RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187691  Szerző: Adam

adam1400 írta: 2020.07.02. 13:32
Rickykeee23 írta: 2020.07.02. 13:25 Ma Attis beszélt telefonon Abaházi Csabival (születésnapos). Balázsék szoktak hívni mindenkit, még akár a másik rádiót is. De délutáni műsorban még nem hallottam ilyet. :D Még a végén Csabi jön az R1-be?
nem vetted fel?
Nem volt semmi extra. 50 éves születésnapja volt Abahazinak, ezért volt a beszélgetés.
Györke Attila máskor is szokott ilyet csinálni, pl a karantén alatt a wim es a disco shit DJ-ket hívta fel, de ha jól emlekszem egyéb celebekkel is megesett ugyanez.
 #187690  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2020.07.02. 06:36 Igen, a kaposvárit a pécsi kötődésű Mambó Rádió pályázta meg és nyerte meg. Ugyanakkor a helyi műsorblokk nem egyezett. Kaposváron nem Török Mónika vezette a műsort. Nem értem, hogy miért volt "leválasztva" a baranyai frekikről, ha már ugyanaz az üzemeltető. De így szerintem sokkal jobb. Ha már a kaposvári is felnyúlik Lelléig. A keszthelyiről nem tud valaki, valamit? Ott is talán Csizi van már?
Keszthelyt és Zalaegerszeget az egykori Helikon rádiós Bőszén Andris csinálja.
 #187685  Szerző: adam1400

potyi írta: 2020.07.02. 13:58 Akárhogy is nézem, női műsorvezető kéne. Mondjuk az tök jó, hogy Csizi megkapott pár helyi sávot, ő annyira, de annyira profi. Meg még a szegedi adásból Molnár Balázs is nagyon jól nyomja, "többet érdemelne".
balázs volt anno a dunaújvárosin is
 #187684  Szerző: asr27

Balatonon egyre több helyen hallom, hogy a R1 szól. Ma Balatonmáriafürdőn, az egyik szabadstrandon lévő étteremben is ez szólt, méghozzá a 101.3-as frekvenciáról.
 #187682  Szerző: potyi

Akárhogy is nézem, női műsorvezető kéne. Mondjuk az tök jó, hogy Csizi megkapott pár helyi sávot, ő annyira, de annyira profi. Meg még a szegedi adásból Molnár Balázs is nagyon jól nyomja, "többet érdemelne".
 #187681  Szerző: Rickykeee23

adam1400 írta: 2020.07.02. 13:32
Rickykeee23 írta: 2020.07.02. 13:25 Ma Attis beszélt telefonon Abaházi Csabival (születésnapos). Balázsék szoktak hívni mindenkit, még akár a másik rádiót is. De délutáni műsorban még nem hallottam ilyet. :D Még a végén Csabi jön az R1-be?
nem vetted fel?
Nem sajnos. Nem is hallottam az egész beszélgetést, mert amikor oda kapcsoltam akkor már benne voltak a témázgatásba.
 #187680  Szerző: adam1400

nem vetted fel?
 #187679  Szerző: Rickykeee23

Ma Attis beszélt telefonon Abaházi Csabival (születésnapos). Balázsék szoktak hívni mindenkit, még akár a másik rádiót is. De délutáni műsorban még nem hallottam ilyet. :D Még a végén Csabi jön az R1-be?
 #187678  Szerző: potyi

Már nem a pécsieké a kaposvári freki.
 #187677  Szerző: Rickykeee23

Igen, a kaposvárit a pécsi kötődésű Mambó Rádió pályázta meg és nyerte meg. Ugyanakkor a helyi műsorblokk nem egyezett. Kaposváron nem Török Mónika vezette a műsort. Nem értem, hogy miért volt "leválasztva" a baranyai frekikről, ha már ugyanaz az üzemeltető. De így szerintem sokkal jobb. Ha már a kaposvári is felnyúlik Lelléig. A keszthelyiről nem tud valaki, valamit? Ott is talán Csizi van már?

(Amúgy amióta létre jött a Pécs FM a baranyai frekik "le vannak szarva" Csak Török Mónika van. Eddig jobban odafigyeltek a színvonalra. De most a PFM lett a fontosabb számukra. Ugye akik eddig az R1nél voltak, azok mind a Pécs FM-en vannak.) Mondjuk ezt a két órát (napközben) bárhogyan el lehet viselni.)
  • 1
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 1028