Gyurii91 írta:Remélem marad ez a MR1, MR2, MR3...Én is remélem meg,hogy nem nagyon lesz rajtuk változtatás.
Gyurii91 írta:Remélem marad ez a MR1, MR2, MR3...Én is remélem meg,hogy nem nagyon lesz rajtuk változtatás.
moby67 írta:csak annyi hogy az elmúlt években fiatalosan: 5-4-3-2-1- 2011 vanAkkor zeneileg változatlan.
utána Himnusz és zene.
Idén nagyon hivatalosan ment mint a Kossuth.
Erre értettem.
Csokie írta:Barbara Streisand ment az előbb, ami a Rise-on megy.Meg a Roxy-n, meg - ha jól emlékszem - a Rádió 6-on és a Yo!-n is, ha meg kinyitod a csapot, lehet, hogy onnan is..
LuciFerko írta:Nem hallgattam, de ilyenkor Himnusz, Köztársasági Köszöntő, Hírek szoktak összekapcsolódva menni, ez kb 10 perc. Utána szétkapcsolva.moby67 írta:mi az a minden?már történt változás az elmúlt 3 évhez képest.
A Kossuth-al össze kapcsolták és a Himnusz mellett mindent adott ami a Fő adón ment. Érdekes, a Bartók viszont csak a Himnuszt adta le és folytatta az adását. Remélem ez csak Új Évi baki volt és folytatódik a "NAGYON ZENE"!!!!!!!!
moby67 írta:mi az a minden?már történt változás az elmúlt 3 évhez képest.
A Kossuth-al össze kapcsolták és a Himnusz mellett mindent adott ami a Fő adón ment. Érdekes, a Bartók viszont csak a Himnuszt adta le és folytatta az adását. Remélem ez csak Új Évi baki volt és folytatódik a "NAGYON ZENE"!!!!!!!!