RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#37131  Szerző: Nightman01

Nekem az a tapasztalatom,hogy mindenütt gond van a DX-eléssel,(már ha jelerősítőt is használni akarsz pl..) ahol ,,minimum,, helyi rádió ad.. Sőt,már helyi se kell,nézzétek meg a Kossuth átjátszóit pl.. Azért még akad pár remek hely DX-elni. Én legutóbb pl Szolnokon a Jubileum téri 24-es 23.emeletén jártam ,,egy szál,, telóval,headsettel.. Tán hihetetlen,de nem nagyon volt üres freki 87.5-108-Mhz-ig.. :)
 #37127  Szerző: Pasa

Hát én meg irigylem a békéscsabaiakat! Igazi DX-paradicsom lehet ott, alacsony zajszint mellett. :yes:
Én itthon kb. 10 éve leszoktam az FMDX-ről emiatt...
 #37118  Szerző: joe

Gyurii91 írta: Én inkább arra voksolnék, hogy minden szólna úgy, mint a Csaba.. :S
Tudom, Békéscsaba belvárosában az országos adók vétele nagyon gyér, de sajnos ez nem egyedüli eset...hasonló a helyzet pl. Szekszárdon ill. Tatabányán is. Debrecenhez hasonlóan Békéscsabán is lett volna lehetőség az országos hálózathoz reléket kijelölni, de ezt 1997-ben mégsem tették meg...akkor sem volt fontos Békés megye...Joe
 #37101  Szerző: Gyurii91

joe írta:
Gyurii91 írta:Na Békés déli része olyan, mint Debrecenben Komádi...

Bár még szerencse, hogy van szentei átjátszó..
Még szerencse, hogy nincs közelebb gerincadó, így lehet DX-elni...Joe
Én inkább arra voksolnék, hogy minden szólna úgy, mint a Csaba.. :S
 #37083  Szerző: joe

Gyurii91 írta:Na Békés déli része olyan, mint Debrecenben Komádi...

Bár még szerencse, hogy van szentei átjátszó..
Még szerencse, hogy nincs közelebb gerincadó, így lehet DX-elni...Joe
 #37080  Szerző: Gyurii91

Na Békés déli része olyan, mint Debrecenben Komádi...

Bár még szerencse, hogy van szentei átjátszó.. :unott:
 #37073  Szerző: donder

Gyurii91 írta:
LuciFerko írta:Mikor voltam Békéscsabán telefonnal a belvárosba jóformán nem jött se a petőfi, se a danubius, se a sláger. bezzeg az Info Pro üvöltött :shock:
Igen, fura..
Debrecenben is minek a 101.1 ott a 101.6? Meg minek Miskolcra amikor ott van Tokaj? :D
Gyurii91 ha tudnád hogy Debrecenben milyen szarul jön a 101,6... Komádiról Debrecenbe jóformán csak TV Two jön full tisztán, a többi adása is jön, de nem olyan élvezhető kategóriában... Tokaj meg szépen jön rádióadásokban, de ami a TV-ket illeti szinte semmi. Kell az a Pallagi átjátszó...
 #37071  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:Mikor voltam Békéscsabán telefonnal a belvárosba jóformán nem jött se a petőfi, se a danubius, se a sláger. bezzeg az Info Pro üvöltött :shock:
Igen, fura..
Debrecenben is minek a 101.1 ott a 101.6? Meg minek Miskolcra amikor ott van Tokaj? :D
 #37069  Szerző: donder

:hehe:
 #37059  Szerző: LuciFerko

Mikor voltam Békéscsabán telefonnal a belvárosba jóformán nem jött se a petőfi, se a danubius, se a sláger. bezzeg az Info Pro üvöltött :shock:
  • 1
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 541