Nem hiszem, hogy emergency playlist, az általában az Unstoppable-vel kezdődik és nincsenek benne szignálok. Itt powerintro-k és swepperek is vannak vegyesen, de elég furcsán hangzik, olyan, mintha egy felvett műsorból kivágott részletek lennének. Meg ugye ez már napok óta tart, ha valami hiba lenne, már megoldották volna.
Nem örülnék egyébként, ha megszűnnének a hajdúsági frekik, mert itthon a böszörményin kívül csak a tiszaújvárosit fogom zajmentesen, aminek kritikán aluli a hangzása és a jelek szerint nem is kívánják orvosolni.
Az RT-t sem ártana egységesíteni, amiket én RDS-sel szoktam fogni, így néznek ki:
Debrecen: "Radio 1 Debrecen - Csak igazi mai slager megy!!!" (vagy az aktuális dal címe)
Hajdúböszörmény: "Radio 1 Hajdusag - Csak igazi mai slager megy!!!" (vagy az aktuális dal címe, amíg volt központi adás)
Tiszaújváros: "RADIO 1 - CSAK IGAZI MAI SLAGER MEGY (nincs dalcímkiírás)
Tiszafüred: "Radio 1 - Csak igazi mai slager megy" (nincs dalcímkiírás)
Nem örülnék egyébként, ha megszűnnének a hajdúsági frekik, mert itthon a böszörményin kívül csak a tiszaújvárosit fogom zajmentesen, aminek kritikán aluli a hangzása és a jelek szerint nem is kívánják orvosolni.
Az RT-t sem ártana egységesíteni, amiket én RDS-sel szoktam fogni, így néznek ki:
Debrecen: "Radio 1 Debrecen - Csak igazi mai slager megy!!!" (vagy az aktuális dal címe)
Hajdúböszörmény: "Radio 1 Hajdusag - Csak igazi mai slager megy!!!" (vagy az aktuális dal címe, amíg volt központi adás)
Tiszaújváros: "RADIO 1 - CSAK IGAZI MAI SLAGER MEGY (nincs dalcímkiírás)
Tiszafüred: "Radio 1 - Csak igazi mai slager megy" (nincs dalcímkiírás)