RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#78289  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
pébégáz írta:Nem tudom, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni. Volt egy bő tízperces bejelentkezés, előtte zene, utána zene. Ennyi erővel hírek sem kellenének, csak nonstop zene 24 órában, műsorvezetői megszólalás nélkül.
Azért a hírek más, ott közérdekű információk hangzanak el röviden, lényegre törően, néhány percben. Itt meg most volt egy mondhatni unalmas közel negyed órás sportközvetítés, ami a rádió arculatába sehogy sem illet bele.
Szerintem nem feltétlen rossz ötlet a közvetítés a Petőfin, de jobb lett volna, ha csak a rajttól a célbaérésig közvetítik, ami max. 2 perc eredménybeolvasással együtt.
Aztán még később vissza lehet kapcsolni az interjúra, s így, kisebb részletekben talán emészthetőbb az egész.
 #78287  Szerző: markfelt

pébégáz írta:Nem tudom, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni. Volt egy bő tízperces bejelentkezés, előtte zene, utána zene. Ennyi erővel hírek sem kellenének, csak nonstop zene 24 órában, műsorvezetői megszólalás nélkül.
Reméltem, hogy leesik, hogy itt nem a tízperces bejelentkezésről van szó, hanem szakmaiságról, logikáról, józan paraszti észről.
És egy irányról, ami felé most elindult a Petőfi Rádió, mondhatni első lépcsőfok.

Éééés ilyenkor mindig jöhetnek tök jogosan az olyan vélemények, hogy: "ez legyen a legnagyobb probléma".
 #78284  Szerző: mlaszlo

Azért a hírek más, ott közérdekű információk hangzanak el röviden, lényegre törően, néhány percben. Itt meg most volt egy mondhatni unalmas közel negyed órás sportközvetítés, ami a rádió arculatába sehogy sem illet bele.
 #78281  Szerző: pébégáz

Nem tudom, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni. Volt egy bő tízperces bejelentkezés, előtte zene, utána zene. Ennyi erővel hírek sem kellenének, csak nonstop zene 24 órában, műsorvezetői megszólalás nélkül.
 #78280  Szerző: markfelt

gabor15 írta:...
Erre csak azt tudom mondani, hogy egy marék döglött molylepke is nagyobb szakmaisággal vezetné a közrádiót. És a köztévét.

Az MTI-ről nem is beszélve.

Igazi élmény, amikor egy MTI felületről bemásolandó rádiós hírt százszor el kell olvasnom és 10 helyesírási hibát meg a totttál értelmetlen mondatokat kell javítanom benne.

Ijen álamban éllünk.
 #78279  Szerző: Ati7

a döntés a hallgatónál ill. nézőnél.
 #78278  Szerző: gabor15

admin írta: A rádiós sportközvetítés 2011-ben ebben a napszakban kizárólag az olyan munkát végzőknek, ahol nincs internet és az úton lévőknek lehet érdekes. 1-2 év múlva már nekik sem lesz érdekes, lévén már nem lehet "butatelefont" kapni, csak olyat, amin van net, ráadásul bagóért.

Merthogy egy ilyne Novotny-féle hangos kommentár (egybként minden tiszteletem az övé) az kábé annyi élményt nyújt a befogadónak, mintha elolvasná a SportGézán. Semmivel sem többet. A legjobb élmény nyilván az, ha a helyszínen szurkol valaki, utána a sorban a tévés közvetítés fotelból.

Namost, promózva alig volt. A kutya nem tudott róla, hogy itt bejelentkezés lesz a sanghaj-i Úszó VB-ről. Tehát akit amúgy érdekelt volna, nem kapcsolt ide.

Akit nem érdekelt, hanem mondjuk a zenefolyamot hallgatta (ami egyelőre teljesen rendben van amúgy - lehetne jobb egy fokkal, de ez más kérdés), az meg eltekert, mert azért ez nem egy 20 mp-es speak volt, hanem kőkemény elkapcsolási faktor.

Nem azért, de ennyiből a Bartókra is mehetett volna. Rendben, azt se kéne bántani, de azért azt mégis alig százezren, ezt meg félmillióan hallgatják naponta. Ha belevesszük, hogy körülbelül a hallgatók 70%-át nem érdekelte, akkor ki lehet kalkulálni melyik volt a nagyobb veszteség.

