RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203455  Szerző: shadoe

Valóban van javulás. Az euro top 44 lista egyharmadát játsszák v. játszották (az APT., Bird Of a Feather, Forever Young és a Stargazing már ki is kopott, ami nem is nagy baj). Ez 3-4 éve elképzelhetetlen lett volna.
Időközben pl. a szlovák poprádiók a béka feneke alá süllyedtek (értsd: rádió1-esedtek, és óránként nyomják az Ordinary-t, Beautiful People-t, Azizam-ot, az Abracadabrát, amiket a R1 is lead, de legalább nem óránként, és ezt a kotyvalékot hígítják a Danca Kuduro-val), elmondhatjuk, ennyire közel színvonalban régóta nem állt a két ország poprádiós kínálata egymással.
Ha kitakarodnának a 2010-es évek baromságai (Rihanna, Selena Gomez, Lady GaGa, Pink, Katy Perry, Nelly Furtado stb.) a playlistről, és átfáradnának a Retrora (gondolom, vannak is már ott), egész elviselhető rádió lenne. A recurrentekért pedig kár, újra itt lenne pl. a Rihannák helyett. Már egész sok zene összegyűlt, amit az utóbbi 3 évben adtak, és szó nélkül idejekorán kipusztítottak a playlistről.
 #203454  Szerző: robert11

Sőt love songsként van megjelenítve a stream, de love song hangzik el a zenék után. Ez valami szlogen lehet.
De van még European Hit Radio fres hits, van dance, mixes dance meg van topchart bár az megegyezik a top hitsel.
Kíváncsi lennék hogy az EHR mikor jött be pontosan mert én 16 óta hallgatom már a lettet és a litvánit de biztos régebb óta vannak már.
 #203453  Szerző: robert11

Sziasztok!
Én is örülök neki hogy visszatért a fórum én is azt hittem hogy már nem lesz többé.
Én nem emlékszem arra hogy már 18ban is sláger volt a beautiful people.
Orosz Jóska nagy forma volt így visszautalva a múltkori bejegyzésemhez viszont most egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tud esetleg valaki valamit a litváni EHR streamról? Mert már 2 hete nem szól de a stream staton még elérhető csak a letöltött változat sem szólal meg.
Vannak még EHr streamok amelyek működnek újabbakat is találtam meg még a lett EHR is működik de van olyan stream is ami szintén megszűnt viszont a leg többet a litvánit hallgattam.
Ahol az hangzik el hogy lovesongs az hallgatott még el aki esetleg ismeri.
Jó lenne ha jövőre Troy is visszakerülne a magyar éterbe nem tudom erre van e esély szerintem nem sok, de kitudja.
Amit egyszer mondtam akár még az ő hangjával is visszatudnak élni a mesterséges inteligencia tudna egy Troy hangot kombinálni hisz már szinkron színészek hangjával is visszaéltek már egy kettővel főleg a youtubeos reklám hirdetésekben jelenik tűnik ez fel de ott is érezhető azért hogy gépies a hangjuk.
Még balázs is azzal viccelt egyszer hogy lesz amikor már az ő hangjukon is a mesterséges inteligencia fog bezszélni és akkor a hallgató döntse el hogy valóban Balázsék vannak a mikrofonnál, vagy sem.
Róluk most nem mondanék többet hisz nagyon kivagyok rájuk hogy még a best ofban is csak gusztustalankodni tudnak legalább Annáék akkor úgy rakták volna össze az adást hogy azokat kihagyták volna bakker na mindegy viszont a zenei kínálat az kezd javulni és ezt már ők is megjegyezték mármint Bazsiék.
Jó lenne ha ez így is maradna bár még a top50ben hallunk 2 3 éves zenéket meg úgy nap közben is de már jó hogy azért van sok újabb is amit már az EHR-en is gyakran hallok.
 #203452  Szerző: Milán88

asr27 írta: 2025.07.18. 19:29 Nem mellesleg, remélem a propaganda adók is lehúzzák a rolót.
Ezalatt a Rádió 1 et is érted?
 #203449  Szerző: asr27

Szerintem meg belátható időn belül tervezni fogják elindítani a DAB+ sugárzást.

Nem mellesleg, remélem a propaganda adók is lehúzzák a rolót.
 #203448  Szerző: DRoland

Csak úgy, hogy remélhetőleg jövőre a rádiós piacon is mozgolódások lesznek. ;)
Ha már az FM így be van betonozva talán lenne értelme a DAB+ beindításának
 #203447  Szerző: Landsmann

asr27 írta: 2025.07.18. 18:51
Kovi02 írta: 2025.07.18. 16:05
asr27 írta: 2025.07.18. 15:08

Tisza Párt a jövő!! :yeah:
És ez hogyan kapcsolódik a Rádió 1-hez?
Szerintem míg az érvényben lévő szerződések le nem járnak, addig érdemi válktozás nem lesz.
 #203446  Szerző: asr27

Kovi02 írta: 2025.07.18. 16:05
adam1400 írta: 2025.07.17. 22:49 Na már azt hittem megszűnt ez a fórum...

Nekem most tűnt fel, hogy a Sia - Beautiful people 2018-ban is megjelent már...

A másik, hogy meglepett, hogy Esperes Ákos belépett a Tisza Pártba.
 #203444  Szerző: Kovi02

#203443  Szerző: asr27

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1025