RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193329  Szerző: PalkÁron2002

Ma 0 óra magasságában (az EB döntő után beszélgetés közben) bekapcsoltam a Rádió 1-et. Nem az Etiquette Radio Show jött, hanem az éjszakai műsorvezetősdi.

Eszerint az Etiquette Radio Show hétfőről keddre virradó 0 órakor lesz?
 #193326  Szerző: nermalcat

Adam írta: 2021.07.11. 21:43
tomee írta: 2021.07.10. 12:57
p0tyi írta: 2021.07.10. 11:45 Miközben itt szubjektív szarozzátok a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort, pont pénteken jelentették be, hogy 6-8 hét szabira mennek. Ez azért szokatlan.
Hülyék lennének kipaterolni őket, amíg pénzt termelnek nekik, de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Én szerintem idén még nem is voltak huzamosabb ideig szabin.
Egy-egy hetet voltak több alkalommal is szabadságon idén, mialatt Best of ment. A 3-4 napos heteket általában rendszeresen kiveszik.
Ezt a 6-8 hetet én nem hallottam, de a neten a bulvár oldalak szerintem már javában cikkeznének róla, ha így lenne. Egyelőre nem találtam erről semmit. Ez azért hosszú idő, és ez alatt Best of-ot nyomni azért meredek lenne. Ez már eléggé hallgató vesztés szagú szünet tud lenni, ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon más lehetőség nincs, csak a Retro. A helyi rádiókat meg inkább hagyjuk.
Szerintem felesleges ezen agyalni, egy átlagos Balázsék-hallgatónak valószínűleg fel sem tűnik, ha "best of" van a műsor helyett. A 6-8 hetes szabi nekem is kezd gyanús lenni, simán lehet, hogy az áll a dolog mögött, hogy tegnap potyinál kicsit több kőbányai fogyott a kelleténél. :D
 #193325  Szerző: Adam

adika4444 írta: 2021.07.11. 16:02
p0tyi írta: 2021.07.10. 11:45 Miközben itt szubjektív szarozzátok a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort, pont pénteken jelentették be, hogy 6-8 hét szabira mennek. Ez azért szokatlan.
Hülyék lennének kipaterolni őket, amíg pénzt termelnek nekik, de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Én szerintem idén még nem is voltak huzamosabb ideig szabin.

/Kicsit off:

Viszont a Retron kb. minden nap olyan üzenetek jöttek, hogy szinte bármelyik napi helyettesítő társműsorvezetőt jobban kedvelték Lovásznál. A Risztov Évás adás különösen jó volt, van valami alapvető dinamika közte meg Bochkor között, a pénteki összetételről nem is beszélve, de a műsoron már eleve az is sokat dobna, ha legalább Voga minden nap bent lenne.
Jó helyen OFF_olok az OFF-ra, de szerintem ez a Bochkor-Lovász páros hosszú távon nem igazán lesz működőképes. Amíg Gyuri vagy épp Risztov felveszik a kesztyűt Bochival szemben, Lovásznak van egy fajta másodhegedűs szerepe, ahogy István Daninak is volt, még ha neki talán erősebben is. Mondom ezt úgy, hogy Bochit nagyon bírom, és Lovász is nagyon betalált.
A hallgatottsági adatok nem ezt mutatják, hogy ne működne :)
Igazából pont ez a lényege a műsornak szerintem, hogy van egy domináns szereplő - ez Bochkor - meg van egy másodhegedűs, akit lehet szívatni - ez meg Lovász.
 #193324  Szerző: Adam

Egy-egy hetet voltak több alkalommal is szabadságon idén, mialatt Best of ment. A 3-4 napos heteket általában rendszeresen kiveszik.
Ezt a 6-8 hetet én nem hallottam, de a neten a bulvár oldalak szerintem már javában cikkeznének róla, ha így lenne. Egyelőre nem találtam erről semmit. Ez azért hosszú idő, és ez alatt Best of-ot nyomni azért meredek lenne. Ez már eléggé hallgató vesztés szagú szünet tud lenni, ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon más lehetőség nincs, csak a Retro. A helyi rádiókat meg inkább hagyjuk.
 #193323  Szerző: gatilaci12

Ki Baszták Balázsékat Hogy Meg maradjon a 89.5mrhz A Retro rádión lessznek szeptember 15 Től Bokor Meg a Bestfm en
 #193320  Szerző: adika4444

/Kicsit off:

Viszont a Retron kb. minden nap olyan üzenetek jöttek, hogy szinte bármelyik napi helyettesítő társműsorvezetőt jobban kedvelték Lovásznál. A Risztov Évás adás különösen jó volt, van valami alapvető dinamika közte meg Bochkor között, a pénteki összetételről nem is beszélve, de a műsoron már eleve az is sokat dobna, ha legalább Voga minden nap bent lenne.
Jó helyen OFF_olok az OFF-ra, de szerintem ez a Bochkor-Lovász páros hosszú távon nem igazán lesz működőképes. Amíg Gyuri vagy épp Risztov felveszik a kesztyűt Bochival szemben, Lovásznak van egy fajta másodhegedűs szerepe, ahogy István Daninak is volt, még ha neki talán erősebben is. Mondom ezt úgy, hogy Bochit nagyon bírom, és Lovász is nagyon betalált.

Hogy ON is legyek: Nekem a Balázsék nem kifejezetten jön be, de szerintem a kisebbséget erősítem jelenleg, sokan szeretik a műsorukat. Mivel nem hallgatom, az ominózus 6--8 hetes pihenő hírét sem hallottam, de egyrészt egy ilyen hosszú kihagyásnak mindenképp kell, hogy legyen valami oka, másrészt pedig érdekes kontrasztot alkot Balázs azon nyilatkozatával az Indexen, miszerint a nyár végén megismételnék a hajós kitelepülést.
 #193317  Szerző: almos629

Csak nem tudtok megszabadulni ettől a jelzőtől. :D
 #193316  Szerző: nermalcat

Tuti, hogy a szar"bestof"-juk fog menni végig. :x
 #193315  Szerző: Snake05

Legalább zene lesz helyette, vagy a legszarabb pillanatok?
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 1022