Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.Ezzel azért vitatkoznék. A Friss-et a város minden pontján elég jó minőségben tudod fogni!!!
(pincékről nem beszélek,... )

Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.Ezzel azért vitatkoznék. A Friss-et a város minden pontján elég jó minőségben tudod fogni!!!
djlacee írta:Ja kérem a vidéken, ahol a legtöbb városban 2-3 helyi kereskedelmi rádió birkózik egymással a Radio Cafe-féle kínálat igazi csemegének számítana.Ghee írta:Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi BoriOrszágosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Ghee írta:Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi BoriOrszágosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi BoriOrszágosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
csokie írta:Én inkább a többi nagy adó slágereit nevezném "zenei fertő"-nek.Ha nem is fertő, de poshadt pocsolya.
steve írta: Azt meg ne hidd, hogy az öreg ezt a zenei fertőt így fogja hagyni.Zenei fertő?
Cicoo írta:Ma belehallgattam útközben, és meglepődve tapasztaltam, hogy megint nagyjából olyasféle zenék mentek, mint az induláskor. Végre nem volt olyan érzésem, mintha a jövő évi Rádió 1-et hallgatnám. Ez jelentheti azt, hogy marad olyan, mint volt?Felesleges ezen agyalnod, hiszen még ki sem nevezték a rádió elére Gazsó L. Ferencet. Azt meg ne hidd, hogy az öreg ezt a zenei fertőt így fogja hagyni.