RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191305  Szerző: Adam

asr27 írta: 2021.04.12. 15:32
Adam írta:.....
Olyan szinten unalmas már a siránkozásod, hogy az nemigaz. A mixek/dance zenék elleni felszólalásaid is borzalmasak, unalmasak. Attól, hogy neked nem tetszenek, mert nem szereted a mixeket és/vagy a dance zenéket, még mások szeretik. Nehogy már a saját izlésed szerint alakítsák az egyetlen fiatalos rádiót...
Én pont azért hallgatom már a magyar rádió közül csak a R1-et, mert egyedül itt vannak olyan dalok rotációban, amiket más éteres rádióban, itthon nem lehet hallani! Remélem, hogy semmivel sem lesz kevesebb Dance zene, ha a 89.5-re költözik a rádió, és a mixek is meg fognak maradni.

Még több újdonságot tennék rotációban, ráadásul nem 4-5 hónappal az adott dal megjelenése után, hanem jóval hamarabb, mint anno, ahogy a Music FM, csinálta.
Lehetne több a hazai DJ-k zenéi közül is.
A mixek ellen nemcsak én szolalok fel itt, sőt én beszélek ellenük talan a leginkább finoman azok közül akik itt szidják, vagy egyenesen megszüntetnék a mixeket. Ugyanugy ahogy a Wim-es diszpintyek produkcióit száműzték a rotaciobol. Én ezt nem tenném, elférnek, valtozatosabbá teszik a rotaciot.
Akármennyire nem tetszik neked, látom hogy nagy Music FM fan vagy, a délutáni és esti mix sávban tulajdonképpen retegradiová válik a R1. Ez a sav nem népszerű.

Én nem beszéltem egyáltalán az újdonságok ellen. Azzal is egyet értek hogy bekerulhetnének hamarabb. De az nem jó hogy az újdonságokat naponta 5x leadva gyakorlatilag hetek vagy par hónap alatt rongyosra játszák őket. Aki csak este vagy reggel hallgatja lehet hogy Nem tapasztalja ezt, de így van. És jól esik mikor néha megszólal egy kicsit régebbi a sok Éva max között.
 #191304  Szerző: asr27

Béci09 írta: 2021.04.12. 19:21
asr27 írta: 2021.04.12. 19:13
djlacee írta: 2021.04.12. 17:13 Sokszor mondtam, hogy én a dance rádiók legnagyobb rajongója vagyok, de egy kvázi országos rádió ne legyen ilyen "dance-jellegű populáris". Legyen tisztán CHR és kész, nem kellenek az ilyen kiugrások. Tisztán dance rádió pedig legyen máshol.
A Music FM a 4. leghallgatottabb rádió volt, egyetlen frekvenciával.
Nagy francokat, Budapesten belül volt negyedik, úgy, hogy a legjobb freki az övéké volt. Országos szinten mindig 5.-6.-7.- helyen végzett.
Baromság! Olvasd el a Media 1 mai cikkét a történetről.
De még, ha az 5.-6. is volt országos szinten, egyetlen frekivel, az is nagyon kiemelkedő teljesítmény. Budapesten a populáris petőfit is verte.
Egyébként pedig a Rettyót volt a legnagyobb hiba országossá tenni! Egy rétegrádió, a nyugdíjasoknak, vagy a nyugdíj előtt állóknak.
 #191303  Szerző: Béci09

djlacee írta: 2021.04.12. 17:13 Sokszor mondtam, hogy én a dance rádiók legnagyobb rajongója vagyok, de egy kvázi országos rádió ne legyen ilyen "dance-jellegű populáris". Legyen tisztán CHR és kész, nem kellenek az ilyen kiugrások. Tisztán dance rádió pedig legyen máshol.
A Music FM a 4. leghallgatottabb rádió volt, egyetlen frekvenciával.
Nagy francokat, Budapesten belül volt negyedik, úgy, hogy a legjobb freki az övéké volt. Országos szinten mindig 5.-6.-7.- helyen végzett.
 #191302  Szerző: Dani

