Nos Egy ideje - amióta utoljára írtam -, figyelem a fórum topikot, és valaki kezdi kapiskálni a lényeget, és én összehoztam pár dolgot, hogy ki mire ,,gondolhat (?!)"
Ha zenei rádió lenne egy közszolgálati rádió, akkor a következőt kellene betartaniuk (szerintem).
- Kultúrát - ami annyit tesz, hogy a fiataloknak is játszik zenét ebbe nyugodtan beletartozhat a Halott Pénz is, egy Punnanny Massif akárcsak a Wellhelló, viszont akkor legyen köztük olyan zene is amit máshol nem hallunk... (de könyörgöm az megy este mikor a kutya se, hallgatja csak az éjjeles Biztonsági őr)
- Magyar zenét - Végeztem egy kis statisztikát... a Petőfi rádión, hát jelenlegi állás szerint 6 és 17 óra között óránként átlagosan 2-3 magyar zenét játszanak le. Na most amilyen fényezést csináltak a kossuth rádión (gondolom ez nekem szólt, hogy térjek már vissza

(nem)), az kutya füle... (180 perc, 2016.06.12-i adás) nem csak este meg hajnalba kell magyar zenét nyomni amikor a kutya sem hallgatja...
- Buda marci egyéniség a Rádiózáson belül... rajta lehet hallani, hogy nem csúsztatott adás volt, hanem igazi élő adás (talán a telefonos beszélgetések lehettek csúsztatottak, év elején, de már szerintem azóta ahogy kimondták ment az éterbe). Lehet mondani, hogy idegesítő, összevisszaság volt akkor a műsor (vissza lehet olvasni itt a fórumon írta valaki), de akkor is olyan nézeteket képviselt a rádión belül, hogy több ilyen nem lesz. (azt sem értem, hogy miért akarják ,,kereskedelmire" venni a figurát.
- Horváth Gergely is azért ment el, mert nem értett egyet főnökeivel. (mellesleg én sem értenék egyet, ha a helyébe lennék, mert ez nem közszolgálat ez az emberek butítása)
Úgyhogy ,,ennyit a lázadásról, ennyit arról, hogy félre, amit összemuzsikálsz nyáron(...)!" akartak itt már tüntetést is szervezni a Petőfiért, de semmit nem láttam volna, hogy készülődnének. Úgyhogy egy FB oldalt létrehoztam, aki úgy gondolja az Lájkolja
https://www.facebook.com/azenekultura/.
Én részemről azt, hogy mi a közszolgálat ,,beszélgetést" lezárom. Vitatkozni lehet, de nincs értelme, mert változtatni úgy sem fognak...
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek:
http://altermanus.ddns.net/