Adam írta:meg esetleg a Petőfit hallgatja aki zenét akarÁprilisig.
Adam írta:meg esetleg a Petőfit hallgatja aki zenét akarÁprilisig.
Snake05 írta: ↑2021.03.12. 18:23Na tessék, egymástól függetlenül írtuk ugyanazokat a számcímeket (pedig nem beszéltünk össze, és nem is olvastam mostanáig a te hozzászólásod). De ez is jellemzi ezt az ótvaros Petőfit, hogy többen vagyunk, akik a két kezükön meg tudják számolni és kapásból fel is sorolni a Tituszka által agyonjátszott, elcsépelt számokat. Remélem, a R1-et nem fenyegeti veszély. Csúnya lenne, most, hogy már alapjában véve rendben van a rádió. (A Retro nem érdekel, így se, úgy se hallgatom, bánom is én, mi lesz vagy mi nem lesz...)
Szerintem az azt a találgatást erősíti meg, hogy a Retro-ból hónapokon belül Hot AC rádió lesz. Csak nehogy Tiszttartóval, mert akkor aztán az év 365 napján hallgatjuk majd a Thumbtumblingot, az Unbelivable-t meg a Shine a light-ot. A R1-en meg gondolom minden második óra High hopes-szal vagy Streets of you-val fog indulni.![]()
potyi írta: ↑2021.03.12. 17:58 A találgatások kapcsán azért vegyétek figyelembe a Petőfi Rádió kvázi megszüntetését is.Szerintem az azt a találgatást erősíti meg, hogy a Retro-ból hónapokon belül Hot AC rádió lesz. Csak nehogy Tiszttartóval, mert akkor aztán az év 365 napján hallgatjuk majd a Thumbtumblingot, az Unbelivable-t meg a Shine a light-ot. A R1-en meg gondolom minden második óra High hopes-szal vagy Streets of you-val fog indulni.
Béci09 írta: ↑2021.03.12. 10:28 Szerintem lassan zárjuk a primitív morning show-k és az ezer éve megszűnt kerrádiók témáját, vannak ennél fontosabb kérdések is. Pl. ki mit gondol, vajon lesz-e országos R1 a 89.5-tel? Ha nem, milyen frekiktől fognak megszabadulni, és azokon mi lesz a R1 után?Szerintem sem lesz országos, a 89.5 mellé megmarad a Balaton, meg a fontosabb nagyvárosok. A legtöbb feleslegessé váló frekin szinte biztosan Best FM lesz valamilyen úton-módon. A legolcsóbb módszer az lenne, ha regionális hálózatokat csinálnának, így szerintem ezt fogják tenni. A hajdúságiakat nyilván a 104.6-hoz fogják kapcsolni, a Heves megyeieket a 100.7-hez, Velencét a 101.8-hoz, Nagykanizsát a 88.9-hez, Abádszalókot az Amadeushoz, Kazincbarcikát pedig az M-hez. A nagyobb, de stratégiailag nem fontos városokban szerintem önálló Best-eket fognak indítani, a kisebb, szigetszerű vételkörzettel megáldott frekiket pedig értékesítik vagy egyszerűen felmondják.
Béci09 írta: ↑2021.03.12. 10:28 Szerintem lassan zárjuk a primitív morning show-k és az ezer éve megszűnt kerrádiók témáját, vannak ennél fontosabb kérdések is. Pl. ki mit gondol, vajon lesz-e országos R1 a 89.5-tel? Ha nem, milyen frekiktől fognak megszabadulni, és azokon mi lesz a R1 után?Én továbbra is azt gondolom, hogy a 89.5 mellett nincs szükség a jelenlegihez hasonló "országos" hálózatra. Ez egy rétegrádió, elsősorban a nagyvárosi fiatalok igényeire szabva, ami vidéken ott is csak mérsékelten sikeres, ahol nincs helyi konkurencia.
Adam írta: ↑2021.03.11. 20:49 A korábbi hosszabb hozzászólásom, amiben kicsit összekavartam a dolgokat, lényege, hogy teljesen felesleges azon rágódni, hogy mi lett volna a Piritóssal, ha a Danubius és a Sláger nem szűnik meg. Mert egy az egyben átkerült a két új induló rádióra a két konkurens reggeli műsor. Ráadásul még a rádiókat eltekerni sem kellett máshova.Éppen a rádiók körüli változás borította fel az erőviszonyokat. Egyrészt eleve Balázsék kapták a jobb térfelet, másrészt ők a Danubiuson nem igazán kommentálták a történteket (miközben már tárgyaltak a Class FM-mel), míg Bochiék gyakorlatilag lábon lőtték magukat azzal, hogy elkezdték a dudálós, piros szalagos "maradjatok a Slágerrel, le az új rádiókkal" akciójukat, majd az online Slágeren már nem folytatták és erős két hónap múlva épp az egyik, addig kritizált rádióhoz mentek.