Én azt hiányolom a Rádió1-ből, hogy régebbi(5-10 éves) zenéket szinte egyáltalán nem játszik. A változatossághoz mindenképpen kellene az, hogy néha egy egy régebbi zene is legyen. Pl a Music FM valamikori zenéi közül nyugodtan tehetnének a Rádió1 zenei rotációjába.
Meg lehetne ezt oldani házon belül is, valahogy így:
10h-16h: Attis
16h-20h: K. Tomi / 18h-20h kiviműsor
20h-21h: legyen újra Discoshit Top 40
21h-22h: Discoshit mix
22h-24h/01h: W.I.M.
+ ha továbbra is marad az éjszakai műsorvezetés, Geri megcsinálhatná konzervben azt is.
Ezt már felvázolták páran itt a fórumon, de így nézne ki teljes egészében. A hallgatottságnak biztosan jót tenne ez a változtatás, a drive-time kellős közepére berakott rétegmix eltávolítása különösen. Gerinek pedig minden tiszteletem, mert szakmailag óriási, viszont a rádió zeneileg legjobb sávját fejberúgni feltételezhetően senkit sem érdeklő, hosszú, érzelgős beszélgetésekkel... nem túl szép dolog. A W. I.M.-ban amennyire tudom, ugyanez megy, csak SMS-ekkel, de ott belefér, egyrészt mert nem annyira lényeges sávban megy, főleg, ha eltoljuk egy órával, másrészt többnyire zeneileg is hallgathatatlan. Király Tomit is többen hiányolják a fontosabb sávokból és az ő kifejezetten pörgős stílusa teljesen passzolna a drive-timehoz. A reggeli műsorral nem nagyon lehet mit kezdeni, rengetegen hallgatják, Balázs pedig talán a legismertebb médiaszemélyiség az országban, önmagát lőné lábon a rádió, ha kitennék őket. Az országos éterben Petőfi részről kellene biztosítani egy zenés reggeli műsort, mert jelenleg ahol nincs Best FM vagy reggelishow-mentes helyi adó, FM-en egyedül a Dankón tudsz zenét hallgatni reggel.