RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58111  Szerző: orrhang

Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.
Ezzel azért vitatkoznék. A Friss-et a város minden pontján elég jó minőségben tudod fogni!!!
(pincékről nem beszélek,... ) :)
 #58102  Szerző: mikrofonos

djlacee írta:
Ghee írta:
Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori
Országosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?
Ja kérem a vidéken, ahol a legtöbb városban 2-3 helyi kereskedelmi rádió birkózik egymással a Radio Cafe-féle kínálat igazi csemegének számítana.
Én debreceni vagyok nálunk van vagy 6 helyi adó, de csak a Jazz FM-nek, és a Friss-nek van az egyenkoszt-tól karakteresen elütő kínalata. Ezeket viszont elég rosszul lehet a város legtöbb pontján fogni.
 #58083  Szerző: djlacee

Ghee írta:
Gabeedj írta:Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori
Országosan ez igaz, de regionálisan azért a radiocafé érdeme - ők voltak az elsők az összes kereskedelmi közül.
Aztán hol tudok én radiocafét fogni? Vagy valaki aki Komlón lakik, esetleg Sátoraljaújhelyen, vagy Hajdúszoboszlón... ?
 #58082  Szerző: Ghee

#58076  Szerző: Gabeedj

VAn pár fura dal köztük,de sok olyan ,amit máshol még bejátszani sem mernek.Kell az ilyen zene szerintem,mert a Sláger rádiók és Bárányadók mellett üde színfolt a Petőfi.Ennek a fertőnek köszönhető ,hogy most olyan magyar előadók dalait játsszák más adók,mint Péterfi Bori,akit még az idősebbek is szívesen hallgatnak
 #58052  Szerző: pébégáz

csokie írta:Én inkább a többi nagy adó slágereit nevezném "zenei fertő"-nek.
Ha nem is fertő, de poshadt pocsolya.
 #58043  Szerző: csokie

Én inkább a többi nagy adó slágereit nevezném "zenei fertő"-nek.
 #58019  Szerző: djlacee

akkor már Balaton
 #58016  Szerző: Cicoo

steve írta: Azt meg ne hidd, hogy az öreg ezt a zenei fertőt így fogja hagyni.
Zenei fertő? :shock:
 #58002  Szerző: steve

Cicoo írta:Ma belehallgattam útközben, és meglepődve tapasztaltam, hogy megint nagyjából olyasféle zenék mentek, mint az induláskor. Végre nem volt olyan érzésem, mintha a jövő évi Rádió 1-et hallgatnám. Ez jelentheti azt, hogy marad olyan, mint volt?
Felesleges ezen agyalnod, hiszen még ki sem nevezték a rádió elére Gazsó L. Ferencet. Azt meg ne hidd, hogy az öreg ezt a zenei fertőt így fogja hagyni.
  • 1
  • 541
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 625