RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201083  Szerző: Kovi02

007 írta: 2023.11.24. 21:05 Súlyos hibának tartom, hogy visszahozták ezt a szutyok surrogást egész estére, amit mixnek hívnak. :oops: :mellow: :ayfkm:
A napközbeni zenei kínálathoz viszonyítva szerintem teljesen formátumidegen,de legalább a színvonal az első 2 órában tartja az Elektrikben megszokott szintet. (a magyar rádiós piacra szerintem nagyon ráfér az,hogy nem csak az R1 formálja az elektronikus zenei ízlést)
Nem értem hogy pontosan mi indokolta ennek a stílusnak a visszahozását a Petőfire ,de személy szerint örülök neki.
 #201082  Szerző: 007

Súlyos hibának tartom, hogy visszahozták ezt a szutyok surrogást egész estére, amit mixnek hívnak. :oops: :mellow: :ayfkm:
 #201067  Szerző: altermanus

Patrik09 írta: 2023.11.19. 09:53
altermanus írta: 2023.11.17. 21:12 MR4 RASS
MR5 RARL
MR7 URBAN?
MR8 DWR
Ezek mik lennének pontosan? Nem jöttem rá. :lool: Egyébként kicsit kevesellem, ha már DAB. :lol:
igen, az Urban az a indie Petőfi rádiót idézné.
 #201064  Szerző: Patrik09

altermanus írta: 2023.11.17. 21:12 MR4 RASS
MR5 RARL
MR7 URBAN?
MR8 DWR
Ezek mik lennének pontosan? Nem jöttem rá. :lool: Egyébként kicsit kevesellem, ha már DAB. :lol:
 #201061  Szerző: altermanus

Ha már DAB, legyen
MR1 MOST
MR2 ZENE
MR3 CLAS
MR4 RASS
MR5 RARL
MR6 NOTA
MR7 URBA
MR8 DWR
MR9 REG
MR10 TUDÓS
remélem nem hagytam ki semmit sem, és egy muxba felfér :troll:
 #201051  Szerző: p0tyi

A legnagyobb szolgálatot azzal tennék, ha csak két rádiója maradna a közmédiának, a Kossuth és valamelyik másik (mondjuk sorsolás útján). A pénznyelő AM-et kikapcsolnák, a maradék 2 FM hálózatot pedig kiírnák kereskedelmi adóknak. Ha nagyon akarna az MTVA tematikus adókat, akkor meg vezessék be a DAB-ot, meg a Radioplayert.
 #201050  Szerző: knoskamatee

shadoe írta: 2023.11.13. 22:57
knoskamatee írta: 2023.11.13. 21:51
könyörgöm, csináljanak egy normális oldies csatornát a Dankóból és itt meg bővítsék még a rotációt és esküszönöm nem fikázom.
csak ugye mindig a megvalósításon hasal el a csodás közmédia.
Hát fején találtad a szöget.
Nem szoktam magam azzal "szórakoztatni" hogy Petőfi playlisteket nézek, de a kommentem után megtettem. A ma esti kínálat: 5 Ákos szám egymás után, Blahalouisiana, Margaret Island, Azahriah, Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Bagossy, Freddie, Wellhello, Wolf Kati, Intim Torna Illegál, Majka, Rácz Gergő, és nem folytatom. Ezt 3 órahossza alatt hozták így össze.
Na most ha ez a magyar popkultúra szolgálata, akkor finoman jelzem, hogy az összes itt fogható helyi rádió is ugyanígy kiszolgálja a magyar popkultúrát, mert egy az egyben ezek mennek ott is, másrészt meg a nagy szavak és patetikus ömlengés után csodálom, hogy a közmédiában nem szakad le a plafon!
teljes napi hallgatással csíptem el Dzsúdlót, meg Sisi — Szar című pár napos számát is. ott volt Solère, ajsa luna — vész terv is meg Carson Coma is. alakulgat ez, de a napi 15 Ákos meg Bagossy és társaik nagyon rontják az arányt. őszintén szurkolok nekik, csak na… kicsit bátrabban. :yeah:
 #201048  Szerző: shadoe

knoskamatee írta: 2023.11.13. 21:51
könyörgöm, csináljanak egy normális oldies csatornát a Dankóból és itt meg bővítsék még a rotációt és esküszönöm nem fikázom.
Hát fején találtad a szöget.
Nem szoktam magam azzal "szórakoztatni" hogy Petőfi playlisteket nézek, de a kommentem után megtettem. A ma esti kínálat: 5 Ákos szám egymás után, Blahalouisiana, Margaret Island, Azahriah, Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Bagossy, Freddie, Wellhello, Wolf Kati, Intim Torna Illegál, Majka, Rácz Gergő, és nem folytatom. Ezt 3 órahossza alatt hozták így össze.
Na most ha ez a magyar popkultúra szolgálata, akkor finoman jelzem, hogy az összes itt fogható helyi rádió is ugyanígy kiszolgálja a magyar popkultúrát, mert egy az egyben ezek mennek ott is, másrészt meg a nagy szavak és patetikus ömlengés után csodálom, hogy a közmédiában nem szakad le a plafon!
 #201047  Szerző: knoskamatee

shadoe írta: 2023.11.13. 21:29
moby67 írta: 2023.11.13. 12:48
Ezt 2022 ben találta ki Demeter:
https://index.hu/kultur/2022/09/30/deme ... dia-group/

Állítólag már nincs szerződésben, de a káros tevékenysége hallgatható!
Olvasva az interjút, azért felmerül bennem a kérdés, hogy a két állami adót hogy állították úgy a "magyar popkultúra" szolgálatába, hogy egy rakat magyar előadót és zenekart nem is játszottak, ill. sejtésem szerint még most sem játszanak?
A bejegyzéseket nézve sokan jelezték, hogy az átmagyarításkor hetekig ugyanaz a száz dal körözött a rotációban, csak a külföldieket vették ki. A Dankón meg tudtommal nem megy a 80-as (akár késő 70-es) évek magyar rockzenéjének színe-java. Pl. Karthago, P. Mobil, Omega, Color, Skorpió, LGT, R-Go, Edda és a többi óriási név az hótziher, hogy nem megy egyetlen állami tulajdonú országos rádión.
Ha ehhez hozzávesszük a pár száz rotációban köröztetett zenét a Petőfin, hát ez akkora szolgálata a magyar popkultúrának, hogy a fal adja a másikat!
 #201046  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta:Kedves kollégák, szu ve re ni tás vé de lem! Szuverenitásvédelem. Ez most a sertés alkatú házi Harry Potterünk fő varázsigéje. Erre van felfűzve a Petőfi misszió is: védjük meg a kultúránkat szar zenével!

Ha a hallgatottság nem jó, majd kirúgják a Kantar Hoffmannt, és az új cég kihozza, hogy 15 millióan hallgatják.

De védjük meg szerintem is a szuverenitást, mindenki hallgassa egy kicsit mindennap ezt a förmedvényt, és akkor meg lesz védve! :P
ó, ennyire nem gonoszaaaaak! majd kihoznak egy 4 millás hallgatottságot összevonva “MTVA” címszócska alatt. :D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 625