RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189114  Szerző: Garfield

asr27 írta: 2020.11.21. 11:20 Nem unjátok még ezt a "száműzni kellene a WIM-et"?
Szerintem pont, hogy nem kellene száműzni. Teljesen rendbe van az a műsor.
A disco's hit-ből pedig bőven elég egy óra is (nekem még sok is)
Egy kikopott, unalmassá vált műsor most már, unalmas műsorvezetőkkel.
Mindennap ugyanazokat a lejárt slágereket mixelik össze, jó, ha fél évente frissül a tracklistájuk.

A dalcímbemondás pedig szintén jó dolog, szerintem. Csak úgy, ahogy a Music FM-en is hasznos és kellemes volt.
Ilyen hülyeségeket ne írj már, a Discoshit sokkal naprakészebb, mint a sima rotáció (volt eddig) . Az meg külön jó, hogy régebbi, jó számokat is elővesznek. A megszólalásaik igaz nem túl magasröptűek, de még mindig jobb, mint
a WIM a Linonádés Lánnyal és társaival.
 #189112  Szerző: asr27

Nem unjátok még ezt a "száműzni kellene a WIM-et"?
Szerintem pont, hogy nem kellene száműzni. Teljesen rendbe van az a műsor.
A disco's hit-ből pedig bőven elég egy óra is (nekem még sok is)
Egy kikopott, unalmassá vált műsor most már, unalmas műsorvezetőkkel.
Mindennap ugyanazokat a lejárt slágereket mixelik össze, jó, ha fél évente frissül a tracklistájuk.

A dalcímbemondás pedig szintén jó dolog, szerintem. Csak úgy, ahogy a Music FM-en is hasznos és kellemes volt.
 #189110  Szerző: Béci09

Adam írta: 2020.11.21. 00:38
Béci09 írta: 2020.11.19. 21:02
Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
4 óra azért sok lenne az ökörködésükből, de napi fix 2 az jó lenne. Szerintem békeidőben be sem vállalnák a 4 órát, hisz mennek bulikba szórakoztatni. Oda meg éjfélkor elindulni késő pl vidékre.

A nyáron elég jól ellinkeskedték a műsort, jó ha kéthetente 1x voltak legalább 2-en bent. Most mióta betiltották a bulikat, megint szorgalmasan bejarkálnak. 😀
Ha 4 óra nem is, de azért a 2 órát meghagytam volna, kár DS TOP 40-ért is, jó kis lista volt, ha nem is volt mindig teljesen naprakész. Azóta csak a Petőfin van napi slágerlista, de pont most fogadtam meg, hogy többé nem hallgatom azt a szart, mert hülyének nézik a maradék hallgatót is. Amúgy jó hosszú pórázra vannak engedve Bárányék, szerintem ki sincs kötve, hogy melyiküknek mennyit kell bent lenni, csak hogy "legyen valami".
Adam írta: 2020.11.21. 00:33 Hát a kérdés egyszeru, mert nincs más radio, a R1-én kívül, ami egyáltalán a közelében van a chr / top40-nek.
Még a nyíregyházi Sunshine van, ami (nagyjából) CHR, de FM-en valóban nincs több.
 #189109  Szerző: Adam

Béci09 írta: 2020.11.19. 21:02
Adam írta: 2020.11.19. 20:21 December 5-én a Disco’s Hit 4 órás lesz, este 8-éjfélig. Születésnapi adás.
Úgy kéne minden nap! :yes:
4 óra azért sok lenne az ökörködésükből, de napi fix 2 az jó lenne. Szerintem békeidőben be sem vállalnák a 4 órát, hisz mennek bulikba szórakoztatni. Oda meg éjfélkor elindulni késő pl vidékre.

A nyáron elég jól ellinkeskedték a műsort, jó ha kéthetente 1x voltak legalább 2-en bent. Most mióta betiltották a bulikat, megint szorgalmasan bejarkálnak. 😀
 #189108  Szerző: Adam

shadoe írta: 2020.11.20. 21:09
Béci09 írta: 2020.11.20. 19:10 Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
Így igaz. Ha Mo.-n ki kéne választani, melyik rádió áll a CHR/Top 40 formathoz most a legközelebb, az egyértelműen a Rádió 1. A címbemondás nekem se hiányzik.
Hát a kérdés egyszeru, mert nincs más radio, a R1-én kívül, ami egyáltalán a közelében van a chr / top40-nek.
 #189107  Szerző: Adam

Béci09 írta: 2020.11.20. 19:10 Jó lesz ez a zene, már csak a WIM-t kéne likvidálni, és egy tökéletes CHR rádiót kapnánk! Annak meg külön örülök, hogy az új trackek elején már nincs ilyen powerintro azzal a bugyuta bugyuta címbemondással (remélem nem is lesz).
Most hogy mondod tényleg! És sokkal jobb.
Már csak Rúzsa Magdi & Halott pénz zene előtt van az a bugyuta bemondás 😀
Ott mondjuk nem a bemondást kellene száműzni, hanem az egész dalt a rotaciobol 😀
 #189106  Szerző: Adam

Balázsék rengeteg hallgatót hoznak a Rádiónak. A reklám szempontból fontos korosztályban a leghallgatottabb reggeli műsor. Az a pár bírság aprópénz ahhoz képest, amit hasznot hajtanak. A büntetések meg olyanok amilyenek. Ha meg akarják büntetni bármelyik rádiót akkor megbüntetik. A Retro is kapott már mióta Bochkorék ott vannak.
Szóval jó lenne egyszer már abbahagyni azt, hogy a saját gondolatotokat, akaratotokat vagy vágyaitokat csomagoljátok bele szakmainak látszó eszmefuttatásba, hogy miért is kellene eltávolítani őket. Megértem hogy nem kedvelitek őket, van ilyen. De akkor írjatok ezt.
 #189105  Szerző: Béci09

Dani írta: 2020.11.20. 22:37
Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Juhász Gergely vajon meg akarja tartani Balázsék műsorát, vagy hosszútávon meg fogja szüntetni?
Ő csak zenei szerkesztő, a műsorba szerintem semmi beleszólása nincs. A programigazgató az a Sivák Péter, elvileg ő kirakhatja Balázsékat, de gyanítom, hogy az ilyen nagy döntéseket nem hozhatja meg önállóan, hanem a felső vezetőségnek jóvá kell hagynia. Amúgy én nem látok olyan szándékot, hogy meg akarnának tőlük szabadulni, pedig szerintem több büntetést kaptak már miattuk 2016 óta, mint az összes többi rádió együttvéve. Ha a 89.5-öt sikerül megszerezni, akkor alaposan el kéne gondolkozni Balázsék eltávolításán, de addig is legalább a szombati "Balázsék Extra" megszűnhetne, mert nincs értelme.
 #189104  Szerző: Dani

Garfield írta: 2020.11.17. 15:34 Szerintem ez így nagyjából rendben van. Zeneileg ez a Juhász nevű fószer szépen kipofozta, a műsor pedig jó úgy, ahogy most van (bár én a Balázsékat megszűntetném).
Most egyelőre a cél a 89.5 megszerzése, és a hálózatos f*szkodás felszámolása, legalábbis remélem.
Juhász Gergely vajon meg akarja tartani Balázsék műsorát, vagy hosszútávon meg fogja szüntetni?
 #189101  Szerző: shadoe

Így igaz. Ha Mo.-n ki kéne választani, melyik rádió áll a CHR/Top 40 formathoz most a legközelebb, az egyértelműen a Rádió 1. A címbemondás nekem se hiányzik.
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 1021