Ha én a politikai behatást nézném egy rádióban, akkor egy csatorna sem lenne betárolva a kocsimba/telómba, hanem MP3-at hallgatnék. De azt meg nem lehet mindenhol hallgatni.
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...
Hát reméljük nem akarja Koltai bácsi ennél jobban átalakítani, legfeljebb "finomhangolni" kár lenne "nemzetivé" pontosabban "gárdistásan nagyonmagyarrá" tenni, valljuk be akkor semmit nem érne. Akkor szerintem sokan töröljük a tunerjeinkből az MR2-tőt.
Jut eszembe: a névváltoztatás okozta csalódottság mellett pozitív véleményem is van: a Facebookos interaktivitás és a viszonylag érdekes témák emészthető hosszúságú feldolgozása kifejezetten pirospontot érdemlő! A félelmem viszont az, hogy nem ez volt a cél, hanem ez csak átmeneti állapot, korábbi nyilatkozatban ugyanis népnemzeti folkrockadóvá alakítást említett koltaikollega. De nem akarom azt a bizonyos gonosz, szarvas figurát a falra mázolni...
Ja, én is észrevettem múltkor a változást, de másnap ugyanúgy visszaállt, legalábbis a kossuthon biztos. Még aznap volt a Kossuthon olyan RDS is
amely csak "MR 1" volt kb. 2 órahosszáig, aztán visszaállt.
Szerintetek milyen lesz az új logo?
Szerintem tök jó név, hogy "Emerkettő Petőfi Rádió", nem kellene változtatni rajta.
Mondjuk, egyre többször lehet hallani Petőfi Rádiózást, a műsorban.
Ne feledjük, hogy volt olyan is, amikor a szignálokban csak "MR2" hangzott el, és egy rövid ideig az RDS is csak azt tartalmazta. Aztán valaki(k) hatására visszacsinálták. Én örültem neki. Most a másik véglet történik; titkon reménykedem, hogy hátha most is észhez térnek. Az "MR2-Petőfi" egyszerre tiszteli a hagyományokat, és egyszerre megfelel úgymond az európai elvárásoknak, már ha szabad ilyet mondanom. De a lényeg, hogy egy tökéletes kompromisszum (volt?)... már csak ezért is meg kellene tartani!!!
Adele - Someone Like You számát egyszerűen kénytelen vagyok elkapcsolni, annyira nem tetszik, pláne reggel, pedig az énekes nő hangja abszolut lenyűgöző!
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...