RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201725  Szerző: 007

Számomra jelenleg értékelhetetlenül gyenge most a kínálatuk. Neoton familia, Szécsi Pál, Koncz Zsuzsa, Fonográf és Varga Miklós. 0 az egész, ezeket már a retro is kidobta. Nem ide való, nem rádióba való.
Részemről újra kuka, mint 2016-tól volt 5 évig. :ayfkm:
 #201720  Szerző: 007

nyikolaj írta:Értem.
Akkor az 1-es alternatíva a helytálló!
Az én véleményem az,hogy kellenek ilyen zenék és műfajok mert egyébként nagyon sokan szeretik, és hát miért ne..?
Viszont,hogy az a bizonyos mérleg nyelve is egyensúlyban legyen és igazságosan, akkor hát akkor ne a Petőfin szóljanak!
Van, minden adót bekebeleztek. A kesmas adók átfedésben vannak, de ez egyáltalán nem indokolt...
 #201719  Szerző: nyikolaj

Értem.
Akkor az 1-es alternatíva a helytálló!
Az én véleményem az,hogy kellenek ilyen zenék és műfajok mert egyébként nagyon sokan szeretik, és hát miért ne..?
Viszont,hogy az a bizonyos mérleg nyelve is egyensúlyban legyen és igazságosan, akkor hát akkor ne a Petőfin szóljanak!
 #201718  Szerző: 007

nyikolaj írta:De itt most 2 különböző dologról beszélünk ahogy látom..
-Az a gond,hogy pont a Petőfin játszanak "szemét,igénytelen" zenéket és nem méltó,nem illik az arculatába,,, ?? vagy pedig...
- Eleve a zenei irányzat,stílus a gond?(rádióadó nélkül)
Az a baj, hogy ezekbe a dudvákba belebukott a retro. A Dankó úgyahogy, de az eleve más közönség. És nem jó ötlet egy fénykorában alter rádiót ilyen irányba erőszakkal elvinni. Szánalmas, felháborító és szégyenteljes a szakmára nézve.

A Bartókon holnaptól legyen Prodigy, Five Finger Death Punch, Godsmack, Volbeat és Shinedown.

Miért is ne?

Azért érzed, hogy ez nem így működik, igaz?
 #201717  Szerző: nyikolaj

De itt most 2 különböző dologról beszélünk ahogy látom..
-Az a gond,hogy pont a Petőfin játszanak "szemét,igénytelen" zenéket és nem méltó,nem illik az arculatába,,, ?? vagy pedig...
- Eleve a zenei irányzat,stílus a gond?(rádióadó nélkül)
 #201716  Szerző: knoskamatee

szerintem csak egy “felmérés” zajlik élesben. ez egy nagy zenei teszt, mert szerintem ők se tudják mit kezdjenek a trekkekkel.
azon se lepődnék meg, ha saját magukat szarnák szájba és ejtenék az új magyar feltörekvők munkásságaiknak bemutatását, amire nagyon verték magukat. viszont így nagyobb átfedésbe kerül a Dankóval, mint idáig.

majd meghalljuk mi lesz ennek a vége. még ha le is morzsolódom (természetesen nem én vagyok a célcsoport) a saját kijelölt célcsoportjában sikeres legyen, ezt kivánom.
én nem támogatom, ezt a 60-70 éves kilengéseket rotáció terén, de az vitathatatlan, hogy lehet ezt jól csinálni.
úgy látom ennek a profi gárdának (az előző se volt az) beletörik a bicskája.
 #201715  Szerző: altermanus

007 írta: 2024.02.06. 11:09 Az ilyen mulatós jellegűek, meg pl a nélküled.
Abazolút nem illik az arculatba.

Mi indokolja? Politika pl.
A Nélküledet a nemzeti hovatartozás indokolja. (bármi is legyen az) A P. Mobil verziója jó, az ismerős arcoké, inkább siratós zene. De azzal egyet kell értenem, hogy nem illik bele a vonalba. Se az alter vagy mainstream vonalba sem. Kicsit ilyen Kárpátia feelingem van tőle. Egyet kérek a szerkesztőktől a Hystória - Megsárgult kép c. dalát sose játszák le :troll:
 #201713  Szerző: 007

Az ilyen mulatós jellegűek, meg pl a nélküled.
Abazolút nem illik az arculatba.

Mi indokolja? Politika pl.
 #201712  Szerző: nyikolaj

Milyen az az igénytelen szemét zene?
Ki/mi deffiniálja?
 #201710  Szerző: 007

kondalyuk írta:Mi indokolja, hogy múlt hét óta heavy rotációban szól a "Nélküled"? Pláne, a mai szokatlanul nagy bővítés tekintetében?
Az, ami a többi igénytelen szemétre való hulladék bekerülését. Kb mulatós, meg ilyen elfajzott hallgathahatatlan zenékből folyamatosan kerül be a rotációba. Szerintem nagy baj van... :sick:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 625