potyi írta: ↑2021.04.28. 11:49Én is annyira megszoktam a 90,6-ot, de szörnyű frekvencia...kristikoma írta: ↑2021.04.28. 11:19Gondolom mert 20 éve a 90.6-on van, és a megszokás miatt nem akarnak hallgatót veszíteni. Viszont akkor legalább kezdhettek volna valamit az adóval, biztos lehet ott is valamiféle vételminőség-javítás címén nagyobb teljesítményt vagy adótelephely-váltást kérni.potyi írta: ↑2021.04.28. 09:32 Ha már freki ügyek vannak, ideje lenne Pécsen is rendezni a dolgokat. A 101.7-en sokkal több értelme lenne a Rádió1-nek, a 90.6-on pedig a Pécs FM-nek, vagy valami másnak. Kb 5x akkora freki a 101.7, és a Dél-Dunántúl jelentős része kénytelen R1 nélkül élni, hiába a 4 kis freki.Ha jól tudom, nem is lenne megoldhatatlan, gyakorlatilag házon belül van. Ezt egyébként nem is értettem, hogy miért nem cseréltek eddig sem.![]()
Viszont fura lenne a Pécs FM-et 4 különböző helyről befogni. Alapból nem értem, miért nem gondolkodtak valami átfogóbb dologban, ha már ilyen szép nagy területen szól a 101,7...pedig ha jól emlékszem a Juventus nevet is levédették...(de ez itt már kicsit off)