RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201375  Szerző: altermanus

007 írta: 2023.12.14. 23:09 Nem tudják eldönteni, hogy most a retrót másolják, vagy alternatív legyen. Így aztán annyira mindkettő, hogy egyik sem lesz és bocsánat... de bele lehet szarni. Ez egy gány fos. Hozzáeszem, ugyanez a katyvasz riasztott el a retrótól is.

Ákos, Kiscsillag, Groovehouse, Péterfy Bori, The Carbonfools, LGT, Bikini.

Ki tud azonosulni a rádió zenei kínálatával, ha ennyire szélsőséges!? :ayfkm:
Ladánybene 27 kimaradt :troll:
 #201373  Szerző: homerhamm

007 írta: 2023.12.14. 23:09 Nem tudják eldönteni, hogy most a retrót másolják, vagy alternatív legyen. Így aztán annyira mindkettő, hogy egyik sem lesz és bocsánat... de bele lehet szarni. Ez egy gány fos. Hozzáeszem, ugyanez a katyvasz riasztott el a retrótól is.

Ki tud? A köpcös g*ci.
 #201369  Szerző: noartist

Senki. Ez egy büdös nagy nulla.
 #201366  Szerző: 007

Nem tudják eldönteni, hogy most a retrót másolják, vagy alternatív legyen. Így aztán annyira mindkettő, hogy egyik sem lesz és bocsánat... de bele lehet szarni. Ez egy gány fos. Hozzáeszem, ugyanez a katyvasz riasztott el a retrótól is.

#201362  Szerző: p0tyi

shadoe írta: 2023.12.14. 20:34 Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
Igen, néha vannak rémálmaim. Ha hihetünk a hatodik érzéknek, érlelődik a két kezemen meg nem tudom számolni, hányadik átalakítás.
Olyan ez a Petőfi, mint a sokadik elszabott plasztikai műtét, amikor a következő amúgy teljesen felesleges operáción csak még rondább lesz az alany, mi több: felismerhetetlen.
Maradhat felőlem magyar zenei rádió is, amennyiben eltörlik a magánrádióknál a magyar zenei kvótát. Legyen akkor ez a Petőfi dolga, és pont. Meg legyen még egy orsz. ker rádió. A jó magyar zene úgyis átszivárog a kereskedelmi rádiókba, mert a jóra van igény.

Egyébként minden bizonnyal lehetne remek magyar zenei rádiót is csinálni. Tessék inspirálódni mondjuk Hollandiából: https://www.100p.nl
 #201360  Szerző: shadoe

Dani írta: 2023.12.14. 21:13

Szerintem úgy kellett volna átalakítani, hogy a Rádió1-es zenékről váltak volna csak le, nem volt jó nyilván az sem, hogy szinte egy az egyben elkezdték másolni a Rádió1-et, de ez a minden magyaros átalakítás már túllépett a célon. Nekem is az a tippem, hogy változtatni fognak nem sokára újból.
Szerintem is a Rádió 1-es zenék tettek be a Petőfinek.
Arra jöttem rá pár hónap után, hogy semmilyen szinten se hiányzik az "idei" Petőfi, az év első feléből. Végül is miből állt? Futott 3 óránként 10-15 új szám az európai rádiós listáról, ezeket ismételgették az unásig, hosszú hónapokig, feltöltve tömérdek mennyiségű Rádió 1-es zenével és magyarokkal, abból is csak a kommerszekkel.
Egyetlen értelmes, hallgatható órája volt, a 19 és 20 óra közti sáv. Ha olyan lett volna a napi rotáció is, esetleg hiányozna. Így nem. Azt a 10-15 zenét, amit az a Petőfi játszana, simán elérem a még megmaradt 1-2 helyi rádión. Még csak külföldit se kell kapcsolni érte.
 #201359  Szerző: Dani

shadoe írta: 2023.12.14. 20:34 Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
Igen, néha vannak rémálmaim. Ha hihetünk a hatodik érzéknek, érlelődik a két kezemen meg nem tudom számolni, hányadik átalakítás.
Olyan ez a Petőfi, mint a sokadik elszabott plasztikai műtét, amikor a következő amúgy teljesen felesleges operáción csak még rondább lesz az alany, mi több: felismerhetetlen.
Szerintem úgy kellett volna átalakítani, hogy a Rádió1-es zenékről váltak volna csak le, nem volt jó nyilván az sem, hogy szinte egy az egyben elkezdték másolni a Rádió1-et, de ez a minden magyaros átalakítás már túllépett a célon. Nekem is az a tippem, hogy változtatni fognak nem sokára újból.
 #201355  Szerző: shadoe

Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
 #201349  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2023.12.14. 16:19
p0tyi írta: 2023.12.14. 16:15 Azóta ismét lett dalcím blokk a Médiaklikken.
15:382023. december. 14. Hazai

És így tovább, rendszeresen. Bravúros. :D
Biztos nem volt pénz rá. :)
 #201345  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.12.14. 16:15 Azóta ismét lett dalcím blokk a Médiaklikken.
15:382023. december. 14. Hazai

És így tovább, rendszeresen. Bravúros. :D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 625