tomee írta: ↑2021.07.10. 12:57
p0tyi írta: ↑2021.07.10. 11:45
Miközben itt szubjektív szarozzátok a szakmailag és minden más téren is egyik legjobb hazai rádióműsort, pont pénteken jelentették be, hogy 6-8 hét szabira mennek. Ez azért szokatlan.
Hülyék lennének kipaterolni őket, amíg pénzt termelnek nekik, de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Én szerintem idén még nem is voltak huzamosabb ideig szabin.
/Kicsit off:
Viszont a Retron kb. minden nap olyan üzenetek jöttek, hogy szinte bármelyik napi helyettesítő társműsorvezetőt jobban kedvelték Lovásznál. A Risztov Évás adás különösen jó volt, van valami alapvető dinamika közte meg Bochkor között, a pénteki összetételről nem is beszélve, de a műsoron már eleve az is sokat dobna, ha legalább Voga minden nap bent lenne.
Jó helyen OFF_olok az OFF-ra, de szerintem ez a Bochkor-Lovász páros hosszú távon nem igazán lesz működőképes. Amíg Gyuri vagy épp Risztov felveszik a kesztyűt Bochival szemben, Lovásznak van egy fajta másodhegedűs szerepe, ahogy István Daninak is volt, még ha neki talán erősebben is. Mondom ezt úgy, hogy Bochit nagyon bírom, és Lovász is nagyon betalált.
Hogy ON is legyek: Nekem a Balázsék nem kifejezetten jön be, de szerintem a kisebbséget erősítem jelenleg, sokan szeretik a műsorukat. Mivel nem hallgatom, az ominózus 6--8 hetes pihenő hírét sem hallottam, de egyrészt egy ilyen hosszú kihagyásnak mindenképp kell, hogy legyen valami oka, másrészt pedig érdekes kontrasztot alkot Balázs azon nyilatkozatával az Indexen, miszerint a nyár végén megismételnék a hajós kitelepülést.