RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#171988  Szerző: mlaszlo

noartist írta:Egyértelműen Marcit kéne visszahozni. Ő egy egyéniség, és nem kell, hogy Bochit vagy Balázst próbálja túlszárnyalni. Laza volt és szórakoztató.
Laza és szórakoztató?
Senkit nem hagyott szóhoz jutni, kibontakozni, akár vendég volt, akár műsorvezető társ. Nyomta az erőltetett poénjait, mindig mindent jobban tudott. Nagyon nem kellene vissza a reggeli műsorba.
"Buda Marcit hallották, viszont nem látták". Ez is erőltetett volt minden reggel. Bár egy jó dolog volt ebben a mondatban, jelezte, hogy vége a műsornak :)
 #171975  Szerző: altermanus

moby67 írta:
altermanus írta:pedig mennyire mondták itt a fórumon, hogy ugris-bugris, nem lehet követni az adást, nem lehetett tudni, ki, mikor, hol, milyen játék... Ugye hogy jobb volt Marci, Hauschel Tomi és Banita
Ahogy írtad!!
A reggeli műsor, a zenéket leszámítva élvezhetetlen erőltetett. Marci legalább egyéniség volt, poénos beköszönései, névnapi köszöntői stb. Peller legalább már lelépett, a többit is cserélni kéne.
A Horváth Gergőt és a KULTURFITNES-t se lehet pótolni egy republikussal.
"Petőfi Rádió - Nagyon zene" :wailing:
köszönöm... +1
 #171972  Szerző: moby67

altermanus írta:pedig mennyire mondták itt a fórumon, hogy ugris-bugris, nem lehet követni az adást, nem lehetett tudni, ki, mikor, hol, milyen játék... Ugye hogy jobb volt Marci, Hauschel Tomi és Banita
Ahogy írtad!!
A reggeli műsor, a zenéket leszámítva élvezhetetlen erőltetett. Marci legalább egyéniség volt, poénos beköszönései, névnapi köszöntői stb. Peller legalább már lelépett, a többit is cserélni kéne.
A Horváth Gergőt és a KULTURFITNES-t se lehet pótolni egy republikussal.
"Petőfi Rádió - Nagyon zene" :wailing:
 #171964  Szerző: altermanus

pedig mennyire mondták itt a fórumon, hogy ugris-bugris, nem lehet követni az adást, nem lehetett tudni, ki, mikor, hol, milyen játék... Ugye hogy jobb volt Marci, Hauschel Tomi és Banita
 #171955  Szerző: noartist

Egyértelműen Marcit kéne visszahozni. Ő egy egyéniség, és nem kell, hogy Bochit vagy Balázst próbálja túlszárnyalni. Laza volt és szórakoztató.
 #171940  Szerző: altermanus

Ha Buda jönne, akkor én hallgatnám (10 óráig biztos)
 #171937  Szerző: mikrofonos

Láthatóan bajok vannak ezzel a közszolgálatba oltott kereskedelmies rádiózással, már ami a reggeli műsor személyzetét illeti. Nekem az a véleményem, hogy bármennyire is azonos pályán, adott hallgatókért folyik a verseny, nem biztos, hogy a közrádiónak a kereskedelmiekkel kéne versenybe szállnia, pontosabban azt kéne csinálni mint azoknak. Ahogy én itt Németországban bele-bele hallgatok a Petőfinek megfelelő német pop-közcsatornákba, náluk a műsorvezetés stílusát, hangzását és tartalmát illetően én nem tapasztalom, hogy a ker. rádiókat akárnák utánozni. Az más kérdés, hogy a vételkörzet tele van, például a SWR 3 reggeli műsorát propagáló plakátokkal. Valaki előhozta itt a Buda Marcit. Hát igen, valami egyeniség kéne....
 #171894  Szerző: Gr3g0ry

A rádió előbb-útóbb úgyis "kipótolja", enélkül a reggeli beszélgetős műsornak sok értelmét nem látnám(az is lehet hogy addig - amíg a nem lesz másik társ-műsorvezető - meghívnak néhány sztárvendéget "reggelizni").Úgyérzem 1 héten belül lesz a pótlás.
 #171892  Szerző: kondalyuk

Buda Marci pont azért volt jó, mert más alternatívát nyújtott a többi reggeli műsorhoz képest. És itt most nem feltétlenül az ő személyére gondolok. Akkor is tetszett, amikor Leier Tímea vagy Juhász Bálint helyettesítette. Nem kell mindenáron 2-3 ember szerintem.
 #171889  Szerző: Tomi76

Persze, kibírjuk de ha már így alakult, akkor most kellene valami nagyon jó csapatot összeszedni. Én szívesen hallgattam a reggeli műsort, már csak azért is mert Bocsi eszmefuttatásait valamint Balázsék nyerítését nehezen viselem, de azért az tény, hogy eléggé súlytalan volt e két ébresztős műsor mellett a Talpra Magyar. Szóval ha már úgy alakult, hogy újra kell építeni az egészet, akkor az legyen ütős.
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 625