007 írta:Van más, csak ugye botrányosan szar. Amíg orbánfidesz van hatalmon, elengedtem a hazai rádiókat, Balázsék után semmi magyar...cafe-t próbáltad már?

007 írta:Van más, csak ugye botrányosan szar. Amíg orbánfidesz van hatalmon, elengedtem a hazai rádiókat, Balázsék után semmi magyar...cafe-t próbáltad már?
radio1attis írta: ↑2024.08.30. 20:28Azt nem értem hogy mi baja asr27nek van a konfokkal szerintem tök jó hogy ennyire felvitt a hangsúly meg vidám a felkonf! Te pedig a legjobb rádiós műsorvezető vagy az összes többi Rádió 1 es műsorvezetővel!007 írta: ↑2024.08.29. 17:34 Abbahagyhatnák ezt a felvitt hangsúlyt és befejezetlenül hagyott mondatokat. Napok óta feltűnt, hogy minden műsorvezető felviszi a hangsúlyt és úgy fejezi be a mondatokat, mintha még folytatná... de gecire nem! Baszottul idegesítő az ország "leghallgatottabb" szarnak se jó 10 számos rádiójában. Kíváncsi leszek, ha esetleg Balázsék befejezik, hány nap múlva megy le a hallgattotsága újra kb 0-ra. Szerintem 6-10 után kb már csak az nem kapcsolja el aki lusta rá, katasztrófa ez a 10 szám amiből jó ha 2 nem feldolgozás. Évek óta ugyanaz a 6 szám van frekvenciaváltáskor is. Minden tekintetben hulladék, nem mérvadó. Túl nagy a hype, de a produkció az semmi.Vidám estét!![]()
(Igen, majd elkapcsolom és nem hallgatok mást, persze. De azért nyilván nem a hallgató a hülye ha minden zene szar)![]()
Ha kritikát kap az ember (és bár konkrétan nem lettem megemlítve, így én is csak általánosságban írom) akkor azt érdemes megfontolni, átgondolni... és ha van benne igazság, akkor figyelembe venni, majd annak mentén ténykedni.
Viszont nagyon nehéz komolyan venni egy kommentet (személy szerint kritika jelzővel sem tudom illetni) ami ekkora indulatot, haragot, és ennyi trágárságot tartalmaz. Geci. Baszott. Szar. Hulladék. Hülye. Ezekkel a szavakkal csak óbégatás az egész, kvázi egy hányás a falon, ... de nem kritika.
Ha valaki a negatív véleményét fogalmazza meg 2024-ben, azt már csak ekkora otrombasággal lehet?! Normálisan nem? Pontosan ugyanakkora energiába kerül normálisan megfogalmazni, mint egy ilyen óbégatást odahányni.
Vagy arra gondol a szerző, hogy ezeknek a szavaknak a használatával komolyabb hangsúlyt kap az írása? Mindenki majd bőszen bólogat? Hát, pont nem.
Mindegy. Ennek ellenére átnézek majd néhány konfot, mert nagyon érdekel, hogy mire gondolhat a kommentelő... Én eddig nem vettem észre sem magamon, sem a többieken.
Üdv:
Attis
007 írta: ↑2024.08.29. 17:34 Abbahagyhatnák ezt a felvitt hangsúlyt és befejezetlenül hagyott mondatokat. Napok óta feltűnt, hogy minden műsorvezető felviszi a hangsúlyt és úgy fejezi be a mondatokat, mintha még folytatná... de gecire nem! Baszottul idegesítő az ország "leghallgatottabb" szarnak se jó 10 számos rádiójában. Kíváncsi leszek, ha esetleg Balázsék befejezik, hány nap múlva megy le a hallgattotsága újra kb 0-ra. Szerintem 6-10 után kb már csak az nem kapcsolja el aki lusta rá, katasztrófa ez a 10 szám amiből jó ha 2 nem feldolgozás. Évek óta ugyanaz a 6 szám van frekvenciaváltáskor is. Minden tekintetben hulladék, nem mérvadó. Túl nagy a hype, de a produkció az semmi.Vidám estét!![]()
(Igen, majd elkapcsolom és nem hallgatok mást, persze. De azért nyilván nem a hallgató a hülye ha minden zene szar)
007 írta: ↑2024.08.29. 17:34 Abbahagyhatnák ezt a felvitt hangsúlyt és befejezetlenül hagyott mondatokat. Napok óta feltűnt, hogy minden műsorvezető felviszi a hangsúlyt és úgy fejezi be a mondatokat, mintha még folytatná... de gecire nem! Baszottul idegesítő az ország "leghallgatottabb" szarnak se jó 10 számos rádiójában. Kíváncsi leszek, ha esetleg Balázsék befejezik, hány nap múlva megy le a hallgattotsága újra kb 0-ra. Szerintem 6-10 után kb már csak az nem kapcsolja el aki lusta rá, katasztrófa ez a 10 szám amiből jó ha 2 nem feldolgozás. Évek óta ugyanaz a 6 szám van frekvenciaváltáskor is. Minden tekintetben hulladék, nem mérvadó. Túl nagy a hype, de a produkció az semmi.![]()
(Igen, majd elkapcsolom és nem hallgatok mást, persze. De azért nyilván nem a hallgató a hülye ha minden zene szar)
robert11 írta: ↑2024.08.27. 19:21 Na ebbe a vármegyékbe nem mennék bele mert nagyon durvát tudnék erre mondani kinek a heppje ez meg hogy mit gondolok erről az egészről és nem is rádiós téma tehát off az egész, de ha majd egyszer egy politikai fórumba fogok csatlakozni, ott kendőzetlenül megírom a dolgokat, ami a témát illeti.Ne haragudj meg, de nekem ez és a hasonló zenék egy elkapcsolási faktor. Vonot, untatott, egyhangú, bealvós.
Viszont gondoltam, hogy teszek be ide egy kis zenét, hogy szerintem mi lehetne a Rádió1-n. Igazi mai sláger, mert ez bizony az lehetne és már a top50ben is réges rég mennie kéne a dalnak. Érdekes, hogy az Ehr már ezt is tudja adni, de a hazai helyi rádiók is biztos adják már páran.
Hallgassátok meg szerintem páran ismerik is. https://www.youtube.com/watch?v=p9wsEOVK4cw