Sok értékes hozzászólás van most is.Ez tény,hogy a jelenlegi Mr2 re nem szabad azt mondani,hogy kész ennyi és 360 fokos fordulattal mást csinálni és üres sablonos dumákat ,nótákat vagy éppen Neos színvonalat felmutatni.
Értékes közszolgálat kell ,de az ne politikába és sablonba és egy órában 90% duma ,10% zenei arányban jöjjön ki.Legyen mostani mr2 és ezt színesíteni kell még tovább más stílusokkal és fiatalos lendületet adni az egésznek.Sajnos még itt sakkozunk mi lesz,hogy lesz,de semmit nem tudni:(
Én Vasárnap vezettem ,melóhelyemre és Neo Class Mr2 közt kellett választanom ,hát Argyelán Krisztát szívesen hallgattam,de a Class zenéket nem annyira(1-2 jó zene volt,utána siralom).Neo ,azt inkább hagyjuk...Mr2 elég jó zenéket adott ,bár a normális műsorvezetés elférne,független,attól,hogy jó műsorvezetők is akadnak ott jócskán.
Még valami ,ez a kívánságműsor mizéria valóban nem a hallgatók kedvenceit tükrözik,hanem azt amit ránk erőltetnek .Mondhatjuk azt is ,hogy totálisan hülyének néznek bennünk!!!!!Ezt sajna be is nyelik sokan...Egy Atb nem férne el??Nem is kérik?? érdekes ...
Régi üzenetrögzítős Juventus kívánságműsor,no az is ,de hiányzik.....