potyi írta: ↑2020.05.05. 13:45 Így, hogy értékítélet is van a hozzászólásodban ("szerencsére nem foglalja a sávot"), érthető is, miért kardoskodsz amellett, hogy "minden rendben van így".Azt arra írtam,hogy a 101,7 nem jön,és így megmarad DX frekinek,mindegy mit sugároz
Nekem teljesen mindegy, hol szól, meg hol nem a Rádió1, csak leírtam a véleményemet.
Én havi 1-szer megyek Pécsre, van, amikor Szekszárdtól a 6-oson, van, amikor végig az M6-on, a Rádió1 egyiken sem élvezhető végig. A Pécs FM meg Pakstól Pécsig jó mindegyik úton. Itt-ott nem tökéletes, de elmegy.
Bonyhádon a 91.1 biztosan nem jön, de más Rádió1 freki sem. Az Antritt, MKR, szekszárdi Kossuth és a szekszárdi Retro valóban szól. A Pécs FM meg a belvárosban zajosodik, de nem tűnik el teljesen.
A 6-os és M6-os utakon nem tudom,milyen a vétel,én ha arrafelé járok,az a szekszárdi-hg.-n átmenő úton és kis falvakon keresztül van,és ott régen szólt végig a 94,3/91,1 váltogatva,önmagában egyik se volt tökéletes,de együtt hallgatható volt. A 6-os úton csak a Bonyhád utáni részt tudom,emlékszem is,hogy az Ozone a 91,1-ről Bonyhád után ugrott át a pécsi R1-re,mindig jól szórakoztam azzal,hogy ráállítottam az O3-ra a rádiót,majd az AF-et bekapcsolva már egy másik rádióra ugrik át a tuner. Pécsvárad környékén pedig Paks hirtelen felerősödött,és visszaugrott a rádió a 107,5 O3-ra.(az meg RADIO_1_ PS-t is adott a hibás PI kód mellé
Nyilván a 101,7-tel több embert érnének el,de pl. egy telefon beépített rádiójával és egy szál dróttal szerintem jobban szólnak a lokál adók Mohácson,Villányban vagy Komlón,mint a 101,7.
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)