RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#69060  Szerző: lali87

:gülü2: Köszönjük EMESE......
 #69019  Szerző: Gyurii91

Lehet látják, hogy f*kázza a nép Radio1-et a Wavin' flag, és a waka waka miatt, és ezért nem játszanak focivébés zenéket... :shock:
 #68997  Szerző: csokie

Én meg vagyok elégedve az MR2-vel, csak egyetlen problémám van vele: felkapnak egy számot, 4 óránként játsszák, aztán hirtelen eltűnik a süllyesztőben, és többet nem is játsszák max egy hónapban egyszer. Belga - Focivébé 2026, Kaukázus - Szalai Éva, stb hová tűntek a zenei repertoárból?
 #68959  Szerző: moby67

benjamin írta:Érdekes hogy közszolgálati rádión ilyen szignálokat nyomattak.
:D Így kell ezt csinálni!
Szerintem a Horváth Gergely találta ki. Nem primitív volt mint a Jáksó-féle. Csak így tovább Mr2!
 #68952  Szerző: benjamin

Érdekes hogy közszolgálati rádión ilyen szignálokat nyomattak.
 #68908  Szerző: csokie

Én meg azt mondom, belefér, nem árt a személyesség. :)
Voltak ám napközbe is bakik, már nem emlékszem pontosan de a hírek előtt volt Péceli Dóránál. És nem bánom hogy benne maradt a felkonfba, emberek vagyunk, előfordul :)
Ja és ez nem igényesség kérdése, hogy ki mit bakizik, Horváth Gergely, Péceli Dóra, Buda Márton, Leirer Tímea, Szabó Tamás stb, bizony elég sokat tettek le arra a bizonyos asztalra.
 #68879  Szerző: DWC

Egy pár napja történt, a hosszú hétvégén, hogy leadtak egy feldolgozást, aminek az eredetije egy közismert '80-as évek-beli rock klasszikus volt. (Ha beugranak a dalcímek, beleírom a postba.) A műsorvezető hölgy felkonfja összefoglalva: eredetileg disco volt, de most rockot csináltak belőle. Hatalmas fail.. Ezt most csak azért írom, mert annak idején lelkendeztek itt páran, hogy milyen jó, hogy többet beszélhetnek a műsorvezetők. Én meg ezek után azt mondom, hogy sok esetben bár maradnának inkább csendben.. Máshol, máskor, más rádiókban is hallottam már ilyet, de én többet várnék egy közszolgálati zenei rádiótól; legalább itt ne bakizzanak ekkorákat.
 #68841  Szerző: Gabeedj

Itt még van színvonal és a 15-ét nézve talán a jövőben is lesz.Mostanában hallatszik,hogy foglalkoznak a rádióval és van gazdája .Csak így tovább Mr-2:)
  • 1
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 626