Miért voksolsz a saját ízlésed ellen? :( A Music FM a 4. leghallgatottabb rádió volt, egyetlen frekvenciával. Menjen abba az irányba az R1, legalábbis addig, amíg nincs máshol egy tisztán Dance rádió!
ilyen kormányzati hátszéllel simán működőképes lenne. Ott a példa a német Sunshine Live Radio, pedig az nem is CHR Dance, hanem Hard dance, mivel minden nap délután 4-től már csakis mixek mennek rajta.
Remélem a frekvenciaváltás miatt nem kell majd a Rádió1-nek "Petőfisre" változtatnia a zenei irányát. Gondolok itt pl a magyar zenei arányra.
 #191301  Szerző: asr27

Miért voksolsz a saját ízlésed ellen? :( A Music FM a 4. leghallgatottabb rádió volt, egyetlen frekvenciával. Menjen abba az irányba az R1, legalábbis addig, amíg nincs máshol egy tisztán Dance rádió!
ilyen kormányzati hátszéllel simán működőképes lenne. Ott a példa a német Sunshine Live Radio, pedig az nem is CHR Dance, hanem Hard dance, mivel minden nap délután 4-től már csakis mixek mennek rajta.
 #191300  Szerző: djlacee

gatilaci095 írta: 2021.04.12. 17:14 Köcsög Rádió 1 Letiltott A Facebook járól Úgyhogy itt Kérdezem Mi Lessz a 96.4 el ??
Nem csak a Rádió 1 tiltott le, hanem már mi is, kb 10-szer. Most is. Szia.
 #191299  Szerző: gatilaci095

Köcsög Rádió 1 Letiltott A Facebook járól Úgyhogy itt Kérdezem Mi Lessz a 96.4 el ??
 #191298  Szerző: djlacee

Sokszor mondtam, hogy én a dance rádiók legnagyobb rajongója vagyok, de egy kvázi országos rádió ne legyen ilyen "dance-jellegű populáris". Legyen tisztán CHR és kész, nem kellenek az ilyen kiugrások. Tisztán dance rádió pedig legyen máshol.
 #191296  Szerző: asr27

Adam írta:.....
Olyan szinten unalmas már a siránkozásod, hogy az nemigaz. A mixek/dance zenék elleni felszólalásaid is borzalmasak, unalmasak. Attól, hogy neked nem tetszenek, mert nem szereted a mixeket és/vagy a dance zenéket, még mások szeretik. Nehogy már a saját izlésed szerint alakítsák az egyetlen fiatalos rádiót...
Én pont azért hallgatom már a magyar rádió közül csak a R1-et, mert egyedül itt vannak olyan dalok rotációban, amiket más éteres rádióban, itthon nem lehet hallani! Remélem, hogy semmivel sem lesz kevesebb Dance zene, ha a 89.5-re költözik a rádió, és a mixek is meg fognak maradni.

Még több újdonságot tennék rotációban, ráadásul nem 4-5 hónappal az adott dal megjelenése után, hanem jóval hamarabb, mint anno, ahogy a Music FM, csinálta.
Lehetne több a hazai DJ-k zenéi közül is.
 #191295  Szerző: almos629

Adam írta: 2021.04.12. 15:15
Snake05 írta: 2021.04.12. 14:49 Ma 13:05 körül a pestin egy az egyben egy február végi konf ment le (vagy véletlenül pont ugyanazokat, pont ugyanolyan sorrendben mondta a műsorvezető, amire elég kicsi az esély). Mire jó ez?
Lehet ilyesféle elméleteket gyártani, de mi értelme van?
Györke Attis 1 hét után jött vissza szabadságról, a múlt héten végig Király Tamás volt a helyettes.
Szerintem, ha nincs Attis, simán beugrott volna Tamás még egy hétre, vagy csak erre a napra.
Én is hallottam. Élőben van Attis, ez az egy megszólalás volt régi. Ezért nem tudok rájönni, hogy mi értelme volt.
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 1021