RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#63710  Szerző: Kiru

Szerintem jobb lesz tőle a Petőfi ha többet beszélhetnek a műsorvezetők . :) Ma délután egész jó kis zenék és műsor ment ! :)
 #63665  Szerző: Gyurii91

Ide 98.8-t mondtak mikor hallottam, de emlékszem régen úgy jött a 96,7 mint a 103,0 NEO.
 #63657  Szerző: LuciFerko

pl. Szabadka - 104.6 MHz
ott szépen üti a szegedi MR1, és a helyi adás, ami 104.4 :)
 #63652  Szerző: mimi

Mondanak ott sokmindent, megsaccolták egy térképről, hogy melyik freki lehet.
 #63651  Szerző: Gyurii91

Megfejtettem miért fh*s a komádi 96,7 Békés megyében! Most mondta be, hogy: "Nagyváradon... FM 96,7 MHz..."

Szóval nem délre mint régen, hanem keletre a románoknak van forgatva. :blush: :csukottszem:
 #63645  Szerző: markfelt

Működni működik, de ha bal gombbal kattintasz rá, beteszi a fórum helyére.
 #63643  Szerző: Cicoo

moby67 írta:MR6 sugározza, de lehet ép Budapesten nem fogható ez a műsor,mert nincs adója .Hát a 873 régi Calypso ra miért nem teszik rá? Akkor a főváros is hallgathatná! Ki kéne használni ezt a lehetőséget is.
mimi írta: Ja, esetleg az MKR megszűnésével akár lehetne most már Pest megyei regionális adás is Lakihegyről, juteszembe (bár amennyit a regionális adók a saját régiójukkal foglalkoznak, annyit a Kossuth is foglalkozik Budapesttel).
Azért Közép-Magyarország se csak Budapestből áll.. :x [/off]

ON: Na, marad a zenés Petőfi, ha igaz. Az meg, hogy feloldották a 10 mp-es megszólalás-limitet, további pozitívum. Kérdés, hogy ez javít vagy ront a színvonalon.. :sealed:

OFF: Nálam működött a sima főoldalas link is. Magyar linkrövidítő: http://href.hu :)
 #63638  Szerző: moby67

MR6 sugározza, de lehet ép Budapesten nem fogható ez a műsor,mert nincs adója .Hát a 873 régi Calypso ra miért nem teszik rá? Akkor a főváros is hallgathatná! Ki kéne használni ezt a lehetőséget is.
 #63636  Szerző: mimi

A Muzsika TV, amennyit eddig láttam belőle, azért messze áll a színvonalas magyarnótától, viszont ott az MR6-hálózat, ami adásidején kívül MR7-et ad. (Ad még?)
Ja, esetleg az MKR megszűnésével akár lehetne most már Pest megyei regionális adás is Lakihegyről, juteszembe (bár amennyit a regionális adók a saját régiójukkal foglalkoznak, annyit a Kossuth is foglalkozik Budapesttel).
 #63634  Szerző: moby67

Végre egy POZITÍV hír!!!! Ennek nagyon örülök!
Aki nem siket halhatja: erre a Rádióra ebben a felállásban szükség van!!
Van cél közönség, van hallgatóság.

Akinek magyar nóta hiányzik javaslom az MR 7-et. Ott meg találja!
Kábel tévéken és parabolán ott a muzsika meg mulatós tv-k, 24 órában nyomják.
  • 1
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • 516
  • 627