RADIOSITE Fórum

• Politika

#137241  Szerző: kukac

a tolerancia nagyrészt eleve képmutatás.[/quote]
Nalad lehet...
 #137240  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:a zsidóság a közös pont és nevező.
Ennyi. Pont ezert nem lehet parhuzamot vonni, pont ezert kell kulonbseget tenni!
kovács hunor pista, látens jobbik szavazó nem tesz.

igenis, felelőssége van egyes kisebbségieknek a csoportjuk többi tagja miatt, ami a viselkedést illeti.

ugyanúgy a magyar se hugyozza szét a virágágyást salzburgban.
 #137239  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:
kukac írta:"Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra."
http://nyitottakvagyunk.hu/hu/
ne sarkítsunk, bűnözőkkel, betyárokkal, egybites vadbarmokkal nem kell toleránsnak lenni. az pont ezt a mozgalmat járatja le.
Aham. Ezt a kitetelt nem talaltam elso nekifutasra, bogaraszom meg egy kicsit, mert ha ez benne van, akkor ez sem tobb egy kepmutato dolognal.
a tolerancia nagyrészt eleve képmutatás.
 #137238  Szerző: kukac

admin írta:a zsidóság a közös pont és nevező.
Ennyi. Pont ezert nem lehet parhuzamot vonni, pont ezert kell kulonbseget tenni!
 #137237  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:"Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra."
ne sarkítsunk, bűnözőkkel, betyárokkal, egybites vadbarmokkal nem kell toleránsnak lenni. az pont ezt a mozgalmat járatja le.
Aham. Ezt a kitetelt nem talaltam elso nekifutasra, bogaraszom meg egy kicsit, mert ha ez benne van, akkor ez sem tobb egy kepmutato dolognal.
 #137236  Szerző: markfelt

a zsidóság a közös pont és nevező.
 #137235  Szerző: kukac

admin írta:az ember sztereotipizál, általánosít. ez alap tulajdonság.

én azt mondtam, hogy a zsidóságra és az antiszemitizmus elleni küzdelemre nézve káros a lent említett pár idióta.

ahogy a prideon papjelmezbe öltözött, nyomorult provokátor buzi, és az öregeket kirabló mocskos cigány is káros.

ilyenkor nem járnak a szép szavak.
De mi koze van ehhez annak a parmillio meggyilkolt artatlan embernek, akirol a megemlekezes szol - egyebkent meglehetosen (de nem szokatlanul) cinikus modon kezeli a temat a kormany (es a koztelnok is).
 #137234  Szerző: markfelt

#137233  Szerző: markfelt

az ember sztereotipizál, általánosít. ez alap tulajdonság.

én azt mondtam, hogy a zsidóságra és az antiszemitizmus elleni küzdelemre nézve káros a lent említett pár idióta.

ahogy a prideon papjelmezbe öltözött, nyomorult provokátor buzi, és az öregeket kirabló mocskos cigány is káros.

ilyenkor nem járnak a szép szavak.
 #137232  Szerző: kukac

"Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra."
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 517