RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#93218  Szerző: PooLee

Egyet kifelejtettem: NETÁN MÉGSEM LESZ ANNYIRA ÉLŐ?????
 #93216  Szerző: PooLee

Erre még büszkék is? Vagy milyen kontextusban hangzott ez el? Facebookról viszont eddig is előfordult, hogy szemezgetett, vagy nem? Nem hajlandóak telefonra költeni? Vagy pont jófejségből van ez, hogy ne költsenek a fiatalok a "válság" közepén sms-re? Netán küldeni lehet majd, csak elolvasva nem lesz?
 #93210  Szerző: veterán

Viszont a mai Kulturfitneszben Márton azt mondta, hogy nem fog hallgatói SMS-eket olvasni. Az szerintem nem jó.
 #93205  Szerző: Zsolt

Elképesztő, hogy mennyire elvagytok a rádió nevén. Az új műsorstruktúra meg ugye csak egy kis apróság az MR2 vs. Petőfi mizériához képest.
 #93198  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:Nyugaton mindig csak számok voltak, pl. Ö1, Ö2, Ö3, Bayern 1, BBC1, stb.
Hát igen, ez az, sajnos mi mindig majmoljuk a nyugatot. Arctalan nevek...
Akkor majmoljuk a kommunizmust? Egyébként azelőtt nálunk is Budapest 1-2 volt, tehát nincs majmolás.
 #93196  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:Nyugaton mindig csak számok voltak, pl. Ö1, Ö2, Ö3, Bayern 1, BBC1, stb.
Hát igen, ez az, sajnos mi mindig majmoljuk a nyugatot. Arctalan nevek...
 #93173  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:
mihalylovics írta:Lehet még az is, hogy visszavezetik az MR1-MR2-MR3 megnevezéseket is.
Én remélem, hogy nem (csak hogy ellenszavazat is legyen).
Szerintem helye van annak is. Annak idején, a kommunista országokban volt divat "nagy neveket" adni a közszolgálati rádióknak. Pl. a csehszlovákoknál fontos helyekről nevezték el őket, pl. volt Praha, Vltava, stb.(ma már ott is elétették a ČR-t és egy számot), persze voltak kivételek is.

Nyugaton mindig csak számok voltak, pl. Ö1, Ö2, Ö3, Bayern 1, BBC1, stb.

Nálunk (meg a cseheknél is) összehozták a kettőt. Szerintem így jó.
 #93164  Szerző: Zoey

egon2 írta:10 órától 16:00ig jelentkező Petőfi összes c.műsor,műsorvezető nélküli lesz?Örülök,hogy megújul színesebbé válik a Petőfi rádió.
Szerintem a műsorvezető nélkül említett műsoroknál egyértelmű, hogy azért nem tüntettek fel nevet, mert ugyanúgy változó műsorvezetés lesz, mint eddig (Leirer Tímea, Péczeli Dóra, Szabó Tamás).

Huh, most nézem, milyen zenék mennek mostanság a Petőfin: Madonna, Katy Perry, Mohombi...fura kicsit ilyen neveket látni.

Már nagyon várom a megújulást, de akkor már az arculati elemek is hétfőn megváltoznak? Mert ezt csak 15-ére ígérték. Gondolom egyszerre történik majd ez az összes rádiónál és tévénél. Örülnék, ha visszatérnének az MR kifejezések a rádiók nevei elé.
 #93152  Szerző: egon2

10 órától 16:00ig jelentkező Petőfi összes c.műsor,műsorvezető nélküli lesz?Örülök,hogy megújul színesebbé válik a Petőfi rádió.
 #93141  Szerző: moby67

A Selectort és Szabó Tomit nem említették.
Remélem maradnak!
Mr2-Petőfi kicsit markánsabb kifejezés.
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 626