Igen, ez valahol csodaszámba megy a Petőfinél, főleg, hogy az utóbbi egy évben már trend lett ennél a rádiónál, hogy az összeeurópai giga Number One-okat se adják már, a Billboard Hot 100 első helyezettjei pedig rendre tiltólistán voltak.

shadoe írta: ↑2019.08.21. 20:29 A Petőfi zenei díjak kapcsán olvasgatom ennek a vacak rádiónak a facebookját... hát mit mondjak, a kommentekben jól megkapta mindenki, amit érdemelt. Vastagon beolvastak az eredmények láttán, ill. a rádiónak is. Ismétlem megint magam, de az, hogy a halottpénzike legyen az év legjobb zenekara, és nem valaki más, azért erről valaki vastagon tehet.Teljesen igazuk van, nem véletlen mért azok szóltak a rakparton amik.
noartist írta: ↑2019.08.20. 23:12Annyi más magyar előadó van, valaki például Padár Alexandrát sorolta fel az előbb, de ment retro is, úgyhogy többet nem is panaszkodok.homerhamm írta: ↑2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.Nem értem a problémát.
Szerintem mind tudjuk, melyik rádió játsza ezt, és hogy honnan szerezték.
(A légibemutató után már Bikini volt, meg Edda)![]()
Az államalapítás ünnepén természetes, hogy népszerű hazai nóták mennek egy állami rendezvényen. Az sem szorul magyarázatra, hogy miért nem Majka, vagy éppen a YouTube-on (érthetetlenül) szárnyaló AK26 dübörgött.
Te mit adtál volna a szervezők helyében?![]()
(Lehetett volna rosszabb is: Ákos - Helyreigazítás, vagy Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok; ez lett volna csak magyaros)
homerhamm írta: ↑2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.Nem értem a problémát.
Szerintem mind tudjuk, melyik rádió játsza ezt, és hogy honnan szerezték.
(A légibemutató után már Bikini volt, meg Edda)![]()