Bár ez a Petőfi topikba illene, de szerintem annak a rádiónak a másik deficitje a régi slágerek agyonismételgetése. Kb. ugyanazt csinálják a csontig rágott 15-30 éves zenékkel (és abból is csupán kb. 20 "áldozat" van), mint  a R1 az épp aktuálisan (és 1-2 évig) futtatott 15-20 recurrent zenével. Múlt héten pl. többször lement az EMF "Unbelievable"... most komolyan mondom, ennyire nincs fantázia a Petőfinél, hogy legalább néha ezeket kicserélgessék? Visszatérve a R1-hez, szerintem ebbe az irányba kéne elmenniük, amit ez a német rádió csinál (tavaly tettem itt 1x említést róla): https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html

djlacee írta: ↑2020.06.03. 17:34Ne vicceljünk már! Ott is megy minden, nem csak aktuális vagy friss sláger.asr27 írta: ↑2020.06.03. 16:58 Jó lenne, ha már lenne egy olyan hazai rádió, ahol zömében tényleg csak friss, aktuális slágerek mennek, és akkor nem itt sírnánk a R1 topikba, hogy milyen gyakran kell átkapcsolni , vagy külföldi rádiót hallgatni, hogy az aktuális slágereket tudjuk hallgatni!Van ilyen Magyarországon is, mégpedig a Magyar Rádió 2-es programja
Ráadásul a sok kommersz, igénytelen, magyar zenétől borsózik a hátam, ami a Petőfin rotációba megy.