RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#71742  Szerző: donder

az igaz, szerintem azért mert a Bartóknak nincs annyi hallgatottsága, a Petőfi meg szerzett hallgatottságot a zene végett...

Két talkrádió? A mostani Petőfin nincs annyira sok duma (reklámok kevesek vannak szerencsére,zene annál több, max egy pár részlet az elbeszélgetésekből amiket zenészekkel végeznek, meg pár intro)

A régi Petőfi meg úgy volt jó ahogy van... azoknak a maradékait kellene visszaállítani maradéktalanul... Vagy ha meg nem megy akkor meg időszakos felosztásban is mehetne... De a legjobb mondom a Petőfi 1-2lenne (Mint a BBC-nél...)

Pénz meg van ott, nem hiszem el hogy nincsen.. Ha nem lenne, nem költenének annyit apolitikusok magukra... (Mindegy, nem off-olok politikával...) de akkor is... Van ott lóvé, csak elcsalják, elsikkasztják.. játszanak ott, csak bábuk... :X.: :stare:
 #71741  Szerző: moby67

Ha elindul valamikor a digitális rádiózás talán akkor.
A Kossuth műsorszerkezete hasonlít a régi Petőfire is,emiatt nagy hiba lenne el ölni az újat. Így legalább a két csatornát hallgatják közel annyian mint a kereskedelmiket. Meg minek két országos talkrádió? Mert két kereskedelmi van?
Mostanában amik helyiek indulnak szinte mind az. (Gazdasági,Európa,Klubrádió stb..) Érdekes hogy a Bartók adásait is itt hirdetik, így akarnak hallgatókat toborozni?
 #71736  Szerző: donder

Az "új"-rólmég annyit hogy mióta hallgatom rendszeresen (lassan 1,5hnapja, észrevettem hogy a duma kevés, de lényegretörő, zene oké, annyit leszámítva hogy például "Adele - Someone Like You" c. számát 3 szor hallom egy nap, de ez még mindig fényévekre van előre a "Rádijó igazi mai sláger megy 1" től.... :sealed:
 #71735  Szerző: donder

naigen.. sajnos...

Én személy szerint mind a kettő Petőfivel ki voltam/vagyok békülve... Annyi a bajom hogy az egyik már nem szól..

Pénz: Ott az állam, beígértek hogy változás lesz.. Szerintem egy vállalkozó szellemű embernek, vagy társaságnak (mondjuk aláírás gyűjtéssel (petícióval)) be lehetne nyújtani egy úgymond "igényt" vagy hasonlót hogy hozzák vissza a régi Petőfit, illetve lehetőleg a régi embereket visszacsábítani, illetve újakat (DE JÓKAT!!!!) toborozni...
Tudom hogy ez kvázi megvalósíthatatlan, de ha például mi itt a rádiósite.hu-n összefogunk, talán, esetleg, halvány remény már lenne rá hogy feltámadjon poraiból az IGAZI PETŐFI (Ésmost ne essen félreértés az ÚJ IS MEGLEHETŐsEN JÓ, ZENEI SZEMPONTBÓL...)
Ha meg ez nem segít, akkor nincsremény..:S
 #71701  Szerző: Mikee0824

donder írta:a régi Petőfi rádió is jó volt, a mostani is jó szerintem (pár hibtleszámítva)
Szerintem elférnének egymás mellett ugy mint Petőfi 1 és 2...
Úgy érted, hogy egy másik frekicsomagra jöhetne a régi tematikájú Petőfi? Lehet, lenne rá igény, csak az a gáz, hogy tudtommal több országos frekicsomagot már nem lehetne kihasználni, sőt meg sem lehetne pályázni az FM sávon, mert már így is elég telített... Más kérdés, ha helyi adók szűnnek meg, mert az általában csak lokális szinten üti ki a telítést...

És ha már felhoztad a Petőfi 1 és Petőfi 2 ötletet, ajánlom, kukkants rá a BBC Radio honlapjára: http://www.bbc.co.uk/radio na ott aztán van választék, csak ugye, Angliát ne tévesszük össze Magyarországgal... :P :D Kénytelenek vagyunk belátni, hogy nem nagyon van realitása egy BBC-színvonalú médium megvalósításának Magyarországon, mert az anyagi keretek miatt életképtelen lenne a működtetés, még akkor is, ha az állam a tulajdonos. Merthogy a magyar állam is szegény ám az angol államhoz képest. Tervezgetni, meg koncepciókat másolgatni lehet, de kérdem én, a pénzt ki teremti meg rá?
 #71642  Szerző: djlacee

benjamin írta:Szerintem meg elég egy kossuth rádió.
vagy inkább MR1-Kossuth
 #71640  Szerző: benjamin

Szerintem meg elég egy kossuth rádió.
 #71639  Szerző: moby67

akos9277 írta:
egon2 írta:A Régi Petőfi Rádió utolsó perce 2007.05.31.
http://www.youtube.com/watch?v=4WeBxTeX ... ideo_title

Monoszkop nevű feltöltőnek elég sok régi rádiós felvétele van.
"Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi..."

Dehogy nem: A Bartók szinte érintetlen maradt!
Látszik is a hallgatottságán...
 #71632  Szerző: donder

a régi Petőfi rádió is jó volt, a mostani is jó szerintem (pár hibtleszámítva)
Szerintem elférnének egymás mellett ugy mint Petőfi 1 és 2...
  • 1
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 626