Majd a hallgatók eldöntik, jó volt-e ez a lépés. Nagyjából 3 hónap - fél év múlva fog látszódni.
potyi írta:Kicsit amatőr, hogy így, "véletlenül" becsúsznak más rádiókból csórt zenék, égetett ID-vel. Nem lenne célszerű a Zenonos import előtt mondjuk, teszemazt... belehallgatni a trackekbe? Amúgy sem kell az az ID, ott van a website meg az RDS, illetve gyakori esetben a Shazam a hallgatóknak.Azért ilyen dolgok eddig nem nagyon fordulhattak elő... A Roxy utolsó pár hónapjában adták úgy a Chemical Brothers egyik számát, hogy az jól hallhatóan az egyik BBC R1-es műsorból volt kivágva.
potyi írta: ↑2020.06.03. 22:27Szerinted. Ennek a listának 30%-át már amúgy is adja a R1. Akkor hol a szilvás piskótád???shadoe írta:szerintem ebbe az irányba kéne elmenniük, amit ez a német rádió csinál (tavaly tettem itt 1x említést róla): https://www.planetradio.de/musik/livecharts.htmlIgen, namost pontosan ez az az irány, ami a magyar piacon egy gigantikus szilvás bukta lenne.
asr27 írta: ↑2020.06.03. 15:22 Belenyúltak? Az ég világon semmi változás sincs!Igen, abban az értelemben nyúltak bele, hogy ezek az eddigi pár éves rotációban nem voltak benne (mármint a régiek). Szerintem is Gold zenékről van szó, innentől kezdve nem baj ha ilyen rég hallott zenéket elővesznek néha. Viszont azt én sem értem, hogy miért kellett egyik napról a másikra ezekből több, mint 10-et leadni. Ha már pörögnek 2010 előttiek, ezekből heti 4-5 elég lenne. Szerintem szubjektív az is, hogy mi számít mainak és mi nem. Szerintem a 2010 és utáni zenék még simán beleférnek. Stílusában nincs nagy eltérés, és ha nincsenek túljátszva, azért egy Dance Monkey után szerintem teljesen jó pl. egy David Guetta- Memoriest hallani. Jó, azt aláírom, hogy a tavalyi zenék már valóban túl vannak játszva. Egy Narcotic vagy egy Turn Me On bőven elég lenne napi egyszer, s jöhetnének sokkal újabb zenék Heavy Rotációba mint pl. a Blinding Lights.
Rihanna - Pon De Replay
Imany feat. Filatov&Karas - Don't Be So Shy
Tones And I - Dance Monkey
Avicii - Hey Brother
Rita Ora - Anywhere
David Guetta - Drive
Robin Thicke/T.I./Pharrell - Blurred Lines
Black Eyed Peas - Where Is The Love
Robin Schulz/Francesco Yates - Sugar
Dynoro/Gigi DAgostino - In My Mind
Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
Calvin Harris John Newman - Blame
Flo Rida/David Guetta - Club Can't Handle Me
Gnarls Barkley - Crazy
Ezek mind, ma délután mentek.
Van köztük több, mint 10 éves zene! Egyik sem mai sláger. Vagy ősrégi, vagy tavalyi, de még egy átlaghallgató számára is totálisan unalmas, agyonjátszott, lejárt sláger!
Ezek közül sok, mehetne a Best-re, mert ide már egyszerűen nem illik.
Egy teljes frissítés kellene erre a rádióra mert ez így teljesen rossz.
shadoe írta:szerintem ebbe az irányba kéne elmenniük, amit ez a német rádió csinál (tavaly tettem itt 1x említést róla): https://www.planetradio.de/musik/livecharts.htmlIgen, namost pontosan ez az az irány, ami a magyar piacon egy gigantikus szilvás bukta lenne.