RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187289  Szerző: Ábel14

asr27 írta: 2020.06.03. 15:22 Belenyúltak? Az ég világon semmi változás sincs!

Rihanna - Pon De Replay
Imany feat. Filatov&Karas - Don't Be So Shy
Tones And I - Dance Monkey
Avicii - Hey Brother
Rita Ora - Anywhere
David Guetta - Drive
Robin Thicke/T.I./Pharrell - Blurred Lines
Black Eyed Peas - Where Is The Love
Robin Schulz/Francesco Yates - Sugar
Dynoro/Gigi DAgostino - In My Mind
Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
Calvin Harris John Newman - Blame
Flo Rida/David Guetta - Club Can't Handle Me
Gnarls Barkley - Crazy

Ezek mind, ma délután mentek.
Van köztük több, mint 10 éves zene! Egyik sem mai sláger. Vagy ősrégi, vagy tavalyi, de még egy átlaghallgató számára is totálisan unalmas, agyonjátszott, lejárt sláger!
Ezek közül sok, mehetne a Best-re, mert ide már egyszerűen nem illik.
Egy teljes frissítés kellene erre a rádióra mert ez így teljesen rossz.
Igen, abban az értelemben nyúltak bele, hogy ezek az eddigi pár éves rotációban nem voltak benne (mármint a régiek). Szerintem is Gold zenékről van szó, innentől kezdve nem baj ha ilyen rég hallott zenéket elővesznek néha. Viszont azt én sem értem, hogy miért kellett egyik napról a másikra ezekből több, mint 10-et leadni. Ha már pörögnek 2010 előttiek, ezekből heti 4-5 elég lenne. Szerintem szubjektív az is, hogy mi számít mainak és mi nem. Szerintem a 2010 és utáni zenék még simán beleférnek. Stílusában nincs nagy eltérés, és ha nincsenek túljátszva, azért egy Dance Monkey után szerintem teljesen jó pl. egy David Guetta- Memoriest hallani. Jó, azt aláírom, hogy a tavalyi zenék már valóban túl vannak játszva. Egy Narcotic vagy egy Turn Me On bőven elég lenne napi egyszer, s jöhetnének sokkal újabb zenék Heavy Rotációba mint pl. a Blinding Lights.

A szignálokról meg annyit, hogy egyáltalán nem régiek. Sőt, még 16 óta is sokat lecseréltek. Van amit meghagytak a 2010-es időszakból, de ezek egyáltalán nem unalmasak és nem használják sokat őket. Nekem inkább az tűnt fel, hogy picit sokat használják az “igazi mai slágert követ igazi mai sláger” szignált. Ehelyett lehetne valami. más. ;)
 #187286  Szerző: potyi

shadoe írta:szerintem ebbe az irányba kéne elmenniük, amit ez a német rádió csinál (tavaly tettem itt 1x említést róla): https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html
Igen, namost pontosan ez az az irány, ami a magyar piacon egy gigantikus szilvás bukta lenne.
 #187285  Szerző: shadoe

Bár ez a Petőfi topikba illene, de szerintem annak a rádiónak a másik deficitje a régi slágerek agyonismételgetése. Kb. ugyanazt csinálják a csontig rágott 15-30 éves zenékkel (és abból is csupán kb. 20 "áldozat" van), mint a R1 az épp aktuálisan (és 1-2 évig) futtatott 15-20 recurrent zenével. Múlt héten pl. többször lement az EMF "Unbelievable"... most komolyan mondom, ennyire nincs fantázia a Petőfinél, hogy legalább néha ezeket kicserélgessék? Visszatérve a R1-hez, szerintem ebbe az irányba kéne elmenniük, amit ez a német rádió csinál (tavaly tettem itt 1x említést róla): https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html
 #187280  Szerző: asr27

djlacee írta: 2020.06.03. 17:34
asr27 írta: 2020.06.03. 16:58 Jó lenne, ha már lenne egy olyan hazai rádió, ahol zömében tényleg csak friss, aktuális slágerek mennek, és akkor nem itt sírnánk a R1 topikba, hogy milyen gyakran kell átkapcsolni , vagy külföldi rádiót hallgatni, hogy az aktuális slágereket tudjuk hallgatni!
Van ilyen Magyarországon is, mégpedig a Magyar Rádió 2-es programja
Ne vicceljünk már! Ott is megy minden, nem csak aktuális vagy friss sláger.
Ráadásul a sok kommersz, igénytelen, magyar zenétől borsózik a hátam, ami a Petőfin rotációba megy.
 #187279  Szerző: djlacee

asr27 írta: 2020.06.03. 16:58 Jó lenne, ha már lenne egy olyan hazai rádió, ahol zömében tényleg csak friss, aktuális slágerek mennek, és akkor nem itt sírnánk a R1 topikba, hogy milyen gyakran kell átkapcsolni , vagy külföldi rádiót hallgatni, hogy az aktuális slágereket tudjuk hallgatni!
Van ilyen Magyarországon is, mégpedig a Magyar Rádió 2-es programja
 #187277  Szerző: asr27

:D :D Nem értek egyet. Ezek mind, egytől-egyig agyonjátszott, unalmas, lejárt slágerek.
De oké, férjen bele! Viszont akkor a szlogenjüket kellene átírni "csak igazi sláger megy"-re. Mert ezek egyike sem mai.
Jó lenne, ha már lenne egy olyan hazai rádió, ahol zömében tényleg csak friss, aktuális slágerek mennek, és akkor nem itt sírnánk a R1 topikba, hogy milyen gyakran kell átkapcsolni , vagy külföldi rádiót hallgatni, hogy az aktuális slágereket tudjuk hallgatni!

Autózás közben már nem csak a félóránként elhangzó hazugságzápor idején kell átkapcsolnom, hanem, ha meghallom az in my mind-ot, vagy a dance monkey-t akkor is. :x
 #187276  Szerző: djlacee

Ezek recurrent és gold zenék, beleférnek
 #187275  Szerző: asr27

Belenyúltak? Az ég világon semmi változás sincs!

Rihanna - Pon De Replay
Imany feat. Filatov&Karas - Don't Be So Shy
Tones And I - Dance Monkey
Avicii - Hey Brother
Rita Ora - Anywhere
David Guetta - Drive
Robin Thicke/T.I./Pharrell - Blurred Lines
Black Eyed Peas - Where Is The Love
Robin Schulz/Francesco Yates - Sugar
Dynoro/Gigi DAgostino - In My Mind
Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
Calvin Harris John Newman - Blame
Flo Rida/David Guetta - Club Can't Handle Me
Gnarls Barkley - Crazy

Ezek mind, ma délután mentek.
Van köztük több, mint 10 éves zene! Egyik sem mai sláger. Vagy ősrégi, vagy tavalyi, de még egy átlaghallgató számára is totálisan unalmas, agyonjátszott, lejárt sláger!
Ezek közül sok, mehetne a Best-re, mert ide már egyszerűen nem illik.
Egy teljes frissítés kellene erre a rádióra mert ez így teljesen rossz.
 #187272  Szerző: Ábel14

Ma kicsit belenyúltak a zenei tárba. :D
 #187267  Szerző: asr27

A mai Live Mix is unalmas, lapos, szinte ugyanazok a zenék mennek remixben, amik nappal is. Újdonságok nélkül. Néha van egy-egy Live Mix, amiben annyi pörgős újdonságot lejátszanak, de a mai az kifejezetten rosszra sikerült. :unott:

Legalább kicsit próbálnának már meg életet vinni bele, és a Music Party-s irányba elvinni!
  • 1
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 1023