Tomi76 írta:kondalyuk írta:Boros Csaba műsorának még mindig nem értem a koncepcióját, kezdve azzal, ha magyar zenei műsornak van eladva, akkor miért van külföldi zene stb.
Igen, ez a műsor nekem is egy kakukktojás. Valahogy nem passzol bele az arculatba. A vasárnap esti Dalra Magyar sem annyira, de végül is egy héten egyszer, és az is vasárnap este, nos még elmegy. De akkor már úgy variálnám át, hogy ezt vezesse mondjuk párban Majoros Rita és Boros Csaba. Hétköznap esténként pedig előre jöhetne 19:00-ra, ugyanúgy mint szombaton, a Rontom-bontom. Persze lehet ez csak az én hülyeségem. 
A Dalra Magyar az más. Az egy megszokott magyar zenei műsor, mint anno a Class Magyarok vagy a Danubiuson a Hajrá, Magyarok! Mindegyik vasárnap esti, interjúkkal tűzdelt műsor volt. Persze zeneileg kicsit más, mint a rendes aktuális rotáció, de ez is a célja. Az pedig, hogy a Petőfin a műsoron belül az Akusztikot és az Elevent is megtartották, plusz pont (legalábbis nekem nagyon tetszik, mint ős-MR2-fannak)
Boros Csaba műsorával viszont az a problémám, hogy nem látom a lényegét. Nincs fölépítve a műsor. Néha nyomnak alter zenét, néha nem. Néha magyar, néha nem. Ki kéne találni, mi a cél. Vagy legyen alteresebb irányba húzó műsor és száműzzék a nappali zenéket, vagy fordítva. De olyat ne csináljunk már, hogy "Üdvözlök mindenkit, ez a Minek nevezzelek c. műsor, itt van velünk Sena az Irie Maffiából, ezért most hallgassunk meg egy One Direction számot." Ez azért már...sok