RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#59047  Szerző: Gabeedj

de jó ám:))
 #59044  Szerző: csokie

Pasa írta:
Cicoo írta:Amúgy szerintem hadd legyen már egy olyan állami médium, ami a fiatalokhoz szól.
Ebben igazad van, azt én sem vitatom, hogy kell. A bajom az, hogy most a Petőfi nem a fiatalokhoz szól, hanem csak a fiatalok egy részéhez, tehát rétegrádió. Ja, és műsor sincs rajta...

Pasa, akkor lenne igazad, ha csak ROCK-ot, vagy DISCO-t játszana, de mivel rengeteg fajta stílus megfordul náluk, ezért nem helyt álló a gondolatmeneted.
ROCK, DNB, DISCO, JAZZ, LOUNGE, POP, ALTERNATIV, szóval elég sok rétegből válogatnak.
Ja és Prodigy régi számai, Green Day régi számai, stb stb.

Nagyon is jó így! Nekünk!
 #59040  Szerző: Gyurii91

Szerintem, ezeket az úgymond ismeretlenebb bár mindenki számára elsőre befogadható zenéket kellene játszani, és mondjuk pici BBC Radio 1 beütéssel.

Nem ártana a R1-nek is végre arra rájönni, hogy ha azok akarnak lenni aminek mondják magukat, akkor már a Waka waka és társait 2 hónapja egyszer nem szabadna játszaniuk... ;)
 #59038  Szerző: Pasa

djlacee írta:Neked meg nem. Naés? attól még másnak tetszhet.
Rendben, túl van tárgyalva. 2 %-nak tetszik, nekik legyen egy országos adójuk (közpénzből). Ennyi.
 #59037  Szerző: Gabeedj

Nem vagyok alteros beállítottságú ,de sok ilyen zenét ,legyen az bármilyen is,de itt ismertem meg és szerettem meg.Az Mr2 megcsinálta azt,amit a Neo és a Class nem mert!Bevállalta ezt és valljuk be,sikerült is!Nem csak a Sláger parádés útvonala az egyetlen biztos út!!!!Mr bebizonyította !!
 #59036  Szerző: djlacee

Neked meg nem. Naés? attól még másnak tetszhet.
 #59034  Szerző: Pasa

Gabeedj írta:Ezt a réteget kell továbbfejleszteni,műsorral és pár értékes ,nem Bárányos klubzenével!
Mert neked ez tetszik...
 #59032  Szerző: Gabeedj

Jó az Mr2!Ha most olyan rádió lesz Petőfiből,hogy Rádió 1 vagy éppen Class Neo keverék,akkor régen rossz!!Akkor is ha régi 40 felettieknek szól !Ezt a réteget kell továbbfejleszteni,műsorral és pár értékes ,nem Bárányos klubzenével!
 #59028  Szerző: Pasa

Snake írta:Pasának az a baja h elvették tőle a kabarét
Ebben van némi igazság. :sealed: Na meg a vízállásjelentést is...
Snake írta:Amúgy teljesen jó a koncepció, számos üzletben ez szól.
De akkor jó a Rádió 1 koncepciója is, mert az még több helyen szól, mégis szidjátok.
Cicoo írta:Amúgy meg legyen, csináljanak egy olyan koncepciót, mint az országosok: 30 év, 30 bpm a számok közt, pop után rock, aztán egy kis szintipop, sőt, legyen még egy house is, a fiatalok azt is szeretik.
Nem azt mondtam, hogy így kéne, de azért legyél őszinte, ami most van, az nagyon szűk keresztmetszet.
 #58985  Szerző: Cicoo

Pasa írta:most a Petőfi nem a fiatalokhoz szól, hanem csak a fiatalok egy részéhez, tehát rétegrádió.
Ennyi erővel a "tévéegy" meg rétegtv, mert csak a 40 felettiekhez szól.. Amúgy meg legyen, csináljanak egy olyan koncepciót, mint az országosok: 30 év, 30 bpm a számok közt, pop után rock, aztán egy kis szintipop, sőt, legyen még egy house is, a fiatalok azt is szeretik. És óránként legyen Bijonccé vagy Dévidgetta.. Vagy legyen inkább mindkettő. Mondanám, hogy legyen megoldva úgy, mint a Tiloson, hogy sokféle rétegműsor, de az úgysem fog létrejönni. Meg ami ott van, az abszolút követhetetlen; ha el is csípsz egy jó műsort, ki tudja, mikor hallod majd a következő adásukat, mert átláthatatlan az egész műsorstruktúra. De tény, hogy változatos. Valamit valamiért..
  • 1
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 625