Ugyan egy másik fórumban egy ideje már tárgyalgatjuk, de ide is kívánkozik: az ominózus "Blah Blah Blahról" van szó. Ez a szám mindent elmond a Rádió 1-ről, a totális inkompetencia, a hozzá nem értés, a zenei szerkesztés csődje. De miért is? Az egyik ok, Armin Van Buurennek az összes többi száma jól sikerült, szerintem igényes és trendi popzene (Therapy, Sex Love and Water, stb.). Erre nekiáll a Rádió 1, és nyomja éjjel-nappal a legvacakabbra sikerült számát, miközben a többit, ami legalább színvonalas, egyáltalán nem játszotta. A másik ok, ez az egyetlen olyan szám, ami még újnak számít, ha nem is vadonatújnak, és napi rotációban van. Vagyis képes kiválasztani a Rádió 1 az egyetlen olyan újnak mondható felvételt, ami szerintem ott van az év 5 legsilányabb zenéje közt. Más újat meg nem játszik napközben. Gratula.
DRoland írta: ↑2019.04.04. 18:18Én a 95,8 - 99,4 - 95,6 körül mozgok Zalában, de ezek nincsenek elcsúszva egymáshoz képest99.4 és a 95.6 között van kb 10-15 másodperces eltérés és a 99.4 jóval csúnyábban és kissé hallkabban is szól.
Hollád és Galambok közt igencsak zavaró a 7-es úton, oda-vissza váltogat az autórádió.
Ráadásul ma délelőtt a 99.4-et hallgatva, egyszer csak jóval gyengébb lett az adó, mint előtte. De ez már nem a kocsiban, hanem bent az épületben, egy konyhai rádión tapasztalva írom.