Azért ritkán hallok jó magyar zenét is: New Level Empire ft. Republic - Valódi. 

shadoe írta: ↑2019.08.14. 18:32Kár a rádióért, mert vannak olyan zenék, amit más pesti adón (még) nem hallani.ksimiglai írta: ↑2019.08.14. 17:35 Új sláger? Igen! IGEN! - ettől már kikészülök.Ezt a bejegyzést szóról-szóra mintha én írtam volna, így hát ketten már biztosan vagyunk, akik így gondoljuk (sőt...). Felhívtad a figyelmet a Petőfi két legsúlyosabb rendszerhibájára. Na, ezért nem hallgatom én sose hétköznap ezt a kanálist.
Egy újabb magyar sláger a Petőfi Rádióban - ezt pedig úgy adják elő, mintha nem lenne elkapcsolási faktorInkább ne hívjnák fel rá a figyelmet, persze a legjobb az lenne,ha nem erőltetnének be 4 magyar dalt/óra, VAGY ha nem fos magyar zenéket játszanának,hanem mondjuk páréves, rendes, bizonyított magyar slágereket.De valami oka biztos van, hogy ilyen Margaret Island és Blahalujziana szintű borzalmakat kell sugározniuk és napi 10 Ákost,neki is a legszarabb dalait.
ksimiglai írta: ↑2019.08.14. 17:35 Új sláger? Igen! IGEN! - ettől már kikészülök.Ezt a bejegyzést szóról-szóra mintha én írtam volna, így hát ketten már biztosan vagyunk, akik így gondoljuk (sőt...). Felhívtad a figyelmet a Petőfi két legsúlyosabb rendszerhibájára. Na, ezért nem hallgatom én sose hétköznap ezt a kanálist.
Egy újabb magyar sláger a Petőfi Rádióban - ezt pedig úgy adják elő, mintha nem lenne elkapcsolási faktorInkább ne hívjnák fel rá a figyelmet, persze a legjobb az lenne,ha nem erőltetnének be 4 magyar dalt/óra, VAGY ha nem fos magyar zenéket játszanának,hanem mondjuk páréves, rendes, bizonyított magyar slágereket.De valami oka biztos van, hogy ilyen Margaret Island és Blahalujziana szintű borzalmakat kell sugározniuk és napi 10 Ákost,neki is a legszarabb dalait.
shadoe írta: ↑2019.08.11. 10:49 Enyhe javulás a Petőfinél. Ma délelőtt néhány számomra meglepetés szám (Bang Bang, Missing, For You, Ciao Adios, Adore), ráadásul volt egy blokk, hat külföldi egymás után, magyar nélkül. vagy minden vasárnap délelőtt ilyen? :OSzerintem változó, viszont a Wellhellot is előszeretettel játszik a rádió. (Főleg a sorosozós esemény után.)
homerhamm írta: ↑2019.08.04. 19:35Sláger FM, te vagy az?shadoe írta: ↑2019.08.04. 17:58 Petőfi, ma 16.48: Matchbox Twenty "Look How Far We've Come". Azt hiszem, nem csak én lennék vevő az ilyen zenékre, és nem csak erre az egyre.Kb. 2 hónapja tették be, ilyen zenékkel együtt: Moby - Lift Me Up, Jamelia - Superstar, Underdog Project - Summer Jam, Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie, Robbie Williams - Supreme, stb...
shadoe írta: ↑2019.08.04. 17:58 Petőfi, ma 16.48: Matchbox Twenty "Look How Far We've Come". Azt hiszem, nem csak én lennék vevő az ilyen zenékre, és nem csak erre az egyre.Kb. 2 hónapja tették be, ilyen zenékkel együtt: Moby - Lift Me Up, Jamelia - Superstar, Underdog Project - Summer Jam, Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie, Robbie Williams - Supreme, stb...