RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#167518  Szerző: markfelt

kondalyuk írta:
szblcs írta:Mintha kézzel raknák össze a playlistet, totálisan következetlen, kiszámíthatatlan, fosadék. Most pl. fél órája alter alter hátán, meg egy kis Alcazar.

Teljesen érthetetlen, ezen sürgősen változtatni kell.
Ha az MR2 időszakot vesszük alapul, szerintem ez messze van az altertől, de ez csak egy vélemény. Viszont abban egyetértek, hogy valamit kéne kezdeni a zenékkel. Valóban következetlen és gagyi a rotáció. Ha annyira ragaszkodnak "alterhez", akkor miért nem pakolják át estére, tematikus műsorokkal együtt, míg napközben menne a mainstream rotáció? A BBC Radio1 is így csinálja.
Ami most van, valóban messze van, ami akkor szólt, amikor írtam, az meg alter volt, bizonyára épp olyan kedve volt a zenei szerkesztőnek.

El is érkeztünk a problémához.
 #167514  Szerző: kondalyuk

szblcs írta:Mintha kézzel raknák össze a playlistet, totálisan következetlen, kiszámíthatatlan, fosadék. Most pl. fél órája alter alter hátán, meg egy kis Alcazar.

Ha az MR2 időszakot vesszük alapul, szerintem ez messze van az altertől, de ez csak egy vélemény. Viszont abban egyetértek, hogy valamit kéne kezdeni a zenékkel. Valóban következetlen és gagyi a rotáció. Ha annyira ragaszkodnak "alterhez", akkor miért nem pakolják át estére, tematikus műsorokkal együtt, míg napközben menne a mainstream rotáció? A BBC Radio1 is így csinálja.
 #167513  Szerző: markfelt

andit írta:
szblcs írta:
andit írta:Mindenki nyugodjon le...,hamarosan annyira jok lesznek,mert jon vmi egeszen mas,gondolom en,mert keszulodik valami... :D
A baj ezzel az,h ismet sikerult "vallast csinalni" eszement penzbol...
Izgatottan arom az ujabb rebrand-et...
Nahát, micsoda infók. Lehet tudni bővebbet?
Szerintem hamaroan publikus lesz,de kicsit at fogjak pozicionalni,mar eleg regen dolgozik egy nagyon "komoly szakember" a hatterben.
Egy ideje Nem volt munkaja es kellett neki a kihivas... :D

Ja es milyen erdekes a R1 topicban nem megy el a commentem..
Akkor ezt ki is szimatolom. :)

Ami szükséges lenne első ízben, az egy névváltás. Pl. Danubiusra.
A másik egy tiszta Modern AC vagy Hot AC format.

A többi apróság ehhez képest, de hosszú a lista.
 #167512  Szerző: andit

szblcs írta:
andit írta:Mindenki nyugodjon le...,hamarosan annyira jok lesznek,mert jon vmi egeszen mas,gondolom en,mert keszulodik valami... :D
Szerintem hamaroan publikus lesz,de kicsit at fogjak pozicionalni,mar eleg regen dolgozik egy nagyon "komoly szakember" a hatterben.
Egy ideje Nem volt munkaja es kellett neki a kihivas... :D

Ja es milyen erdekes a R1 topicban nem megy el a commentem..
 #167510  Szerző: markfelt

#167509  Szerző: andit

El kell Hatarolodnom magamtol,nem "vallast" csinaltak,hanem "kisegyhazat,de leginkabb szektat"...
Elnezest :D
 #167508  Szerző: andit

Mindenki nyugodjon le...,hamarosan annyira jok lesznek,mert jon vmi egeszen mas,gondolom en,mert keszulodik valami... :D
 #167445  Szerző: noartist

troll írta:Ha már önámítanak, akkor legalább sajtóközleményt tudnának rendesen, fogalmazási hibák és szóismétlések nélkül kiadni.

altermanus írta:A Petőfi a leghallgatottabb könnyűzenei rádió - hirado.hu
Idézet szó szerint:
hirado.hu írta:Azt gondolom, hogy a Petőfi Rádió sikere abban is rejlik, hogy az elmúlt egy év alatt közel fél ezer új magyar könnyűzenei alkotást mutattunk be, ami azt gondolom, hogy a magyar piacon egyedülálló
Ráadásul miféle piacról beszélnek?!
 #167443  Szerző: markfelt

Mintha kézzel raknák össze a playlistet, totálisan következetlen, kiszámíthatatlan, fosadék. Most pl. fél órája alter alter hátán, meg egy kis Alcazar.

• 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 625