RADIOSITE Fórum

• Politika

#137267  Szerző: LuciFerko

kukac írta:
LuciFerko írta:Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
Te a holokauszt melyik reszet latod 'eroltetett hypeolasnak'?
Kukac: Hogy sokan visszaélnek ezzel. Igen, a világtörténelem egyik leg sötétebb tettéről van szó, nem tagadom. De azt sem fogadom el, hogy ebből páran akár politikai hasznot akarnak húzni. A kommunizmus áldozatairól mikor fognak így megemlékezni? Ott is kb ennyien haltak meg, csak a módszer és a célpont volt más. Ott nem volt gázkamra, de sokan megfagytak, halálra lettek éheztetve, dolgoztatva, stb.

Igazából a kettős mérce bánt engem.
 #137266  Szerző: kukac

LuciFerko írta:Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
Te a holokauszt melyik reszet latod 'eroltetett hypeolasnak'?
 #137265  Szerző: kukac

admin írta:na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
Szep sarkitas, nem errol volt szo. Kulonosebben nem erdekel hogy milyen a szellemiseg itt a forumon, ha velemenyem van, azt ugy is elmondom, a kepmutatast viszont nem allom. Nem kell ez a nyitottak vagyunk-duma, ha a mogottes tartalom pont az ellenkezoje az eredeti szandeknak, mert ez vercinikus mindenkivel szemben, akinek egy kicsit is tartalmasabb az ertekrendje a mai magyar valosagnal.
 #137264  Szerző: LuciFerko

Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
 #137263  Szerző: markfelt

na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
 #137262  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.
egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.

keress magadnak produktív hobbikat szerintem.
Ha azt gondolod hogy engem szorakoztat, ha rasszista idiotaknak kell erkolcstan orat tartanom akkor tevedsz. Ha ezt trollkodasnak veled, akkor rosszul itelsz meg. Ha pedig ezt bagatellizalod, akkor a sajat forumszabalyzatod veszed semmibe (bar annak a megfogalmazasa szerint is ha akarsz foglalkozol vele, ha nem akarsz akkor pedig nem). Na ez az igazi trollkodas.
 #137261  Szerző: markfelt

kukac írta: Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.
egyértelmű volt az önszórakoztató trollkodásod, és én nem kértem belőle.

keress magadnak produktív hobbikat szerintem.
 #137260  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:fenntartom egyébként hogy a liberális elvrendszer tanítandó, ésszerű, emberséges, értelmes, elméleti szinten.

de azt is, hogy a gyakorlatban sűrűn csődöt mond.

törekedni kell tehát rá, de csak törekedni.
Az elv semmikeppen. Az ember az aki csodot mond!
ez már csak szőrszálhasogatás, te is tudod, hogy így akartam írni.
Mar honnan tudhatnam? De akkor legyen, ha igy gondoltad...
 #137259  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:én korra, nemre, bőrszínre, vallásra, szexuális orientációra, és minden egyébre való tekintet nélkül utálom a hülyéket.

nem értem, hogy mit nem értesz az idézett mondaton.
Igy mar ertem, nem derult ki belole hogy mire is erted, mit akarsz pontosan mondani vele. Nos, elkanyarodtunk a tematol, nem kivanom megvitatni hogy ki mennyire bunos es miben felelos, kit mennyire tartok hulyenek, erkolcstelennek a politikai, vallasi, szexualis orientacioja alapjan, ugyanis nem erdekel. Az viszont igen, hogy aki a zsidokat, keresztenyeket, muzulmanokat, buzikat es ciganyokat kollektivan, egy kalap ala veve barmiert is hibaztatja (azon kivul hogy magan a vallas letjogosultsagan lehetne kicsit polemizalni), az egesz egyszeruen nem tudja hogy mit beszel!
ezzel egyetértek, ezzel ellenkezőt nem is írtam, maximum te érthetted félre.
Pedig az nagyon sokatmondo volt ahogy a ciganyozas 'kezelve' van itt.
 #137258  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:fenntartom egyébként hogy a liberális elvrendszer tanítandó, ésszerű, emberséges, értelmes, elméleti szinten.

de azt is, hogy a gyakorlatban sűrűn csődöt mond.

törekedni kell tehát rá, de csak törekedni.
Az elv semmikeppen. Az ember az aki csodot mond!
ez már csak szőrszálhasogatás, te is tudod, hogy így akartam írni.
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 519