RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#193322  Szerző: p0tyi

Biztos van az a pénz, amiért Radu Morar eladná a Sláger márkát. A Sláger FM-en úgyis már csak egy rebranding segítene. :) A Retrón meg pillanatok alatt helyrehozná az átpozicionálás miatti arcvesztést, és talán még párszázezerrel meg is toldaná a hallgatottságot.
 #193321  Szerző: homerhamm

Visszahalgattam a pénteki adást. Ha nem Retro Rádió hanem Sláger Rádió lett volna a neve, azt hinném a 2000-es évekbe vagyok. :) Kár, hogy szombat este nem volt Lali Király. :( Hoppmesterrel együtt. Pedig annak idején két e-mailem is beolvasták adásba. :D
 #193235  Szerző: Volvos

Glenn írta: 2021.07.04. 15:47
p0tyi írta: 2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn! :D
Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy... ;)
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált. :)
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk. :yes:
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.
Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem... :gonosz:
Üdv ismét a fórumon! Természetesen ne vedd csak magadra, nem így értettem... Más téma: Moderátorok! Most pontosan 23:30-kor jelentkeztem be, de sokszor észre vettem hogy másnap nagyon nem stimmelnek az idők. Nem lehetne ezen valamit javítani, hogy valós időt olvashassunk másnap is?
 #193233  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2021.07.03. 22:08Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül. Hiányzik Glenn! :D
Nyugi, természetesen itt vagyok. Tizenöt év nem múlhat el csak úgy... ;)
Úgy néz ki, ismét lesz politikai topik, javaslatom értő fülekre talált. :)
Viszont terveim szerint én oda be sem nézek majd, csak akkor az itteni politikai szóvivők meg ne hozzák onnan ki a politikát. Szerintem ezzel így mindannyian jól járnánk. :yes:
Volvos írta:Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna.
Bármilyen néven kiszűrnének, ebben biztos lehetsz. De nem ám csak engem... :gonosz:
 #193232  Szerző: Tomi76

noartist írta: 2021.07.04. 13:06 Főleg a Retro? Akkor a Best? :blush:
Hát ok, ott is van kavarodás, de én már hetek óta csak Best FM-et hallgatok és mindezek ellenére szeretem, és nem akarok elkapcsolni. Viszont ugyanez a Retro esetében nem igaz. Nem tudom hosszú ideig hallgatni, pont a Beci45 által leírtak miatt.
 #193231  Szerző: noartist

Tomi76 írta: 2021.07.04. 11:18
Beci45 írta: 2021.07.03. 12:29Persze, a retro szó értelmezése több felől is lehetséges. Viszont egy olyan rádióban, ahol eddig az Eruption, Modern Talking, Abba jelentette javarészt a retrót, nem hinném, hogy egy ATB vagy egy Groovehouse belefér a rotációba. Persze, neked és nekem már retronak számít egy 1999-es dance sláger, viszont a Retro eddigi celközönségének (vagy azoknak, akiknek eredetileg indult) már egyáltalán nem az. Számukra ez egy elkapcsolási faktor. Ahogy mondjuk neked egy Eruption. Ő meghallgatja a One Way Ticketet, utána meghallja a “tuc-tuc” ATB-t és elkapcsol. Te meghallgatod mondjuk a Groovehouse- Vándort, utána meg jön egy LGT. Te meg azért kapcsolsz el.
Ezzel viszont egyetértek. Valóban ez a katyvasz a korszakok között valóban rosszul hangzik nagyon. Ahogy korábban is írtam, eleve hozzá sem kellett volna nyúlni az egészhez. A Rádió 1 és a Best FM ki tudta volna tölteni az űrt. De így most mind a három rádió valahogy még keresi az irányvonalat, de főleg a Retro. Szerintem.
Főleg a Retro? Akkor a Best? :blush:
 #193228  Szerző: Tomi76

Beci45 írta: 2021.07.03. 12:29Persze, a retro szó értelmezése több felől is lehetséges. Viszont egy olyan rádióban, ahol eddig az Eruption, Modern Talking, Abba jelentette javarészt a retrót, nem hinném, hogy egy ATB vagy egy Groovehouse belefér a rotációba. Persze, neked és nekem már retronak számít egy 1999-es dance sláger, viszont a Retro eddigi celközönségének (vagy azoknak, akiknek eredetileg indult) már egyáltalán nem az. Számukra ez egy elkapcsolási faktor. Ahogy mondjuk neked egy Eruption. Ő meghallgatja a One Way Ticketet, utána meghallja a “tuc-tuc” ATB-t és elkapcsol. Te meghallgatod mondjuk a Groovehouse- Vándort, utána meg jön egy LGT. Te meg azért kapcsolsz el.
Ezzel viszont egyetértek. Valóban ez a katyvasz a korszakok között valóban rosszul hangzik nagyon. Ahogy korábban is írtam, eleve hozzá sem kellett volna nyúlni az egészhez. A Rádió 1 és a Best FM ki tudta volna tölteni az űrt. De így most mind a három rádió valahogy még keresi az irányvonalat, de főleg a Retro. Szerintem.
 #193227  Szerző: noartist

Glenn az eredeti nickjével ismét a fórum tagja, miután privátban megbeszéltük a dolgokat. A politika topik újranyitása is felmerült, melynek a feltételeit a következő napokban kidolgozom.

Természetesen nem fogok szemet hunyni bármilyen anyázás felett, de azért szabadabb lesz a moderáció (ennek feladatait teljesen vállalom). Ha a kevés feltételt sem tartjátok majd be, akkor ismét le lesz zárva. Jó lenne viszont, ha megmaradhatna szelepnek. :)

A Retro hírblokkjaihoz: az utóbbi időben valóban jelentős változás történt, nem a jó irányba. Ne feledjük azonban, hogy a triumvirátusból ez az egyetlen KESMA-tag. (Hiszen egy országos kereskedelmi rádiónak egy nonprofit alapítványban a helye… :) ).
 #193226  Szerző: Volvos

Glenn itt van, csak valszeg más néven, talán a régin. De azt nyilván a moderátorok egyből kiszűrnék ha politikailag megnyilvánulna. De ne politizáljunk itt, mert ez egy rádiós topik. Ahogy írtad, jobb lenne arra külön nyitni egyet. Azt meg fel kellene fogni mindenkinek, hogy az 50-70'es zenék NEM retro, hanem OLDIES. Ezt szerintem ők cseszték el az elején, hogy ezzel a névvel azt a korszakot nyomták eleinte túlsúlyba... Az meg, hogy 2000-ben születtek olyan zenék, melyek jóformán ma is megállják a helyüket, attól még 21 évesek. Bárhová soroljuk őket, nem mai slágerek.
 #193225  Szerző: nermalcat

p0tyi írta: 2021.07.03. 22:08 Sorry, szerintem kéne egy politika topic, ahol ezeket karámszerűen mind ki lehetne dühöngeni, moderáció nélkül.
Már volt, csak lezárták, mert annyira eldurvult a helyzet :D http://forum.radiosite.hu/viewtopic.php ... d06ccbe9bb
Most viszont szerintem is érdemes lenne újranyitni legalább a választásig, úgyis elkerülhetetlen, hogy előjöjjön a téma.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 212