RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57997  Szerző: Gabeedj

Remélem Petőfi sok mindenben nem fog változni .Még egy Slágert vagy Rádió 1 et nem tudnék elviselni ..MAjd kiderül
 #57924  Szerző: Cicoo

Ma belehallgattam útközben, és meglepődve tapasztaltam, hogy megint nagyjából olyasféle zenék mentek, mint az induláskor. Végre nem volt olyan érzésem, mintha a jövő évi Rádió 1-et hallgatnám. Ez jelentheti azt, hogy marad olyan, mint volt?
 #57448  Szerző: Gabeedj

A tegnapi megszólalásotokhoz csak csatlakozni tudnék.
Kerek1rádió ,Steve igazatok van.Vagyis ezt az alapot kell továbbfejleszteni én is valami hasonlót írtam és nem mind1 az sem,hogyan csinálják.Tartalom legyen bent,élő megszólalás és a mai mr2-ös zene ,minőségi pop és disco vagy más műfajokkal keverve.De csak Minőségi vagyis ebbe Lady Gaga nem tartozik bele.Az is sajnos igaz,hogy a magyar ember nagyon el van butulva és nincs igénye más zenére,csak arra,amit a Slágerék adtak ,azt ismeri,meg Rádió1et.Ezek az adók Láger és Rádió 1,de talán még Danubius egy két megmozdulása és a mostani Neoék Classék is nagyon sokat fáradoztak és fáradoznak azon,hogy legyen unalmas egy rádió és ha kérek egy dalt egy kívánságműsorban,akkor nem merészeljek Atb-it kérni,mert az nem zene,hanem jó nekem,az amit ők rám erőltetnek !HA ezen a nézeten már túljut az Új Petőfi és a hallgató ,mint értelmes ember fontos lesz a számára,akkor nyert ügyünk van.De igazat kell adnom Puszilgatógépnek is,hogy megvannak a kész tervek és hiába "sírunk",akkor is az lesz amit ők akarnak.Vagyis marad a népbutítás csak kicsit másképpen és a hallgató le van szarva! :vomit:
 #57390  Szerző: puszilgatógép

Szerintem tök felesleges itt a szájtépés, 100%, hogy az illetékesnél már megvan a készre kidolgozott terv az új stratégiáról, megvannak hozzá az emberek akik meg fogják csinálni. Nyugodtan lehet tüntetni, fórumokat, blogokat teleírni, csak az időtök megy meg fogy a villany, emberek EZ NEM AMERIKA, itt az átlagember le van szarva.
 #57380  Szerző: Cicoo

steve írta: Úgy látszik ez is valami magyar dilettantizmus, hogy ha a rádióban szöveg is van, akkor azt senki sem hallgatja.
Akkor mi van a Kossuth-tal? A funkcionális analfabétizmust egyébként aláírom, a magyarokra úgy veszem észre, nagyon jellemző. Amúgy a kutatások során is sokan mondták, hogy nem szeretik a beszédet a rádiókban. De ez életkor- és iskolázottság-függő is. Mivel a Petőfit a fiataloknak szánják inkább, ezért szerintem befigyelhet némi szöveg, de azért vegyük figyelembe, hogy a Petőfi azért sikeres, mert zenei rádió kevés beszéddel, és olyan zenék mennek, amik máshol nem..
 #57378  Szerző: kerek1radio

2 Steve... Reszpekt Bro! :) Egy másik dologról... nagyon unom már a magát ultraki..szott trendinek tartó, de csak egy zenei struktúrát és egy zenei közeget ismerő és ott nyomuló zeneiszerkesztőket... stílusokat vegyíteni nem tudnak, nem mernek... mert ahhot tök kellene, az má' hú bonyolult...

lásd: az EST-es brancs... nagy arcok a saját berkeikben, de a NEO-t úgy kúrják szét, ahogy kell ... így bárki képes hazárdírozni... ...nem is értem mi ez a bénázás.... finomhangolás?? mi a fa...szom???
 #57372  Szerző: steve

Végre valaki felvetette a BBC Radio One zene-szöveg arányát.
Ott bizony tényleg sokszor percekig szöveg van ám. Ja, és élőben, nem úgy, mint ahogy a Jáksó csinálja.
Telefonálókat is élőben kapcsolnak be, és szinte minden második zene után van megszólalás.
Úgy látszik ez is valami magyar dilettantizmus, hogy ha a rádióban szöveg is van, akkor azt senki sem hallgatja. Nyilván ezzel összefüggésben van az is, hogy a magyar társadalom negyede funkcionális analfabéta. És ha szövegértelmezési gondjaik vannak, akkor az is nehéz számukra, hogy egy rádióban az elmondottakat értelmezni tudják.
 #57368  Szerző: kerek1radio

ja és még valami... az mr2-nek sokat köszönhet a magyar könnyűzene, sőt a zenehallgató közönség is, sőt mindenki aki zenével foglalkozik... kaput nyitott, ami az újdonság erejéig naon jó volt, de kell egy váltás... ezen az elvi síkon (maradjon középpontban a zene)... de váltani kell....

ha ezt a csöppnyi dolgot meglépték volna... plusz napi 3 15 perces hírösszefoglaló és a rétegzenei műsorokban vendégek, vagyis némi duma.... akkor a mi annamáriánk sem basztatná a rendszert... de nem vazze... mert így kényelmesebb volt....

mellesleg... kiváncsi lennék hogy szabó tomi azé a melóért mennyit kapott, hogy nem szakadt meg az is biztos...
  • 1
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • 625