RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#195259  Szerző: Nickman

Lorenzo18 írta: 2021.12.12. 23:14
p0tyi írta: 2021.12.12. 21:50 Úgy tűnik, közeleg a megújulás, a szlogen is változni fog, a "retro" szócska kikerül belőle. A teljes arculat csereérett egyébként, logóval, a borzasztóan szar kickoffal meg szegény néhai Vass Gábor hangjával együtt.

Egyben Tibi Bácsi, Laci bácsi meg a presszó is távozhatna végre a feledés homályába, egyszer s mindenkorra.
Miből lehet következtetni? Meg milyen irányba menne ez a változás, még Sláger Rádiósabb (2004-2009 közötti időszak)? Az esetleges új szlogenből ez jönne le nekem, de ki tudja, hogy Tituszunk mit tartogat… :|
sztnh.hu
Folyamatban van a védjegybejelentés. "Minden idők legnagyobb slágerei, Retro Rádió"
 #195250  Szerző: Lorenzo18

p0tyi írta: 2021.12.12. 21:50 Úgy tűnik, közeleg a megújulás, a szlogen is változni fog, a "retro" szócska kikerül belőle. A teljes arculat csereérett egyébként, logóval, a borzasztóan szar kickoffal meg szegény néhai Vass Gábor hangjával együtt.

Egyben Tibi Bácsi, Laci bácsi meg a presszó is távozhatna végre a feledés homályába, egyszer s mindenkorra.
Miből lehet következtetni? Meg milyen irányba menne ez a változás, még Sláger Rádiósabb (2004-2009 közötti időszak)? Az esetleges új szlogenből ez jönne le nekem, de ki tudja, hogy Tituszunk mit tartogat… :|
 #195246  Szerző: p0tyi

Úgy tűnik, közeleg a megújulás, a szlogen is változni fog, a "retro" szócska kikerül belőle. A teljes arculat csereérett egyébként, logóval, a borzasztóan szar kickoffal meg szegény néhai Vass Gábor hangjával együtt.

#195198  Szerző: adika4444

Bochiéknál csak én hallom úgy, hogy egy hangyányit jobbról erősebben szól a sztereó mint balról miközben beszélnek?
 #195173  Szerző: Derrick

nermalcat írta: 2021.12.02. 20:11 Az, hogy ez a műsor (illetve még az "elődje" a Lágeren) egyáltalán teret kapott országos rádióban, már eleve elég gáz. Nem hinném, hogy az éjszaka közepén túl sokan kíváncsiak más emberek lényegten problémáira és szexuális életére. Nagyon helyes, hogy Tiszttartó megszüntette ezt a borzalmat, évek óta ez az első jó dolog, amit tett egy általa vezetett rádióval.
valóban nem kár érte, de őszintén ki a szart zavart kevés pénzért éjszaka ? TT nagyon kártékony ember, de erre majd te is rájössz a következő hónapokban.
 #195157  Szerző: nermalcat

Az, hogy ez a műsor (illetve még az "elődje" a Lágeren) egyáltalán teret kapott országos rádióban, már eleve elég gáz. Nem hinném, hogy az éjszaka közepén túl sokan kíváncsiak más emberek lényegten problémáira és szexuális életére. Nagyon helyes, hogy Tiszttartó megszüntette ezt a borzalmat, évek óta ez az első jó dolog, amit tett egy általa vezetett rádióval.
 #195150  Szerző: DRoland

nermalcat írta: 2021.12.02. 12:45
p0tyi írta: 2021.12.02. 12:33 Vas Mayát kirúgták.
Jól tették. Vajon mást is ki fognak (a kiszavazott R1 DJ-ken kívül?
Én viszont nem örülök neki, vajon miért tették? Jó volt hallgatni őt meg a sok lassú, szerelmes számot.
Jól tették? Hallgattad? Zavart? Egyébként meg ennek a topicnak semmi köze az R1-hez!
 #195149  Szerző: Beci45

“Kirúghatnák” azt a pár 1998-2005-ös műanyag, semmilyen zenét is, amiket Sivák rakott be. Pl. Auth Csillának, Groovehouse-nak semmi keresnivalója a Retro-n. Persze lehetne megnevezni pár külföldi borzalmat is.

És könyörgöm. A This Is The Life (Ami Macdonald) ne menjen már a Rádió 1-en és a Retro-n is…(Egyébként szerintem egy 2007-es zene nem éppen retró)
 #195146  Szerző: nermalcat

p0tyi írta: 2021.12.02. 12:33 Vas Mayát kirúgták.
Jól tették. Vajon mást is ki fognak (a kiszavazott R1 DJ-ken kívül?
 #195145  Szerző: p0tyi

Vas Mayát kirúgták.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 212