RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#196786  Szerző: Laci95

Ez A Retro Rádió engem A Régi Sláger Rádióra Emlékeztet most hogy itt van Bocskor Gábor gyerekorom Legjobb műsorra volt a Bumeráng még A Slágeren és a Neo FM az a két Régi Rádió igen jó volt gyerekoromban Üdv Laci
 #196573  Szerző: altermanus

Wolfman írta: 2022.04.26. 22:39
altermanus írta: 2022.03.30. 14:52 De Tóth Gabi, a nemzet nagyasszonya?! :lool: 15 éve még Emo volt, most a nemzet asszonya :P
Azért azt tegyük hozzá, hogy 15-20 éve még tinédzser volt, ma meg már családanya. Persze, hogy változott.
igen, változott :ayfkm:
 #196566  Szerző: Mark

Sziasztok,

Böngészőből valahogy kitudom lesni hogy mi az online rádió stream forrása?
Pl.: https://online-radio.hu/retro-radio/
Itt a retró rádiónak mi a stream url aminek a sugárzását elindítják? Előre is köszönöm a segítséget!

-----------
Frissítés:
Közben pont meglett, úgyhogy tárgytalan.
 #196499  Szerző: Wolfman

altermanus írta: 2022.03.30. 14:52 De Tóth Gabi, a nemzet nagyasszonya?! :lool: 15 éve még Emo volt, most a nemzet asszonya :P
Azért azt tegyük hozzá, hogy 15-20 éve még tinédzser volt, ma meg már családanya. Persze, hogy változott.
 #196496  Szerző: Milu

altermanus írta: 2022.04.25. 14:41 Már csak Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani kell hozzá, és kész :troll:
LuciFerko írta:Igazából szépen megvásárolhatnák a Class FM nevet. a Danubiusról lekéstek :)
Nem kell messze menni értük. :hehe:
 #196493  Szerző: altermanus

Már csak Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani kell hozzá, és kész :troll:
LuciFerko írta:Igazából szépen megvásárolhatnák a Class FM nevet. a Danubiusról lekéstek :)
 #196484  Szerző: LuciFerko

Igazából szépen megvásárolhatnák a Class FM nevet. a Danubiusról lekéstek :)
 #196333  Szerző: altermanus

A magázódás egy kicsit irónia volt részemről. Lásd e fej is mutatja: ,,Milyen Magának a bunkó proli zene? :troll: "
Persze meg vannak nekünk alterosoknak is a kedvenc zenéink, a régi Petőfiről, Poptarisznyát nem hallgattam sosem, 89-es vagyok, és én bírom azt a vonalat is. Most mióta a retró van, hazafelé tartottam a barátnőmtől, mindig hallgattam, mert volt olyan zene amit még nem hallottam, sőt a YouTube videók között sem találtam.
Na de a lényeg Pop zenével nincs bajom, csak a Ámokfutók kerüljenek el, a többit valahogy elviselem.
A Bunkó proli zenében, hogy Majka bent van azzal nem vitatkozom. De Tóth Gabi, a nemzet nagyasszonya?! :lool: 15 éve még Emo volt, most a nemzet asszonya :P Én azt gondolom objektíven, hogy ez úgy van ahogy leírtad, de azt tegyük hozzá, 90-es évek óta vannak ilyen előadók.
Összegezve, szerintem egy Retro rádiónak zeneileg, valahogy így kellene kinézni, még akkor is, ha az összes Ámokfutók dalt utálom, még is fut rajta. :hit:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 216