Valóban az én személyes véleményem írtam le, de még kis sokan vannak hasonló véleményen. Egyébként én már régóta olvasgatom a fórumot és azt tapasztaltam, hogy túlságosan Fly ellenesek vagytok. Mindent amit ő csinált az mindenképp rossz, de Sivák amit csinál meg minden tök jó és pozitív az irány. Szerintem mindkettő programigazgatóban van sokminden amit jól csinál, és pár dolog amit meg nem. Sivák pl. a Pécs FM-en csinálta nagyon jól, Fly meg az R1-en. Szerintem megvan az, hogy melyik programigazgató hova illik. Egyébként olvastam már olyat is, akit ugyancsak zavart a számcímbemondás. Egyébként a zenei kínálatról annyit, hogy valóban több zenét játszanak, de unalmas és hogy mondjam: hasonló hangzású az összes. (Lemegy egy One Republic- Didn’t I, aztán egy Hasley- Bad At Love, aztán egy Tove Lo- Habits és mondjuk egy Olly Murs- Dear Darling). Unalmas, lassú az összes. Fly idejében meg lement egy Getting Over You a régiek közül, aztán egy Lewis Capaldi és egy Sia. Persze ez csak egy példa én miért találom unalmasabbnak. Meg ha mondjuk nem egy idegesítő robot női hang mondaná be a zenéket, hanem mondjuk valaki akinek jó hallgatni a hangját, még el is fogadnám
ezt a felesleges bemondást.
ezt a felesleges bemondást.