, hogy járj utána. Nem hibáztatom Mátét, de ne egy fórumon olvasott idézet miatt támadj. Hanem amit saját füllel hallasz. Erre utólag is van most lehetőséged.

Mástészta. Tetszik, hogy létrehozták a webshopot. Remélem lesz sima Rádió 1 logos pulesz/póló is. Meg nagyon adnám, ha lenne egy olyan neon zöld kabátom! Szóval remélem bővítik. :yeah:

Attis, Glenn Pacsi!
 #192742  Szerző: Glenn

radio1attis írta: 2021.05.27. 19:29Kedves Glenn, he háríts. Mátét egy másodpercig nem bírálom, hiszen nem dolga neki pontosan szóról-szóra emlékeznie egy konfra. Az ő posztja itt ráadásul csupán egy reakció volt, semmi több. Azt viszont lássuk be, hogy úgy bírálni / kritizálni egy megszólalást, műsorvezetőt (legyen az bárki), hogy nem is hallottuk... az maximálisan etikátlan, szakmaiatlan, gagyi!!! Főleg, hogy az illető már másodszor jön az "intelligenciával" legutóbb már csupa nagybetűvel írva.
Te hárítasz, magyarázkodsz, pedig téged idézett Máté. Ha nem pontosan, akkor ő hibázott, ha pontosan, akkor te. Ez ilyen egyszerű. :gonosz:
Nyilván ez IQ kérdése is, az meg pláne, hogyan és miért viccel valaki más nevével. Egy rádióban meg súlyos hiba (szakmaiatlan és gagyi).
 #192740  Szerző: radio1attis

Glenn írta: 2021.05.27. 18:12 Emiatt akkor Mátét kéne bírálnod, ha valótlant állított, bár a mondat elég hitelesnek tűnik.
...
Lécci, írd le, hogyan is hangzott ez élőben!
Kedves Glenn, he háríts. Mátét egy másodpercig nem bírálom, hiszen nem dolga neki pontosan szóról-szóra emlékeznie egy konfra. Az ő posztja itt ráadásul csupán egy reakció volt, semmi több.

Azt viszont lássuk be, hogy úgy bírálni / kritizálni egy megszólalást, műsorvezetőt (legyen az bárki), hogy nem is hallottuk... az maximálisan etikátlan, szakmaiatlan, gagyi!!! Főleg, hogy az illető már másodszor jön az "intelligenciával" legutóbb már csupa nagybetűvel írva.

Aki küld egy e-mailt az attis@radio1.hu-ra, annak szívesen elküldöm a Top Of The Hour-t. Kérésre megszólalást küldök :D
 #192739  Szerző: Glenn

knoskamatee írta: 2021.05.27. 18:48pacsi Attis, Glenn és a többieknek is! :yes:
Ez így rendben is van, csak fontos dolog figyelni és hitelesen idézni, mert hamar belekötősdi lesz a vége... :yes: 8-) ;)
 #192735  Szerző: knoskamatee

Glenn írta:
radio1attis írta:Na, még egy fórumozó, aki úgy alkot sarkos véleményt, hogy NEM HALLOTTA az adott megszólalást. Hiszen ha hallottad volna, akkor tudnád, hogy a másik fórumozó kolléga Máté közel sem úgy írta le a mondatot (sajnos) ahogy valójában az elhangzott.
És egy valójában meg nem hallgatott, valaki által hanyag módon idevetett mondatra reflektálni, és azon gúnyolódni... na az nem szép dolog!
Emiatt akkor Mátét kéne bírálnod, ha valótlant állított, bár a mondat elég hitelesnek tűnik. Lécci, írd le, hogyan is hangzott ez élőben! Tényleg érdekel, mert azért Harangozó Terivel viccelődni ilyen aspektusban gusztustalan dolog lenne. Hiszen INTELLIGENS emberek nem poénkodnak más nevével, pláne nem egy köztiszteletnek örvendő emberével. Na, ez a nem szép dolog! :x
nyugodtan lehet bírálni, nem sértődöm meg. ha van rá ok, akkor nyugodtan, erre (is) való ez a fórum. valóban nem így hangzott el, de valamilyen utalás biztos volt. most már még annyira se emlékszem a konfra, mint akkor. ha tudsz pontosan idézni Attis, akkor visszaszívok mindent.
tévedni emberi dolog, elismerem és elenézést kérek mindenkitől! az idézés rossz volt, nem figyeltem oda eléggé, mert csak úgy “zörgött” a háttérben. pacsi Attis, Glenn és a többieknek is! :yes:
 #192733  Szerző: Glenn

asr27 írta: 2021.05.26. 19:41Egyedül náluk van zene jelenleg, az összes országos, vagy félországos rádió közül.
Lehet, hogy igazad van, én sajnos csak nappal hallgatom. Éjjel nem tudom, van-e zene, de lehet... :twisted:
asr27 írta:De tudjuk, vannak akik a 70-es, 80-as évek szintjén ragadtak, mind zeneileg, mind pedig más téren... ;)
Hát ebben is igazad lehet, sajnos már kevesen vannak ilyenek. Most már az agyhalál a divat... :hehe:
radio1attis írta:Továbbra is úgy gondolom, hogy a fiatalabbakat célzó, kereskedelmi rádiós kabátba bújt Petőfin felesleges elem, egy konzerv harangszó.
A kabát alatt más van, és ez a lényeg. ;)
radio1attis írta:Ha alapvetően a Közmédiáról beszélünk, akkor nekem úgy rémlik, hogy még a 80-as 90-es években is műsorelem volt a Magyar Televízióban.
Most tényleg, hogyan fogalmazzak, hogy ne súlyosbítsam a helyzeted? :shock:
Az MTV-ben még a himnusz is az utolsók közt jelent meg a műsor végén a környező országokhoz képest. A Szózat pedig soha...
radio1attis írta:Na, még egy fórumozó, aki úgy alkot sarkos véleményt, hogy NEM HALLOTTA az adott megszólalást. Hiszen ha hallottad volna, akkor tudnád, hogy a másik fórumozó kolléga Máté közel sem úgy írta le a mondatot (sajnos) ahogy valójában az elhangzott.
És egy valójában meg nem hallgatott, valaki által hanyag módon idevetett mondatra reflektálni, és azon gúnyolódni... na az nem szép dolog!
Emiatt akkor Mátét kéne bírálnod, ha valótlant állított, bár a mondat elég hitelesnek tűnik. Lécci, írd le, hogyan is hangzott ez élőben! Tényleg érdekel, mert azért Harangozó Terivel viccelődni ilyen aspektusban gusztustalan dolog lenne. Hiszen INTELLIGENS emberek nem poénkodnak más nevével, pláne nem egy köztiszteletnek örvendő emberével. Na, ez a nem szép dolog! :x
 #192728  Szerző: knoskamatee

radio1attis írta:[quote=almos629 post_id=192723 time=<a href="tel:1622065687" data-original-title="" title="">1622065687</a> user_id=1735]
Nagyon úgy tűnik, hogy nincs megoldás, úgyhogy lassan le is lehetne zárni a témát. :)
Végre egy beszélgetés ami nem arról szólt, hogy 5 fórumozó közül ki szereti és miért nem a DJ műsorokat. Kérlek ne zárd le ezt a témát ilyen gyorsan :) :) Lehet, hogy van benne még 3 váratlan fordulat![/quote]

és jobban rátapasztom a fülemet a rádióra, hogy pontosabban tudjak idézni. pardon emiatt. :blush: 👉👈
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 1022