gabor15 írta:admin írta:Aki a sport miatt hallgatná, az nem tud róla, aki meg a zene miatt, az most eltekert a duma miatt.
Gratula, Petőfi-Szerkesztőség...
LF: Sportközvetítés rádióban? 2011 van!!!
LewyDee: egyetértek.
Én nem tekertem el, de csak azért mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz ebből
. Kb. olyan volt, mint, ha visszamentünk volna az időben, vagy a Kossuthra kapcsoltam volna... Elég lett volna az eredményt közölni és kész. Aki kíváncsi rá az amúgy is megnézi a tv-ben vagy a neten.
A rádiós sportközvetítés 2011-ben ebben a napszakban kizárólag az olyan munkát végzőknek, ahol nincs internet és az úton lévőknek lehet érdekes. 1-2 év múlva már nekik sem lesz érdekes, lévén már nem lehet "butatelefont" kapni, csak olyat, amin van net, ráadásul bagóért.
Merthogy egy ilyne Novotny-féle hangos kommentár (egybként minden tiszteletem az övé) az kábé annyi élményt nyújt a befogadónak, mintha elolvasná a SportGézán. Semmivel sem többet. A legjobb élmény nyilván az, ha a helyszínen szurkol valaki, utána a sorban a tévés közvetítés fotelból.
Namost, promózva alig volt. A kutya nem tudott róla, hogy itt bejelentkezés lesz a sanghaj-i Úszó VB-ről. Tehát akit amúgy érdekelt volna, nem kapcsolt ide.
Akit nem érdekelt, hanem mondjuk a zenefolyamot hallgatta (ami egyelőre teljesen rendben van amúgy - lehetne jobb egy fokkal, de ez más kérdés), az meg eltekert, mert azért ez nem egy 20 mp-es speak volt, hanem kőkemény elkapcsolási faktor.
Nem azért, de ennyiből a Bartókra is mehetett volna. Rendben, azt se kéne bántani, de azért azt mégis alig százezren, ezt meg félmillióan hallgatják naponta. Ha belevesszük, hogy körülbelül a hallgatók 70%-át nem érdekelte, akkor ki lehet kalkulálni melyik volt a nagyobb veszteség.
Ha már az MR1-en a vallási műsort nem lehet BASZTATNI.
Lehetne a Petőfiből aranytojást tojó tyúkot faragni, de most úgy néz ki, hogy a pénznyelő értelmetlen baromság felé tart az egész.
Ati7 írta:Nekem már régen összeállt a kép. Sajna a rádiók úgy tűnik mintha arra költenének, hogy ne hallgassák őket. Áhh hagyjuk felesleges..
(!Tisztelet a kivételnek!)
Persze, nekem is, csak tettetem a hülyét.
Tisztelt rendkívül hozzáértő, tisztogatás utáni, tehát nyilvánvalóan nagyon tiszta MR-vezetőség, tessék megtanulni, hogy a TV-néző tévéMŰSORT a hallgató rádióCSATORNÁT választ!!!