Ha már az MR1-en a vallási műsort nem lehet BASZTATNI.

Lehetne a Petőfiből aranytojást tojó tyúkot faragni, de most úgy néz ki, hogy a pénznyelő értelmetlen baromság felé tart az egész.
Inkább arra gondoltam, hogy este, munka után tv-ben vagy neten úgy is megnézi akit érdekel. Egyébként teljesen egyetértek: nem a Petőfire való a sportközvetítés. Sokkal jobban eltudnám képzelni a Kossuthon. Lehet jobban célba találna, elvégre az a "szavak ereje". ;)
 #78277  Szerző: markfelt

Holnap elképzelhető, hogy moderálom magam.
 #78276  Szerző: markfelt

gabor15 írta:
admin írta:Aki a sport miatt hallgatná, az nem tud róla, aki meg a zene miatt, az most eltekert a duma miatt.

Gratula, Petőfi-Szerkesztőség...

LF: Sportközvetítés rádióban? 2011 van!!!
LewyDee: egyetértek.
Én nem tekertem el, de csak azért mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz ebből :D. Kb. olyan volt, mint, ha visszamentünk volna az időben, vagy a Kossuthra kapcsoltam volna... Elég lett volna az eredményt közölni és kész. Aki kíváncsi rá az amúgy is megnézi a tv-ben vagy a neten.
A rádiós sportközvetítés 2011-ben ebben a napszakban kizárólag az olyan munkát végzőknek, ahol nincs internet és az úton lévőknek lehet érdekes. 1-2 év múlva már nekik sem lesz érdekes, lévén már nem lehet "butatelefont" kapni, csak olyat, amin van net, ráadásul bagóért.

Merthogy egy ilyne Novotny-féle hangos kommentár (egybként minden tiszteletem az övé) az kábé annyi élményt nyújt a befogadónak, mintha elolvasná a SportGézán. Semmivel sem többet. A legjobb élmény nyilván az, ha a helyszínen szurkol valaki, utána a sorban a tévés közvetítés fotelból.

Namost, promózva alig volt. A kutya nem tudott róla, hogy itt bejelentkezés lesz a sanghaj-i Úszó VB-ről. Tehát akit amúgy érdekelt volna, nem kapcsolt ide.

Akit nem érdekelt, hanem mondjuk a zenefolyamot hallgatta (ami egyelőre teljesen rendben van amúgy - lehetne jobb egy fokkal, de ez más kérdés), az meg eltekert, mert azért ez nem egy 20 mp-es speak volt, hanem kőkemény elkapcsolási faktor.

Nem azért, de ennyiből a Bartókra is mehetett volna. Rendben, azt se kéne bántani, de azért azt mégis alig százezren, ezt meg félmillióan hallgatják naponta. Ha belevesszük, hogy körülbelül a hallgatók 70%-át nem érdekelte, akkor ki lehet kalkulálni melyik volt a nagyobb veszteség.

Ha már az MR1-en a vallási műsort nem lehet BASZTATNI.

Lehetne a Petőfiből aranytojást tojó tyúkot faragni, de most úgy néz ki, hogy a pénznyelő értelmetlen baromság felé tart az egész.
Ati7 írta:Nekem már régen összeállt a kép. Sajna a rádiók úgy tűnik mintha arra költenének, hogy ne hallgassák őket. Áhh hagyjuk felesleges..
(!Tisztelet a kivételnek!)
Persze, nekem is, csak tettetem a hülyét. :D

Tisztelt rendkívül hozzáértő, tisztogatás utáni, tehát nyilvánvalóan nagyon tiszta MR-vezetőség, tessék megtanulni, hogy a TV-néző tévéMŰSORT a hallgató rádióCSATORNÁT választ!!!
 #78275  Szerző: Ati7

Nekem már régen összeállt a kép. Sajna a rádiók úgy tűnik mintha arra költenének, hogy ne hallgassák őket. Áhh hagyjuk felesleges..
(!Tisztelet a kivételnek!)
  • 1
  • 452
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 626