Szerintem nem rossz a reggeli műsor, pörgős, de nem erőltetett, és főleg nem tahó. Én újabban őket hallgatom.
nyikolaj írta:Kardos Janó egy zeneszerző/szövegíró zenész. Főként gitáron játszik. Egyébként az MTVA és a Vajna birodalom R1 nem tesó kapcsolatban állnak? U.ahhoz a csapathoz,politikai oldalhoz tartoznak,tehát olyan nagy ellenségeskedés nem lehet. Max Sebestyén Balázs stílusa ami sok embernek nem tetszik..kortól,nemtől,politikai oldaltól függetlenül.Akkor pontosítsunk! Kardos Horváth Jánosnak hívják official nevén! itt hívnám fel a figyelmet a méltán a petőfi rádió által futtatott dalaikra amit ,,kaukázus zenekar"-ként végeztek! Nagy slágerei voltak például a ,,Szalai Éva" és a ,,Teszkó" (így leírva, nem angolosan), sőt még a ,,21" és a ,,Lift" című dalukat is játszották műsoridőtől függetlenül!
[Magánvélemény: Annak ellenére, hogy a Lift c. dal burkoltan politikai korrupcióra próbálja felhívni a figyelmet, elég sokszor lehetett hallani 2009 tavaszán, független attól, hogy milyen idő sáv volt!]
Kardos Horváth János - Wikipédia
Őszintén szólva egyszer hallgattam bele, hát nekem az a véleményem, hogy előre felveszik, és bejátsszák... nem hiszem, hogy élő (nem bestof adás volt szerintem múlt héten). nekem ez jött le...