RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192356  Szerző: radio1attis

Adam írta: 2021.05.15. 10:49 Az előbb Attis bedurrantotta, hogy “ 96,4 Radio1 csak igazi mai sláger megy “😀
Ráadásul helyi frekin, ahol egyébként ezt amúgy sem szokta.
Ez valami régebbi konzerv felvétel lehet szombaton délelőttre 😀
Simán elrontottam. Nem konzerv... itt vagyok bent. Küldjek fotót? :D
 #192355  Szerző: potyi

nermalcat írta:Az egyetlen pont, amivel Sivák Best FM-programmingjából egyetértek, az a délutáni, "drive-time" helyi sáv, ugyanezt kellene bevezetni a R1-en is. Nem lenne félbevágva Atti műsora, a délutáni csúcsban pedig vidéken nyilván senki sem arra kíváncsi, hogy az M0 éppen hol halt meg, hanem arra, hogy Bivalybsznád és Felsőszentlőrinc között melyik bokorból mérnek a rendőrök. Mondjuk az sem ártana, ha mindenhol élő lenne a helyi blokk, mert sajnos jelenleg kritikán aluli, ami a legtöbb freki folyik. Állítólag valahol olyan is van, hogy egy hétig ugyanazt a hírblokkot adják le... :vomit:
És a vételkörzet határokon ugrálna az adások között a rádió…

Amúgy miért RADIO1 középre igazítva az RDS a 89.5-ön, miért nem az, mint a többin? Van olyan autórádió, ami meghülyül ettől… Meg az OCD-sek is. :D
 #192354  Szerző: Adam

Az előbb Attis bedurrantotta, hogy “ 96,4 Radio1 csak igazi mai sláger megy “😀
Ráadásul helyi frekin, ahol egyébként ezt amúgy sem szokta.
Ez valami régebbi konzerv felvétel lehet szombaton délelőttre 😀
 #192351  Szerző: nermalcat

Az egyetlen pont, amivel Sivák Best FM-programmingjából egyetértek, az a délutáni, "drive-time" helyi sáv, ugyanezt kellene bevezetni a R1-en is. Nem lenne félbevágva Atti műsora, a délutáni csúcsban pedig vidéken nyilván senki sem arra kíváncsi, hogy az M0 éppen hol halt meg, hanem arra, hogy Bivalybsznád és Felsőszentlőrinc között melyik bokorból mérnek a rendőrök. Mondjuk az sem ártana, ha mindenhol élő lenne a helyi blokk, mert sajnos jelenleg kritikán aluli, ami a legtöbb freki folyik. Állítólag valahol olyan is van, hogy egy hétig ugyanazt a hírblokkot adják le... :vomit:
 #192346  Szerző: kovlaj122

A Rádió 1 és a Retro Rádió megújulása után a Best FM-nél is változások jönnek. Erről a programigazgató, Sivák Péter mesélt az Indexnek. Azt is elárulta, miként lehet a három adót jól működtetni egyszerre, és milyen a munka a két legismertebb rádióssal, akik közül Sebestyén Balázs a műsorával azért már jó pár milliós büntetést összeszedett.

https://index.hu/fomo/2021/05/14/radio- ... o-interju/
 #192328  Szerző: pavatomi

Ha már itt tartunk, akkor Kalocsay Misi hol vezet most műsort a 94,5 fehérvári R1 helyett tudja valaki? Ma hallgattam kocsiban a 90,4 Best-et, és ott ugyanaz a csaj van aki a 90,4 R1-en is volt, nevét nem tudom de jó hangja van.
 #192320  Szerző: potyi

A veszprémi 90.6 2 napja undorítóan szól. Valószínűleg megkapta a 94.5-ös fehérvári freki adásprociját. :( Annak a helye az elektronikus hulladéklerakóban kellett volna hogy legyen. Korábban nagyon szépen szólt a 90.6, szinte alig lehetett észrevenni a váltást a 89.5-ről.
 #192319  Szerző: knoskamatee

zenefalo írta:Összehasonlítva a 89.5 hangzását a Petőfivel és Retroval, sokkal erőtlenebb, magas alig, fátyolos. Music Fm sokkal szebb volt.
amúgy a Juventus hangzását örökölte a Music. ezt vártam a szecskás R1-től, de hát ez van.
legalább a mély üt, csak az is torz. :x
 #192318  Szerző: zenefalo

Összehasonlítva a 89.5 hangzását a Petőfivel és Retroval, sokkal erőtlenebb, magas alig, fátyolos. Music Fm sokkal szebb volt.
 #192295  Szerző: Adam

potyi írta: 2021.05.11. 18:55 Tatabányán semmi nem szól tökéletesen, csak a Forrás és a Karc FM. Tatabánya és Győr között az M1-esen pedig csak a Kossuth és a Retro. Én is voltam Győrben a minap, oda-vissza pont hallgattam a Rádió 1-et és nekem nem volt semmi különösebb, zavaró probléma a vétellel. Bábolna körül meg a tatabányai emelkedőn átváltott monora és kettőt bezizzent, ennyi történt. A 103.1 és 96.7 esete rosszabb volt, mert mindkettő frekit erősen zavarja egy-egy szlovák adó, Tatabánya és Budapest közt pedig a velencei freki szintén igen problémás volt (de leginkább autórádió függő).
Az M1-en stabilabb a vétel most a 89,5-el. Viszont bent Tatabányán a beton rengetegben a 96,7 nem kérdés, hogy jobb volt.
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 1021