RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#184766  Szerző: shadoe

Igen, ez valahol csodaszámba megy a Petőfinél, főleg, hogy az utóbbi egy évben már trend lett ennél a rádiónál, hogy az összeeurópai giga Number One-okat se adják már, a Billboard Hot 100 első helyezettjei pedig rendre tiltólistán voltak.
 #184763  Szerző: homerhamm

A Billboard HOT 100 mind az első három helyezettjét játsza a Petőfi :) A többit már nem nagyon, mondjuk ettől nem lesz jobb már ez a rádió se :(
 #184700  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.08.21. 20:29 A Petőfi zenei díjak kapcsán olvasgatom ennek a vacak rádiónak a facebookját... hát mit mondjak, a kommentekben jól megkapta mindenki, amit érdemelt. Vastagon beolvastak az eredmények láttán, ill. a rádiónak is. Ismétlem megint magam, de az, hogy a halottpénzike legyen az év legjobb zenekara, és nem valaki más, azért erről valaki vastagon tehet.
Teljesen igazuk van, nem véletlen mért azok szóltak a rakparton amik.
 #184673  Szerző: shadoe

A Petőfi zenei díjak kapcsán olvasgatom ennek a vacak rádiónak a facebookját... hát mit mondjak, a kommentekben jól megkapta mindenki, amit érdemelt. Vastagon beolvastak az eredmények láttán, ill. a rádiónak is. Ismétlem megint magam, de az, hogy a halottpénzike legyen az év legjobb zenekara, és nem valaki más, azért erről valaki vastagon tehet.
 #184661  Szerző: LuciFerko

amúgy 21:40 körül volt egy 10 perces adásszünet.
 #184660  Szerző: homerhamm

noartist írta: 2019.08.20. 23:12
homerhamm írta: 2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

Szerintem mind tudjuk, melyik rádió játsza ezt, és hogy honnan szerezték. :D

(A légibemutató után már Bikini volt, meg Edda) :D
Nem értem a problémát. :) Az államalapítás ünnepén természetes, hogy népszerű hazai nóták mennek egy állami rendezvényen. Az sem szorul magyarázatra, hogy miért nem Majka, vagy éppen a YouTube-on (érthetetlenül) szárnyaló AK26 dübörgött.

Te mit adtál volna a szervezők helyében? :)

(Lehetett volna rosszabb is: Ákos - Helyreigazítás, vagy Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok; ez lett volna csak magyaros)
Annyi más magyar előadó van, valaki például Padár Alexandrát sorolta fel az előbb, de ment retro is, úgyhogy többet nem is panaszkodok. :) (De a tüzijáték előtt a Petőfi szólt a hangszórókból.)
 #184657  Szerző: noartist

homerhamm írta: 2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

Nem értem a problémát. :) Az államalapítás ünnepén természetes, hogy népszerű hazai nóták mennek egy állami rendezvényen. Az sem szorul magyarázatra, hogy miért nem Majka, vagy éppen a YouTube-on (érthetetlenül) szárnyaló AK26 dübörgött.

Te mit adtál volna a szervezők helyében? :)

(Lehetett volna rosszabb is: Ákos - Helyreigazítás, vagy Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok; ez lett volna csak magyaros)
 #184649  Szerző: homerhamm

A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

#184634  Szerző: shadoe

Petőfi- EU Top 40 - körkép ill. inkább kórkép. A valósággal összehasonlítva: kb. 22 számot egyáltalán nem adnak (továbbra sem, immár 6-7 éve) a valós Top 40-ből, a 25. helytől lefele már szinte semmit. Sose értettem, kinek jó ez, de ha már Mabel, Meduza, Post Malone, Taylor Swift nem megy, helyettük dübörög fél éve ezerrel a listát sose látott Mike Posner és a Move on! http://www.eurotop44.com/et44.html
 #184617  Szerző: shadoe

Pádár Alexandra: Menj tovább. Egész évben nem született ennél jobb magyar zene. A Petőfi le se bagózza. Tanulhatna jó magyar zene kiválasztásában a Petőfi a Rádió 1-től. Nem is keveset.
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 625