RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186161  Szerző: noartist

Vannak vendégek, akiket Jáksó kb nem hagy beszélni. :S
 #186159  Szerző: zakopanendre

Nyeh.
a., ez az új reggeli show valami amerikai formátum koppintása?
b., a host előadja, hogy nem ért a technikához... nyeh... plz.
c., tényleg semmi tervezéssel indult el ez az egész, ahogy mondja, amolyan ahogy esik úgy puffan vagy valami zseniális találmány, koncepció, amit nem tudtam kihallani?
d., profizmusba csomagolt ripacskodás vagy valami új, amit meg kell tanulni fogyasztani?

+: olyan, mintha a korai GTA-ból Lazlow szólt volna hozzánk
 #186158  Szerző: tomee

ksimiglai írta: 2020.01.05. 13:28
tomee írta:Az a szomorú ebben, hogy régen ilyen kb. akkor fordulhatott elő ha mondjuk a komplett stáb magától lépett le, és kellett valaki gyorsan beugróba reggelre, amíg nem építenek fel egy új reggeli műsort.

Nem tudom, milyen számokat produkálhattak Abaháziék, de az elmúlt időszakban azért jól fel lett építve ez rádió, és most ez pont olyan, mintha saját maguk barmolnák szét az eddigi eredményeiket.
Mármint melyik rádió volt jól fölépítve?A Sláger Fm???
Az 5 évvel ezelőtti Juventushoz képest eléggé össze lett kaparva brand ügyileg.

Nem állítom, hogy nem tudnék jobbat elképzelni 2020-ban, de abba az illúzióba sem kergetném magam, hogy ugyanazokkal a figurákkal, akik már 25 éve csinálják a magyarországi rádiózást, lehetne bármi is másképp egy mostanra szanaszét vert rádiós piacon. Hogy élvezhetőbb a jelenlegi Retrónál vagy Petőfinél, pláne egy R1-nél a hallgatóival való interaktívitás szempontjából a főváriosban? Véleményem szerint igen, sokkal.

Azt a fajta klasszikusan vett stílust és hangvételt, amit a Danubiusnál, Juventusnál, Slágernél (esetleg Class-nál) megszokhattunk, a mai napig ugyanazzal a lendülettel hozza Somogyi vagy Abaházi, és emiatt az egésznek van egy ezekhez a rádiókhoz hasonló feelingje.
 #186155  Szerző: ksimiglai

tomee írta:Az a szomorú ebben, hogy régen ilyen kb. akkor fordulhatott elő ha mondjuk a komplett stáb magától lépett le, és kellett valaki gyorsan beugróba reggelre, amíg nem építenek fel egy új reggeli műsort.

Nem tudom, milyen számokat produkálhattak Abaháziék, de az elmúlt időszakban azért jól fel lett építve ez rádió, és most ez pont olyan, mintha saját maguk barmolnák szét az eddigi eredményeiket.
Mármint melyik rádió volt jól fölépítve?A Sláger Fm???
 #186154  Szerző: Adam

funtibi írta: 2020.01.03. 23:41 Vajon most is heti 1x megy majd be Jáksó felvenni a heti konzervet, a műsor meg az lesz hogy
-Jáksó lehet számot kérni?
-Nem
-Anyád...
A classon anno 3 év telt el ilyen tarzalmasan...
Ez így van. Onnan szerencsére kisepruzték.
Számomra is érthetetlennek tűnik ez a lépés, egy komplett stáb helyett lesz egy műsorvezető, ráadásul pont ő.
 #186143  Szerző: tomee

Az a szomorú ebben, hogy régen ilyen kb. akkor fordulhatott elő ha mondjuk a komplett stáb magától lépett le, és kellett valaki gyorsan beugróba reggelre, amíg nem építenek fel egy új reggeli műsort.

#186141  Szerző: funtibi

Vajon most is heti 1x megy majd be Jáksó felvenni a heti konzervet, a műsor meg az lesz hogy
-Jáksó lehet számot kérni?
-Nem
-Anyád...
A classon anno 3 év telt el ilyen tarzalmasan...
 #186138  Szerző: shadoe

Eddig kíváncsi lettem volna erre a rádióra, de most, hogy Jáksó neve képbe került, áldom a Jóistent, hogy nem tudom ezt a rádiót (se) fogni a környékemen.
 #186136  Szerző: Rebroadcaster

Jáksó... Ne haragudjatok! Ennyire nem volt kihez nyúlni? Ugyanazt a sziporkázást várjátok mint a 90-es években, amikor a rádiózás teljesen mást jelentett az embereknek mint ma? Basszus... Nekem erről az emberről mindig a Danubius fog eszembe jutni. Számomra azok az évek voltak a legjobb rádiós éveim. Soha nem jönnek már azok az idők vissza. Azt látom, hogy az időnkénti megújulás helyett folyton ugyanazok kerülnek elő a "százéves" kalapból és hát természetesen senki sem tud nemet mondani. Még akkor sem, ha már egy jó bő másfél évtizeddel túl van a fénykorán!? Mert mindig van az a pénz.. Kurva nagymagyar rádiós népbetegség ez is.... :vomit:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 102