RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191283  Szerző: potyi

Adam írta: Ezzel azért nem történne olyan nagy baj, valljuk be :)
(...)Nem fog tragédia történni, ha...
Az biztosan nem, de jelentős hallgatóvesztéssel járna. A formátumok nem véletlenül olyanok, amilyenek, és nem véletlenül indultak el a tisztább CHR format irányába mostanában a R1-en.
 #191282  Szerző: Béci09

Adam írta: 2021.04.12. 05:34 Most kezdték el promózni egy reklám Spotban Balázsék hogy május 1-jétől a rádió Budapesten és környékén a 89,5 re költözik.
Akkor nem rúgják ki bagázsékat??... nemár!
 #191281  Szerző: Adam

potyi írta: 2021.04.11. 20:20 Részemről nagyjából itt lenne vége a Rádió1 hallgatásnak.
Ezzel azért nem történne olyan nagy baj, valljuk be :)
potyi írta: 2021.04.11. 20:20 Jó így, ahogy van, esetleg kicsivel kevesebb dance zene, több RnB, Pop jöhet. Ha a Petőfit nem pótolják MTVA oldalról jövő év elejétől, akkor több, 2000-2015 közti nagyobb sláger is mehet a rotációba.
Amiket írtam, azok nem a petőfi pótlását jelentenék, a Petőfin nem ezek alkotják a zenei kínálat gerincét.
Ezekből a második csoport jelenleg is megy a Rádió1-en, de még sorolhattam volna jóval többet 2010-2018-ig.

A mostani Rádió1-ben pont az a legjobb a 2011 előtti Rádió1-hez képest, hogy ​több a ligtosabb dance, és kevesebb a music fm által tolt elvontabb dance . Illetve jóval kevesebb az igénytelen RnB és Pop, ami miatt
​szinte hallgathatatlan volt 2011-ig. Black Eyed Peace, Rihanna, Usher - Yeah és társsai. Szóval ezeket inkább ne. Illetve ami miatt hallgathatatlan lett a Roxy 2005 után.

Ha ilyesmik kerülnek be 2000-2015-ig a rotációba amiket írtam, az jó lesz. Nem fog tragédia történni, ha 5db helyett csak 3db AVA MAX – MY HEAD & MY HEART vagy BLACK EYED PEAS / SHAKIRA – GIRL LIKE ME megy le.
 #191280  Szerző: Adam

Attis írta: 2021.04.12. 05:56
Adam írta:Most kezdték el promózni egy reklám Spotban Balázsék hogy május 1-jétől a rádió Budapesten és környékén a 89,5 re költözik.
Május 5.
Önnek van igaza...
 #191279  Szerző: Attis

Adam írta:Most kezdték el promózni egy reklám Spotban Balázsék hogy május 1-jétől a rádió Budapesten és környékén a 89,5 re költözik.
Május 5.
 #191278  Szerző: Adam

Most kezdték el promózni egy reklám Spotban Balázsék hogy május 1-jétől a rádió Budapesten és környékén a 89,5 re költözik.
 #191276  Szerző: Béci09

potyi írta: 2021.04.11. 20:20 Részemről nagyjából itt lenne vége a Rádió1 hallgatásnak. Jó így, ahogy van, esetleg kicsivel kevesebb dance zene, több RnB, Pop jöhet. Ha a Petőfit nem pótolják MTVA oldalról jövő év elejétől, akkor több, 2000-2015 közti nagyobb sláger is mehet a rotációba.
A Petőfit ne a R1-gyel pótoljuk már, az most éppen (a reggeli és az esti sávot leszámítva!!!) szinte tökéletes, minek kéne elrontani? Ott Best FM hálózat, ami (nyilván jelentős bővítés után) átvehetné az országos AC rádió szerepét. Sőt, ott az egyetlen országos kereskedelmi frekvenciacsomag, amin jelenleg a "Retro Rádió" nevű gaztett bukdácsol. Na, oda kéne egy AC rádió, mint ahogy mindig is volt, mielőtt a zsenik felforgatták.
Csak hogy legyen ON is, a R1-nek most már el kéne döntenie, hogy kívánja-e folytatni ezt az ótvar szar WIM-t. Ha igen, akkor elégedjenek meg a 89.5-tel, a hálózaton meg menejen a Best FM. Ha nem, akkor szűnjön meg rendesen, minden ottani "dj"-t távolítsanak el, ne szivárogjanak be más műsorokba és a "dj"k "kiváló" "dalait" is vágják ki a rotációból, véglegesen! Tehát vagy hálózat, vagy WIM. A kettő együtt nem megy.
 #191275  Szerző: shadoe

