Látom, újra előjött a Poptarisznya-téma. Most már én is úgy kezdem, hogy bocs, akit ezzel megsértek, de ez a műsor süllyedt olyan szintre, hogy abból a sávból annak ellenére kitakarítanám, hogy amíg nem a retron ment a műsor, kifejezetten jó volt, pörgős volt, és rengeteg olyan újdonságot mutatott be, amit semmilyen más hazai rádió sem. Azt már felesleges is elismételnem, hogy akármikor rátekertem, pl. múlt vasárnap is, egyből a Dr Albánok és Whigfieldek repkedtek. Úgy tűnik, B. Tóth egyszerűen már semmi mást nem ismer vagy inkább akar játszani a 90-es évekből. Én is szeretem az igényes elektronikus zenét, de az nem a Captain Jack, Scooter, Aqua, Dj Bobo és Mr. President-színvonal, pláne nem heti felosztásban (mert ezek soha egyetlen adásból ki nem maradnának már), hanem nálam Moby, Fragma, ATB, Real McCoy, La Bouche, Gigi D'Agostino, Paul Van Dyk és még nagyon sokan mások. Nem véletlen, hogy ezek azok az előadók bizonyítottak Németországon kívül Angliában az USÁ-ban ill. világszerte, és nem a legalja, amivel B. Tóth hétről-hétre megörvendeztet minket (míg az általam felsoroltakkal egyszer sem). Azért ugye nem baj, ha erre a szerkesztési hibára időnként felhívjuk ebben a topikban a figyelmet. Illetve arra még igen, hogy a Poptarisznya tracklistája december 13. óta nem frissül, mint ahogy úgy tűnik, a playlistje sem soha már... ha ilyen szinten leszarja a műsorát a műsorvezető, és ennyit tud kihozni az egészből, akkor nekem ne akarja a napi rotációt "felülírni" vagy felülmúlni, mert erre nem képes - szerintem. Részemről egy időre a témát lezártam, a műsorról eltekertem, a többieké a szó. Köszöntem a figyelmet.