RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#192484  Szerző: shadoe

Látom, újra előjött a Poptarisznya-téma. Most már én is úgy kezdem, hogy bocs, akit ezzel megsértek, de ez a műsor süllyedt olyan szintre, hogy abból a sávból annak ellenére kitakarítanám, hogy amíg nem a retron ment a műsor, kifejezetten jó volt, pörgős volt, és rengeteg olyan újdonságot mutatott be, amit semmilyen más hazai rádió sem. Azt már felesleges is elismételnem, hogy akármikor rátekertem, pl. múlt vasárnap is, egyből a Dr Albánok és Whigfieldek repkedtek. Úgy tűnik, B. Tóth egyszerűen már semmi mást nem ismer vagy inkább akar játszani a 90-es évekből. Én is szeretem az igényes elektronikus zenét, de az nem a Captain Jack, Scooter, Aqua, Dj Bobo és Mr. President-színvonal, pláne nem heti felosztásban (mert ezek soha egyetlen adásból ki nem maradnának már), hanem nálam Moby, Fragma, ATB, Real McCoy, La Bouche, Gigi D'Agostino, Paul Van Dyk és még nagyon sokan mások. Nem véletlen, hogy ezek azok az előadók bizonyítottak Németországon kívül Angliában az USÁ-ban ill. világszerte, és nem a legalja, amivel B. Tóth hétről-hétre megörvendeztet minket (míg az általam felsoroltakkal egyszer sem). Azért ugye nem baj, ha erre a szerkesztési hibára időnként felhívjuk ebben a topikban a figyelmet. Illetve arra még igen, hogy a Poptarisznya tracklistája december 13. óta nem frissül, mint ahogy úgy tűnik, a playlistje sem soha már... ha ilyen szinten leszarja a műsorát a műsorvezető, és ennyit tud kihozni az egészből, akkor nekem ne akarja a napi rotációt "felülírni" vagy felülmúlni, mert erre nem képes - szerintem. Részemről egy időre a témát lezártam, a műsorról eltekertem, a többieké a szó. Köszöntem a figyelmet. :)
 #192482  Szerző: nermalcat

csirbesz írta: 2021.05.19. 21:22 lehet találgatni, hogy mely kiváló szakemberekkel fog bűvülni a Best FM-es szupercsapat.
Szerintem a két nappali shift marad, csak lerövidítve és eltolva, reggelre meg csinálnak valami morning show-szerűséget. Én egy olyasmi borzalomra számítok, mint ami a Neón volt pár hétig Bochkorék előtt, az az "ezeröcsi" vagy mi a fene Ganxtával meg egy másik jómadárral.
 #192480  Szerző: csirbesz

Beci45 írta: 2021.05.19. 18:17
nermalcat írta: 2021.05.19. 18:12
potyi írta: 2021.05.02. 13:33 Bocs mindenkitől, akit ezzel megsértek, de borzalmas a Poptarisznya. Egyáltalán nem való erre a rádióra már. :( Kapjon egy külön frekit, vagy nem tudom.
Szerintem nem sokkal rosszabb a sima rotációnál, igaz, egyáltalán nem erős a mezőny. Nálam zeneileg az abszolút negatív csúcs a péntek-szombat esti kamumix, szerintem ott direkt a legszarabb, legigénytelenebb régi noname tánc"zenéket" szedik össze. A másik borzalom az "éjszakai mesék" az erotikusra processzált hangú csajjal, aki Klamancsek szerint még a technikához is hülye, és el is tudom képzelni, hogy tényleg így van. Nem tudom, ki a fenét érdekel, hogy betelefonál pár önbizalomhiányos középkorú hölgyemény, és ujjongva elmeséli, hogy sikeresen megdugatta magát egy 25 éves szingli informatikussal... Oké, páran biztos erre hegyezik a cerkát, de komolyan elég ez a színvonal az egyetlen országos kerrádióban?
Valószínű csak is azért van a rádiónál, mert már jól ismerte Sivákot. Sivák ügyesen helyet csinált a tehetségtelen haveroknak.
sajnos így van. lehet találgatni, hogy mely kiváló szakemberekkel fog bűvülni a Best FM-es szupercsapat.
 #192468  Szerző: Beci45