Nem tudom, észrevettétek -e, ma 14.38-kor lement Trevor Danieltől is a "Falling". Ezt a zenét én a VOA1-ból ismerem, és tudomásom szerint még környező országokban se igen játszották, lévén, tipikus amerikai zene. Nagyon bírom az ilyen fűszereket, felvillanásokat a rotációban. Határozottan jó irányba megy a R1, csak így tovább!
 #191273  Szerző: potyi

Adam írta:Pár stílusba illő régebbi szám, amivel lehetne változatosabbá tenni a rotációt.

Sunlounger feat. Zara Taylor - Found (2010)
Sultan & Shepard feat. Nadia Ali & IRO - Almost Home (2017)
Airscape feat. Jes - My Love (Johan Gielen Remix) (2009)
David Deejay feat. Dony - So Bizzare (2009)
Eric Prydz feat. Jan Burton - Niton (Vocal Radio Edit) (2010)
Full Tilt feat. Deirdre McLaughlin - Calling My Name (Radio Edit) (2012)
Roosevelt - Fever (Greco Roman Original Mix) (2016)
Chris Allen feat. John Ross - Keep Holding On (2016)
Riva feat. Dannii Minogue - Who do you love now (2002)
Robin Schulz & David Guetta feat. Cheat Codes - Shed A Light (2016)
Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (2015)
Chris Allen feat. John Ross & Robert Shields - More Than Love
Chris Allen feat. John Ross - Keep Holding On
3LAND - Miracles
MOTi feat. Nabiha - Turn Me Up (2014)

Ezek azért mennek többé kévesébé:
Years & Years - King (2015)
Alex Adair - Make Me Feel Better (2015)
Calvin Harris feat. John Newman - Blame (2015)
Ellie Goulding - Still Falling for You (2016)
Shaun Frank & KSHMR - Heaven (Kiso Remix)
Martin Jensen - Solo Dance (2016)
Részemről nagyjából itt lenne vége a Rádió1 hallgatásnak. Jó így, ahogy van, esetleg kicsivel kevesebb dance zene, több RnB, Pop jöhet. Ha a Petőfit nem pótolják MTVA oldalról jövő év elejétől, akkor több, 2000-2015 közti nagyobb sláger is mehet a rotációba.
 #191272  Szerző: adam1400

Rickykeee23 írta: 2021.04.09. 20:17 Jaja, ma debütált Tominál órazáró zeneként. Igazából úgy konfolta, hogy már hallhattuk remixben a mixműsorokban, de az eredetije egy 2019-es muzsika. Most lett akkora track, hogy érdemes pengetni rotációban.

Természetesen nem ezekkel a szavakkal, de ez a lényege. :D
Petőfit nem hallgatok (ott ha jól tudom már nyomják egy ideje), 104,6 Best FM-et meg nem folyamat (ott találkoztam vele először és elég sűrűn játszák) Szóval úgy vagyok vele, hogy személy szerint nekem jól esett az R1-en hallani. Hamvai szokott nyomni (azt hiszem egy saját) remixet. Az meg kifejezetten átjön!
Ennél is volt számcímbemondás?
pavatomi írta: 2021.04.11. 01:21 Most 2:19 kor Amelia Lily - You Bring Me Joy szám miután elkezdődött többször is kb 3 szor megállt néhány másodpercre néma csendre a 96,4 FM-en majd ment tovább néhány másodperc múlva. Ilyet se csíptem még el a 96,4-en.
A fehérvárin is akadozott én is hallottam. Úgy látszik akkor mindenhol.
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 1021