RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#70911  Szerző: Richmonde

Gyurii91 írta:Reggel 9:00 előtt csak KOSSUTH, PETOFI, BARTOK aztán 9 után meg volt dinamikus MR1,2,3 RDS. Most is dinamikus, de elég beteg az RDS, alig akar "ugrálni" a helyi Kossuth.

Továbbra is tartom nem szabadna semmibe belenyúlni, max a Bartókból vmit kihozni...
Ez most megint a tipikusan "majdmimegmutatjuk" magyar hozzáállás. Végülis le lehet szarni az évek alatt felépített MR 1, 2, 3 brandet. Valamiért ez jól működik máshol lásd: HRT, SRO, BBC, OE, RR stb, stb... Fölösleges volt hozzányúlni.
 #70910  Szerző: markfelt

Ákos - A fénybe nézz
Beck - Loser
Bruno Mars - Just The Way You Are
Diddy-Dirty Money - Coming Home
Example - Won't Go Quietly
Karen Ramirez - Looking For Love
Mark Ronson - Somebody To Love Me
Neon Trees - Animal
Oasis - Wonderwall
Rihanna & Eminem - Love The Way You Lie
U2 - Beautiful Day
Wolf Kati - Szerelem, miért múlsz?

stb.

Az az irány, amit nyilatkoztak: közszolgálati pop-rock rádió. Az 50%-os magyarzene-arányt is ügyesen megoldották és inkább előnyére vált a rádiónak.
 #70656  Szerző: Rádiós

Mindenkinek más a hallgatható! Beszéltek itt is mindenféle zöldséget a hallgatottságról! Egy országos rádió 4-5 % hallgatottsággal nem elég jó! Miután legjobb pillanatában is, pár városban 9 százalékig szökött a egy-egy korosztályban a hallgatottság, nem is csodálom, hogy változtatnak rajta. Mondjuk szerintem sem lesz jobb! Azért az Akusztikot én is sajnálnám!
 #70616  Szerző: moby67

Gabeedj írta:Nem tudom miért az Mr2 az amit keverni kavarni kell,ott a Bartók,jobb lenne annak a hallgatottságát hizlalnák fel,hiszem Petőfi működik és hozza a szintet és ide már maguktól jönnek a hallgatók és nem kényszerből .Kíváncsi leszek arra,hogy mi sül ki az egészből,ha hozzányúlnak ,akkor inkább csak kiigazítás legyen,de nem teljes szétverés ...
A Koltay azt igérte nyilatkozataiban NEM bántják a csatornát,sőt hallgatottabbá akarják tenni. Persze még mindig lehetnek ki rúgott "ócskapetőfisek" akik vissza akarnak sündörögni a közmédiába hallgathatatlan műsoraikkal.
 #70615  Szerző: LewyDee

alopisz írta:annyira utálom, hogy mindig lemaradok a moderált szövegekről. :shoot:
Ilyen ez a médiatörvény :)
 #70611  Szerző: Gabeedj

Nem tudom miért az Mr2 az amit keverni kavarni kell,ott a Bartók,jobb lenne annak a hallgatottságát hizlalnák fel,hiszem Petőfi működik és hozza a szintet és ide már maguktól jönnek a hallgatók és nem kényszerből .Kíváncsi leszek arra,hogy mi sül ki az egészből,ha hozzányúlnak ,akkor inkább csak kiigazítás legyen,de nem teljes szétverés ...
 #70609  Szerző: chromsix

Végül is világzene megy a Petőfin saját bevallásuk szerint is, abba aztán pedig sokminden belefér, addig katt máshová amíg valakinek nem tecc.
 #70608  Szerző: Zoey

Nem értem, egy közszolgálati rádió esetében miért kell csodálkozni azon, hogy az Egyház legnagyobb ünnepén vallási témájú, jellegű dalok is felcsendülnek. Én megértem, hogy ez egy zenei csatorna, de ezek még azért annyira nem szélsőséges esetek, tudtak volna mégjobban elütő dalokat is találni. De a belinkelt cikkben is benne van, hogy ezek húsvét miatt szólalnak meg.
alopisz írta:annyira utálom, hogy mindig lemaradok a moderált szövegekről. :shoot:
Én is így vagyok vele, nyugi ;) De ha annyira durva volt, talán jobban is járunk, ha nem tudjuk meg, mit írt benne...
 #70602  Szerző: Gyurii91

Reggel 9:00 előtt csak KOSSUTH, PETOFI, BARTOK aztán 9 után meg volt dinamikus MR1,2,3 RDS. Most is dinamikus, de elég beteg az RDS, alig akar "ugrálni" a helyi Kossuth.

Továbbra is tartom nem szabadna semmibe belenyúlni, max a Bartókból vmit kihozni...
 #70601  Szerző: alopisz

annyira utálom, hogy mindig lemaradok a moderált szövegekről. :shoot:
  • 1
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 626