nermalcat írta: 2021.05.19. 18:12
potyi írta: 2021.05.02. 13:33 Bocs mindenkitől, akit ezzel megsértek, de borzalmas a Poptarisznya. Egyáltalán nem való erre a rádióra már. :( Kapjon egy külön frekit, vagy nem tudom.
Szerintem nem sokkal rosszabb a sima rotációnál, igaz, egyáltalán nem erős a mezőny. Nálam zeneileg az abszolút negatív csúcs a péntek-szombat esti kamumix, szerintem ott direkt a legszarabb, legigénytelenebb régi noname tánc"zenéket" szedik össze. A másik borzalom az "éjszakai mesék" az erotikusra processzált hangú csajjal, aki Klamancsek szerint még a technikához is hülye, és el is tudom képzelni, hogy tényleg így van. Nem tudom, ki a fenét érdekel, hogy betelefonál pár önbizalomhiányos középkorú hölgyemény, és ujjongva elmeséli, hogy sikeresen megdugatta magát egy 25 éves szingli informatikussal... Oké, páran biztos erre hegyezik a cerkát, de komolyan elég ez a színvonal az egyetlen országos kerrádióban?
Valószínű csak is azért van a rádiónál, mert már jól ismerte Sivákot. Sivák ügyesen helyet csinált a tehetségtelen haveroknak.
 #192466  Szerző: nermalcat

#192460  Szerző: Beci45

kovlaj122 írta: 2021.05.14. 23:31 A Rádió 1 és a Retro Rádió megújulása után a Best FM-nél is változások jönnek. Erről a programigazgató, Sivák Péter mesélt az Indexnek. Azt is elárulta, miként lehet a három adót jól működtetni egyszerre, és milyen a munka a két legismertebb rádióssal, akik közül Sebestyén Balázs a műsorával azért már jó pár milliós büntetést összeszedett.

https://index.hu/fomo/2021/05/14/radio- ... o-interju/
Addig sehogy sem lehet egyik adót sem jól működtetni, míg ő a head of programming. Remélem ezt az elvakult tulaj is észreveszi minél hamarabb. Már a Retro átalakításánál is látszott, hogy ez az ember kártékonyabb, mint azt sokan gondolták. Csak is a saját dilettáns ötleteit követi, s saját ambícióit szeretné megvalósítani. A Best FM átalakításával ez teljesen bebizonyosul. Mivel volt egyszer egy Sláger rádió, meg Rock FM, ezért most, hogy ő lett valami elvetemült ötlet árán a programigazgató, mindenképp meg kell csinálnia újra ezeket az adókat. Nagyon eredeti.
 #192454  Szerző: potyi

Bogarássza elő a bánat a pályázati felhívást, de úgy emlékszem, hogy benne volt az a kitétel, hogy 6-8 közt nem lehet 12-es karikás műsor, csak gyerekbarát, vagy 6-os karikás műsorszám. Ez amúgy teljesen jogos, mert akkor viszik suliba a gyerekeket.

Magyarul Bochkoron 6-8 közt erős szájkosár van, 8-10 közt pedig egy gyengébb szájkosár. Necces dolog, mert egy nagyobb hiba és ugrott a +5 év.
 #192440  Szerző: Glenn

noartist írta: 2021.05.19. 06:46Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
Erre a mocsokra még a 18-as is kevés lenne, úgyhogy mindegy... :x
 #192429  Szerző: knoskamatee

noartist írta: 2021.05.19. 06:46 Csak most vettem észre, hogy 6-os a reggeli sáv korhatár-besorolása. Mi indokolhatja ezt? Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
ezt még a Hepi-Hudák párostól örökölték, amikor még úgy volt, hogy gyermek barát morning showt kell csinálni. azóta nem tudom, hogy szeződés módosítás történt e és lazábban veszik e ott fentről.
egyébként nem megy végig 6-os korhatárral. ha jól emlékszem 8 óra után már tizenkettessel megy.
 #192428  Szerző: noartist

Csak most vettem észre, hogy 6-os a reggeli sáv korhatár-besorolása. Mi indokolhatja ezt? Miért nem biztosítják be magukat a 12-essel?
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 213